Şimdi Ara

itunes store erişim problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam;

    herkese bilgisayar ya da telefonla ilgili her daim "elinizdeki alet hali hazırda çalışıyorken, güncelleme yüklemeyin, dert aramayın, kaşınmayın" diye tavsiyeler verirken kendim büyük bir ahmaklık yaptım ve iphone5'ime güncelleme kurma gafletinde bulundum. ios 6.0.3 olan sürümü 6.1'li bir şeylere yüksettim ve halt ettim.


    sorunum şu ki, bu güncelleme ardından artık itunes ya da appstore'a erişemiyorum. bilgisayarda (ki 2 farklı bilgisayarda da kuruluydu ve çalışıyordu, artık her ikisi de sorunlu) itunes'u çalıştırıyorum, itunesstore'a tıklıyorum ve üstte sürekli "itunes Store'a erişiliyor" yazısı kalıyor, ordan öteye gitmiyor.

    aynı şekilde telefonda da, ne itunes ne de appstore'a doğru dürüst ulaşamıyorum. ikisi de uzun süre bağlanmaya çalışıp "istek zaman aşımına uğradı" ya da "yerine geitirilemedi, filan gibi bir uyarı veriyor.

    internetten biraz araştırma yaptım ve bir takım çözümleri denedim. mesela itunes'u kaldırıp en son sürümünü yeniden yükledim. aynı şekilde telefonda da tarih ayarını 1 yıl geriye alıp tekrar denedim filan, ama bir türlü çözemedim.


    şu işi adam gibi çözecek bir yöntem yok mudur yahu? nerden kurcaladım şu mereti, kafamı hangi taşlara vursam acep? durduk yere çok lazımdı yeni sürüm. güncellemesi batasıca...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 7 Nisan 2013; 0:21:52 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.