Şimdi Ara

iTUNES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ''bir iphone bulundu ama kimliği tam olarak belirlenemedi. lütfen iphone'un bağlantısını kesip yeniden bağlayın ve daha sonra tekrar deneyin''


    evet arkadaşlar telefonu itunes'a bağlayınca çıkan hata. Daha geçen sefer bu sorun yüzünden telefonu DFU moda alıp resetledim ve telefonu görmüştü o zaman. Şimdi yine telefonumu itunes'a bağladığımda bu hatayı alıyorum süreklı. Sorunun sebebini bir türlü anlayamadım.



  • belliki yazılımsal bir sıkıntı var ama itunes kaynaklımı yoksa iphone kaynaklımı kestiremiyorum iphone'dan yanlışlıkla bu bilgisayara güvenme seçeneğini seçmiş olabilirmisiniz bu soruyu sadece 1 kere sorar bir dahada sormaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 9 Eylül 2013; 21:38:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *GameOver*

    belliki yazılımsal bir sıkıntı var ama itunes kaynaklımı yoksa iphone kaynaklımı kestiremiyorum iphone'dan yanlışlıkla bu bilgisayara güvenme seçeneğini seçmiş olabilirmisiniz bu soruyu sadece 1 kere sorar bir dahada sormaz.

    hocam geçen gün bi arkadaşın telefonunu ilk kez bağlamıştık telefona problem bu yüzden olabilir dicem ama ondan önce başka telefon da bağlamıştık sorun çıkmıyordu. itunes'u güncelleyecem şimdi



    Edit: iTunes güncellendikten sonra sorun ortadan kalktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fagrelease -- 9 Eylül 2013; 22:07:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.