Şimdi Ara

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener O manşeti böyle ti'ye aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meral Akşener, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’daki toplu açılış töreninde dün söylediği “Tüm sıkıntıları biz çözeriz” sözlerini manşet yapan Sabah gazetesinin kupürünü paylaştı...


    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Tüm sıkıntıları biz çözeriz” sözlerini içeren bir gazete manşetinin kupürünü paylaşarak bu sözleri ti’ye alan bir paylaşım yaptı.


    Meral Akşener, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’daki toplu açılış töreninde dün söylediği “Tüm sıkıntıları biz çözeriz” sözlerini manşet yapan Sabah gazetesinin kupürünü paylaştı. 


    Akşener, paylaşımına, “Müstakbel muhalefet partisi genel başkanı konuşmuş. Ne diyelim, Allah tamamına erdirsin” notunu düştü.


    İşte o paylaşım:



    İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener O manşeti böyle ti'ye aldı


    https://odatv4.com/siyaset/o-manseti-boyle-ti-ye-aldi-226827








  • Bu kadar güvenmeseler keşke kendilerine. Siyaset işte hepsi aynı. Nasıl düzeltilirin cevabı yok yada üzerinde durulan gündem değil çünkü geçmiyor insanlara. Güne gider gibi birbirlerini ziyaret ediyorlar anca. Bu ülkeyi vatansever biri yöneteli yıllar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Akp genel başkanı Recep Tayyip ülkenin kötü yönetildiğini iddia ederek tüm sorunları biz çözeriz dedi.

  • Sıkıntının kaynağı sıkıntıları biz çözeriz demiş. Görüyoruz elektrik ve doğalgaz zamlarını çok güzel çözdünüz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.