Şimdi Ara

İzmir'de Sağlam Rent a Car Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar İzmir'de güvenilir oto kiralama önerebilirmisiniz. İlk defa araç kiralıcaz çok haber duyuyoruz alıp kaza yapıpta mahkemelerle uğraşanları. Aslında en güvenilir havalimanında ki büyük firmalar biliyorum ama başka yer varmıdır şimdiden teşekkürler.



  • a v i s ' ten kiralama da nerden kiralarsan kirala



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visibleghost -- 2 Mart 2014; 19:10:42 >
  • neden öyle dediniz hocam büyük firmadır diye biliyorum
  • Büyük firmadır. Kurumsaldır. Amerikada dahi her köşe başında şubelerini görmüştüm. Ancak izmirde bu kurumsallığın içine etmişler. Çok acemiler. Bazı araçlar için çift kredi kartı gerekiyor mesela, bazıları için tek kredi kartı yeterli oluyor. A v i s' in sitesinden bakıyorum Fiat Freemont için tek kredi kartı zorunluluğu yazıyor. Şubeye gidiorum aracı almaya eleman diyor çift kredi kartı gerekiyor bu araç için. Gel de delirme. Freemont için 2000tl provizyon istediler üstüne üstelik. Yuh. Kartımın limiti okadar değil !

    Daha asıl olaya gelmedim. İnternetten rezervasyon yapmıştım günlüğü 170 tl ye gelmişti kampanya ile. mail de geldi buna dair. Toplam mebla 170tl diye. Ertesi gün telefon geldi, komfirmasyon için aramışlar avisten, 430 tl diyor bana. Nasıl olur diyorum mail var elimde diyorum 170tl olduguna dair, inanmıyor. Atladım şubeye gittim şubedeki adam da şaşırdı. Freemont nasıl 170 tl olur diyor. Diyorum sitenizden aldığım fiyat bu. Adama mailleri forward ettim, bikaç yeri aradı sorunu çözemedi. Siz gidin sizlik bir durum yok biz sorunu çözeriz dediler. Ertesi gün aradı 170 tl imiş sistemde bir hata olmuş diyor.

    Çeşme şubeleri açık değil, sitelerinde açık gözüküyor. Bu ve buna benzer bir çok acemilikleri ile karşılaştım. Artık sokak arasındaki kiralamadan günlüğü 80 tlye doblo kiralıyorum ben rahat kiralayan rahat =)
  • valla bizim arkadaş kaza yapmıştı forumda aratırsan bulursun focusla... focus pert oldu daha dogrusu şerefsizler perte cıkardılar...

    aracın kaskosu yokmus... şirketin kendi sigortası varmış... kasko gibi... oda karsılamıyormus falan dümeni yaptılar 1yada 1 bucuk sene olacak tam bilmiyorum mahkeme devam ediyor... daha havalarını aldılar...

    tavsiyem buyuk firmalardan yaptır ve tum sigortaları işaretle... hiçbir halt yiyemezler...
  • ben kiralamıştım izmirde geçen ay.
    internetten bulmuştum numarası kayıtlı hala : 02323828280
    getz kiralamıştım 70 liraya.
    kredi kartım yoktu 400 lira depozito verdim nakit olarak (normal kredi kartından bloke ediyorlar)
    araç sorunsuzdu. öyle senet falan yoktu avis vs. gibi bir kiralama sözleşmesi vardı.
    aracın rent a car kaskosu olmasına dikkat et mesela bu adamlarda vardı.
    rent a car kaskosunda 5 kurus ödemezsin.
    ama öbürleri mesela der ki kaza yaparsan araba akramındı de beni ara gelim falan vs. vs.
    sonra senden para isterler bide.
    ben havaalanından aldım aracı getirdiler havaalanına kadar gece de havaalanına gelip benden aldılar.
    sorun çıkmadı ve aracı getiren adamda olgun profesyonel bi adama benziyodu. hoşuma gitti yani rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • adını hatırlamıyorumda bayraklıda merdivenaltı biyerden kiralamıştım 90 liraya dizel linea. memnun kalmıştım. araştıracak olursan öğretmenevinin alt tarafındaydı yeri. açık senet yaptılar ceza vs. durumuna karşı gidip almadım bile senedi.. araçlar çok temiz değildi ancak 90 liraya iyi kiralamıştım.

    izmirde şubesi varmı bilmiyorum ancak manisaya gelip alırım aracı dersen kesinlikle almira tavsiye ederim. evlenirken 1.4 tsi dsg passat kiralamıştım araç daha 2800 km deydi. günlüğü 125 tl den kiralamıştım kampanya vardı o gün için passat, ix35 veya 1.16d vardı o fiyata hepside sıfıra yakın araçlardı. sözleşmeleri güzeldi, depozit vs uygulamıyorlardı çok çok çok memnun kalmıştım 1 saat gecikmiştim ekstra ücret bile almadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

    adını hatırlamıyorumda bayraklıda merdivenaltı biyerden kiralamıştım 90 liraya dizel linea. memnun kalmıştım. araştıracak olursan öğretmenevinin alt tarafındaydı yeri. açık senet yaptılar ceza vs. durumuna karşı gidip almadım bile senedi.. araçlar çok temiz değildi ancak 90 liraya iyi kiralamıştım.

    izmirde şubesi varmı bilmiyorum ancak manisaya gelip alırım aracı dersen kesinlikle almira tavsiye ederim. evlenirken 1.4 tsi dsg passat kiralamıştım araç daha 2800 km deydi. günlüğü 125 tl den kiralamıştım kampanya vardı o gün için passat, ix35 veya 1.16d vardı o fiyata hepside sıfıra yakın araçlardı. sözleşmeleri güzeldi, depozit vs uygulamıyorlardı çok çok çok memnun kalmıştım 1 saat gecikmiştim ekstra ücret bile almadılar.

    ben bucada oturuyorum ve almira burda açıldı dikkat ediyorumda nerdeyse her dışarı çıktığımda almiranın araçlarını görüyorum her yerdeler galiba ordan kiralıcaz artık
  • arkadaşlar aslında benim ehliyet yeni sayılır aracı babamın üzerine alıcaz ben kullanıcam bu koşullarda ilave sürücü için ilave ücret istiyolar ama ehliyet gösterilmesi yeterlidir diyo yaş istemiyo ben mi yanlış anladım yoksa öylemi. bide bu sigorta koşullarıyla başımıza bi iş açılmaz demihttp://www.izmiralmira.com/index.php/kiralama-kosullar
    herkeside meşgul ettim ama kusura bakmayın sizlerden öğrenerek gelişeceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkctnkya -- 2 Mart 2014; 20:08:31 >
  • almira varsa başka firma aramaya gerek yok o zaman. araçları genel olarak sıfıra yakın, fiyatları uygun, güleryüzlü anlayışlı ve yardımcılar ben gerçekten manisa şubesinden çok memnun kalmıştım. arayıp görüşün şimdiden yer ayırtın çünkü genelde araç bulunmuyor 1-2 gün sonrası için bakarsanız.
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    hocam saol valla içimi rahatlattın ama o attığım linkte ki koşullar uygundur demi sıkıntı çıkarmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brkctnkya

    hocam saol valla içimi rahatlattın ama o attığım linkte ki koşullar uygundur demi sıkıntı çıkarmaz

    valla ben koşul felan okumadan kiraladım. 26 yaşında 3 yıllık ehliyetle passat kiraladım siteye göre 7 yıllık ehliyet isteniyor passat için. ücretini peşin ödedim provizyon içinde limiti 750 tl olan ancak mevcut limiti olmayan bir kredi kartımı verdim provizyon çekmediler sanırım sadece bilgilerini aldılar kartın. şükür kaza bela olmadan teslim ettim aracı en ufak bir sıkıntı yaşamadım firmayla. siz gidip görüşün şartları sitede yazanlar uygulanmıyor olabilir.
  • budget avis gibi büyük firmalara bak... bence digerlerini kullanma.. digerlerinde senet yaptırıyorlar...

    ben mecbur bir kere kiraladım adam 1 ay sonra senedi gönderdi... hemde boş senet bidahamı tövbe...

    ikinci surucu için ücret alındıgını ilk defa duydum hocam.. ben boyle bir ucret hiç ödemedim...
  • Hellori Hazretleri kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam saolun
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    doğru hocam zaten kiralama ön şartlarına uyması halinde diye bi yer geçiyo orayı okumamışım. saolun
  • central rent a car ..havalanında ofisleri mevcut
  • büyük firmalardan kiralayın kafanız rahat olsun.
  • saolun arkadaşlar haftaya pazar artık kiralıcam büyük firmaların birinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.