Şimdi Ara

İzmir'de İngilizce Kursu Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önceden ingilizce kurslarıyla ilgili konular açılmış ama güncel olmadıkları için yeniden sormak istedim.

    Bu sene 10. sınıf öğrencisiyim ve ingilizcem hep kötü oldu. Bu yaz İzmir'de en baştan ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. Amerikan Kültür Derneği veya Just English tavsiye edildi hep. Ama bir türlü karar veremiyorum.

    İzmir'deki ingilizce kursları hakkında yorumlarınızı paylaşabilir misiniz ?



  • amerikadan kültür derneği daha sistematik ve içeriğe önerm veriyo diye biliyorum.fiyat olarak biraz daha pahalı olabilir belki.gidip kendin de kursları araştırıp bilgi alsan daha iyi olur bence.
  • İngilizce eğitim kurumları çoğaldıkça aslında verilen eğitim seviyesi de değişti. Türk-Amerikan Derneği'nin, 70-80-90 'lı yıllarda daha farklı eğitime sahip olduğu söylenir.

    Gün geçtikçe bir nevi ticari kaygı işin içine giriyor. Bütçene uygun , kaliteli eğitimi bulursun umarım. Dil öğreniminin önemli bir kısmının da kişide başlayıp bittiğini de unutma.

    İhaneti büyüktür,hissettirmez.

    Konuya dönelim,

    İzmir için ismi öne çıkan dört firma biliyorum;

    -Amerikan Kültür Derneği (http://www.izmir-taa.org.tr/tur/anasayfa.htm )
    -British Culture (http://www.izmiringilizkultur.com )
    -American Culture (Türk-Amerikan Derneği'nden farklıdır)http://www.amerikankulturalsancak.com
    -English Academy (http://www.theenglishacademy.com.tr )

    Sıralamayı rastgele yaptım.

    Şahsi fikrim; English Academy ve American Culture bir adım önde gibi.

    Kolaylıklar..

    edilt:imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AHY- -- 8 Mayıs 2013; 18:43:13 >
  • 3 tane de ben ekliyeyim.

    - Tömer
    - International House
    http://www.ilsizmir.com
    - Addresse
    http://www.addressenglish.com/index.asp?id=776

    Son ikisi aynı zamanda Cambridge'in web sitesinde sınav merkezi olarak gozukuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 9 Mayıs 2013; 12:08:11 >
  • 3,5 ay international house'a gittim. Hazırlık atlama sınavını geçmek için. Gerçekten çok iyi eğitim veriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

    3,5 ay international house'a gittim. Hazırlık atlama sınavını geçmek için. Gerçekten çok iyi eğitim veriyorlar.

    Hazırlığı atlayabildin mi bari?
  • Hazırlık öncesi sınav için değil hazırlığın sonunda gittim ve geçtim.
  • Hocam peki fiyatları hakkında bir bilgin var mı?
    Şuan ben bir üniversitede hazırlık okuyorum ama muhtemelen hazırlık bitince anca pre-int falan olmuş
    olurum her ne kadar prosedürde intermediate'i bitirmiş gözüksekte :)
    Advance'e kadar adam akıllı çalışmayı düşünüyorum.
    Ayrıca eğitimi hakkında biraz daha bilgi verir misin? Methodları, anlatım teknikleri, öğrenciye yaklaşımları vs.
  • 3,5 ay gittim yaklaşık 1500-1700 tl arasında para ödedim fakat biz okuldan bir grup olarak gittik ve indirimliydi. Eğitimi iyiydi hocalar ilgileniyor zaten sınıflar az kişi olunca rahat oluyor. Daha rahat bir ortam var. Bizde hocalar farklıydı writing e ayrı reading e ayrı hocalar girmişti. Türkçe anlatıyorlardı dersleri sınava yönelik olduğu için ing konuşmak gereksizdi zaten. Öğrenciyle ilgileniyorlar fakat seninde derse katılman ve çalışman gerekiyor. İstersen bir gün git uğra bir sınıfa bir gözlemlersin hem.
  • meraba arkadaş ben amerıkan kultur bornova subesıne yazıldım , eger oraya gırmeyı dusunen arkadaslar varsa tam bi fiyasko kayel kaybı para zaman kaybı , okdar heveslı basladım oraya bi sınıfa yerlestıremedıler sonra yerlestıler ılk kur cok ıyıdı ama ılk kur bıtınce bı sevıye tespıt yada yeterlımı anlamısmısın vs hıc bı sekılde tespıtı yok , dırek ıkıncı kura gectık hocamız bızı ılk kurdan tanıdıgı halde ıkıncı kurda baya sıkıntı cektık yabancı hoca gelıo bı gun de ama hoca da fıyasko daha kendınısı ıngılızce kelımelerı yazamıoyor bız hecelıyoruz okdar kötu yanı , önceden hevesle gıdıcektım sımdı kurs gunu geldı stres basıyor , ismıne etıketıne kapılıp gittim ama fragman gosterıolar sadece hıc bı aktıvıte kelıme grubu vs hıc bısı yok , kursa gıdıcek arkadaslar cok arastırın ve dırek 3 bes kur bırden yazılmayın , begenmedıgınızde parayı da ödedıgınız ıcın daha da sıkıcı hal alıyor durum.
  • amerikan kültür bornova subesıne gitmede ben oraya gıdıyorum ve tam bi fiyasko bosa zaman ve para kaybı iyi araştırın magdur olmayın benım gıbı ....
  • Just English'e kayıt olcam büyük ihtimalle.İyi midir?
  • AmericanLife'ı deneyen var mı aranız da? Alsancakta?
  • Ben İstanbul'da Just English kursuna 3 kur için kaydoldum ilk iki kur olan Pre-Intermediate ve Intermediate kurlarını tamamladım memnun da kaldım ancak İzmir'de işe başladığım ve vakit bulamadığımdan, benim için en önemli kur olan Upper-Intermediate kurunu tamamlayamadım. Bu kur için hakkımı ilgilenen varsa uygun fiyata devredebilirim. Bu kurda sadece yabancı hocalar bulunmakta ve daha çok pratik ağırlıklı bir eğitim verilmektedir. Beli bir İngilizce altyapısı olanlara yararlı olacağını düşünüyorum.
  • çok eski konular sanki diğer yazılara da baktım baya eski bende baya ingilizce kursu araştırdım buradan da baktım ama en uygun ve en güzel kurs perfect english olduğunu gördüm ve yazıldım 3 ay oldu çok memnunum tavsiye ederim. sistemleri güzel öğretmenler ilgili.
  • Çankaya da Akademik Batı Dilleri var. Köklü bir kurum sistemleri gayet sağlıklı duyum değil bizzat oradan eğitim aldım. Araştırın derim.
  • Bende duydum Akademik batı dillerinin ismini biraz bilgi verebilir misiniz? Bende eğitim almak istiyorum 2. sınıftayım şuan son yıllara kalmasın istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banu.97

    Bende duydum Akademik batı dillerinin ismini biraz bilgi verebilir misiniz? Bende eğitim almak istiyorum 2. sınıftayım şuan son yıllara kalmasın istiyorum.
    bende Akademik Batı Dilleri öğrencisiyim. İngilizcenin başka yüzünü gördüm ben burda. ördüğüm duvarların gereksizliğini.. Sınıf eğitimleri dışında pratik yaptığımız konuşma dersleri var ben en çok onu seviyorum. link attım anlatıp reklam yapıyor olmayayım ..https://www.akademik.com.tr/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.