Şimdi Ara

Ixirplaystation Sahtekar, Dolandırıcı, Şikayet (Ds4 Tamiri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde bozuk bir DualShock 4 joystick var. Ama kardeşimdeyken bir ara içine meyve suyu dökülmüş.
    Başta sorun olmamış kullanmış ama sonradan bir kaç gün sonra tuşlar basmamaya başlamış, şimdi ise kol hiç çalışmıyor. Sorun hangi kısımdadır acaba? Anakart veya film.
    Ya da tamir yapan bir yer var mı bildiğiniz?
    Fikir danışmak istedim.
    Kol kozmetik olarak temiz o yüzden yardımcı olursanız sevinirim..

    Edit: Mevzuyu ekledim..

    Bu konuyu açtıktan sonra araştırmalarım sonucu ixirplaystation'a gönderdim kolu ama büyük hata etmişim. Göndermeden önce 60 lira tutar en fazla dedi ama 85 lira masraf çıkardı. 85 lira çok deyince 70 liraya düşürünce kabul ettim. Ama ne yazık ki kolu tam tamir etmeden ve vidalarını bile takmadan gönderdiler. Hatta anlaşmalı kargomuz var 5-6 lira tutar dediği kargo bile 17 lira civarı tuttu. Tuşlar düzgün basmıyordu, batarya ölüydü vs. Telefon açtım, "bir yanlışlık vardır, hiç bir şey olmasa vidaları takarım." şeklinde cevap verdi. Tekrar göndermemi, elinden gelirse düzelteceğini söyledi. Zaten en başta bir kaç ay garanti de vermişti. Ve malesef ki sözüne uyarak tekrar gönderdik kolu, çünkü gidiş geliş 30 liraya yakın para da cebimize kaldı. Çünkü hiç utanmadan, Allah'tan korkmadan kolu yapmadan geri göndermişler. Telefon açıp bilgi de vermedi. Ben de sonrasında telefon açmadım çünkü böyle adamlara ne desem boş. Bu yolun yolcusu olmuşlar. Şaşırmıyorum çünkü memlekette çok böyle esnaflardan. Sonuçta kargolarla birlikte 115 lira civarı harcadığımız halde elimizde bu sinir bozucu durum kaldı.. Kardeşim de kolu çöpe attı bir kaç parçasını alarak. Benim amacım burada insanları uyarmak. Bir kaç kişi nette aratıp bu konuyu görüp de vazgeçerse ve bilgi sahibi olursa ne ala..

    Ayrıca siteleri şu:
    http://www.ixirplaystation.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 16 Aralık 2016; 9:03:27 >







  • Yukarı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

    Yukarı..
    Evet tekrar yukarı..
  • Uzman birine baktırmanız lazım
  • Bu konuyu açtıktan sonra araştırmalarım sonucu ixirplaystation'a gönderdim kolu ama büyük hata etmişim. Göndermeden önce 60 lira tutar en fazla dedi ama 85 lira masraf çıkardı. 85 lira çok deyince 70 liraya düşürünce kabul ettim. Ama ne yazık ki kolu tam tamir etmeden ve vidalarını bile takmadan gönderdiler. Hatta anlaşmalı kargomuz var 5-6 lira tutar dediği kargo bile 17 lira civarı tuttu. Tuşlar düzgün basmıyordu, batarya ölüydü vs. Telefon açtım, "bir yanlışlık vardır, hiç bir şey olmasa vidaları takarım." şeklinde cevap verdi. Tekrar göndermemi, elinden gelirse düzelteceğini söyledi. Zaten en başta bir kaç ay garanti de vermişti. Ve malesef ki sözüne uyarak tekrar gönderdik kolu, çünkü gidiş geliş 30 liraya yakın para da cebimize kaldı. Çünkü hiç utanmadan, Allah'tan korkmadan kolu yapmadan geri göndermişler. Telefon açıp bilgi de vermedi. Ben de sonrasında telefon açmadım çünkü böyle adamlara ne desem boş. Bu yolun yolcusu olmuşlar. Şaşırmıyorum çünkü memlekette çok böyle esnaflardan. Sonuçta kargolarla birlikte 115 lira civarı harcadığımız halde elimizde bu sinir bozucu durum kaldı.. Kardeşim de kolu çöpe attı bir kaç parçasını alarak. Benim amacım burada insanları uyarmak. Bir kaç kişi nette aratıp bu konuyu görüp de vazgeçerse ve bilgi sahibi olursa ne ala..



    Ayrıca siteleri şu:

    http://www.ixirplaystation.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 16 Aralık 2016; 9:05:35 >




  • kırmızı ışık hatası veren bir ps3 vardı tamir için verdim ama yapamadılar bundan 2 sene önce filandı o zaman üçretsiz kargo ile göndermişlerdi. ama ps3 bir daha kullanamadım malesef
  • Geçmiş olsun bilgi için teşekkürler.Neredeyse sıfır kol parasına patlamış
  • Bu tarz bilgi paylaşımları yararlı oluyor,geçmiş olsun...
  • Ps3 konusundada ben sikinti yasamistim uyari olsun herkes
  • Demek ki daha önceden de yaşanmış böyle işler.

    Mesela ben şu başlığa yazdığım gibi nette arattım ama herhangi bir şey bulamamıştım.

    Eğer bulsaydım göndermezdim ama hayrlısı..

    Bundan sonra insanlar görsün en azından..
  • Hocam dualshock 4'ün garantisi mevcut muydu?
  • Geçmiş olsun.
  • Hocam aslında garantisi var mıydı tam hatırlamıyorum ama kardeşim içini meyve suyu döküldükten sonra açtığı için, haliyle garanti dışı kalmıştı.
  • Ahmeteyup kullanıcısına yanıt
    oda doğru hocam tekrardan geçmiş olsun gamepadler sıkıntılı iş arkada ki seri numarası silinicek diye şekilden şekile giriyoruz. 1 yılda 2 kere bozdum birisinde x tuşu içine girmişti geçenlerde yön tuşlarım bozuldu durup dururken 3 hafta onun gelmesini beklemiştim garantiden 3 hafta konsoldan mahrum kalmıştık yeni gamepad alsak 160-170 liradan aşağa yok
  • Gamepad tamirinde tavsiyem cok bilmediginiz, guvenmediginiz yerlere vermemeniz. Ve en onemlisi tamir edilirken basinda durmaniz uzun suren bir mevzu degil zaten.

    Bazi esnaf bozuntulari o kadar sahtekar olmus ki tamir icin verdiginiz kolun saglam pilini, vibratorunu alip daha sorunlu halde yollayabiliyorlar. Muhtemelen sizin basiniza da bu gelmis.
  • darkesta kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası kandırılacağım aklıma gelmedi. Çünkü sitesi var ve nette şikayet bulamadım. Kendi adıma insanlara güvenmeye çalışıyorum ama bilemiyoruz başımıza bir iş gelmeden..
    Ama artık google'da ixirplaystationla ilgili aratınca benim bu konu çıkıyor.
    En azından bu bile kendilerine geri dönüş olarak yansır.
    Ayrıca hukuki yollara başvurmak istesem de bir sonuca varamam bu memlekette diye düşünüyorum, yoksa yanılıyor muyum?
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,bende bir dualshock 4 var analogu soyuldu ve R1 tuşunun içerden bir parçası kırıldığı için sallanıyor.Bunları değiştirmek istiyorum ancak vidalardan biri paslı olduğu için bunu açamıyorum nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.
  • Bizim ulkede kargo ile alışveriş veya bu konudaki gibi isler yapılmaz elden yap kardesim her işini,ha koyde falan yaşarsın onu bilemem
  •  Ixirplaystation Sahtekar, Dolandırıcı, Şikayet (Ds4 Tamiri)

    Konuyu yukarıya çıkaralım ki ne mal olduklarını birkaç kişi daha görsün..

    kadiryel2 nickli şahıs yukarıdaki mesajı atmıştı.
    Profilinde ixirplaystionun linki var vs..
    Sizce o mesajda bahsettiği önemli şeyler ne olabilir?

    kadiryel2 profilinin linki:
    https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1859720

     Ixirplaystation Sahtekar, Dolandırıcı, Şikayet (Ds4 Tamiri)




  • Yukarı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.