Şimdi Ara

Iyi Usta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun suredir arabamda sikirti sesi vardi. Kime gitsem bi dinledi hidrolik subab iticilerin biri yapiyor komple set degiscek fiyat+ustalik 500-600 tl dediler vede ust kapak acilcak vs. Bugun bi ustaya gostereyim dedim vede araci artik birakayim sanayide birisine, gittim orta yasli bi usta buldum bu sefer ki digerleri gencti 30 larda, adam itici sesi gibi dedi yeni takimin fiyati su kadar yapar istersen temizler takariz iticileri belki yag tikamistir su olur fiyati bir tane bulursak itici onla degistirirz ama birde bujilerden gelebilir dedi acip bakalim ok bakti soktu bujilerin birinin seramigimi kirilmis veya catlamis neyse o titresimde ses yapiyor. Bosch markayla 4 nude degistirdi 30 tl, 10 tl de iscilik aldi 40 tl ye isimizi hallettik ses te kesildi.

    Bir kez sanayide bir ustadan bir kez de serviste yedigim kazigi unutmuyorum hakkimi helal etmedim zaten serviste acikca suratlarinada soyledim fiyatlarini asagi yukari biliyordum parcalarin, siz siz olun 4 5 ustaya gosterdik sonra tamir ettirin yoksa arizayi bulduramayip bir suru para vermekte var kazik yemekte...


    Sanayide de bir dolasiyorum motorcu 1 yada 2 tane 50 60 yasinda deneyimli usta var digerleri hep genc ve de cok fazla bilgileri oldugunu dusunmuyorum cogunluklada hemen yenisiyle degistirelim havasindalar ve kolay paracilar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.