Şimdi Ara

İtopya MSI B450 Tomahawk Max SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İtopya'dan indirime girmesi üzerine MSI B450 Tomahawk Max aldım kargo dahil 750TL civarına denk geldi. Sistem topluyorum ve henüz işlemci ve ekran kartı almadığım için belki Intel işlemci dönerim diye paketini açmamıştım. Bugun 14gün geçtiği için açıp bir bakayım dedim.


    Anakartın kutusunda herhangi bir naylon ambalaj veya ilk siz açıyorsunuz bandı, bandrolu tarzı bir şey yoktu. Belki böyle üretilmiştir deyip çıkardım poşetinden. RAM slotlarındaki tırnaklardan 2 tanesi açık duruyordu neyse olabilir dedim. BIOS pili üzeri hafif cizik vardı ona da eyvallah. Ancak son olarak işlemci üzerinde koruyucu plastik parça yok direk işlemci yuvası görünüyor. Acaba bu anakartın standartında mı yok dedim ama kitapçıkta 1 2 3 adımları gösterirken mesela 4. adıp o kapağı çıkartmak ama bende kapak yok. Anakartı deneyebileceğim bir sistemim de olmadığı için sizce iade etmeli miyim (Sipariş vereli 14gün oldu. Ürün elime ulaşalı 9gün oldu) yoksa bunlar problem değil yoluna devam et mi dersiniz?


    Not: Sistemi toplamam 1ayı bulacak.








  • İade yi size itelemişler.
    9 gün olduysa beğenmedim diyip iade edin.

    Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI marka anakartların kutusunda jelatin veya güvenlik etiketi olmaz. AM4 anakartlarda işlemci soketinde koruyucu plastik bulunmaz. Pinler işlemci üzerinde olduğu için soketi koruyucuya gerek yoktur (Intel işlemcilerde tam tersi).

  • Anakart kutusnda bant vs. olmaz.


    AMD anakart soketinde koruyucu kapak vs. olmaz.


    Kullanılmış olup olmadığını anlama yolu çok basit, statik poşette ki banta bakman gerekliydi, o özel bant fabrikada yapıştırılır ve çıkartılırsa üzerinde ki doku parçalanır, iz kalır. Oradan net şekilde anlayabilirdin, bantı açmadan ona bakmadıysan artık anlayamazsın.

  • İade ürünler de satılıyor tabiki tekrardan . Tüketici kullanmadığı ürünü iade etme hakkına sahip. Üretici de kullanılmayan ürünü satma hakkına sahip. Kişilerin bu hakkının olmasının ana amacı bu zaten. İtelemek değil yani. Ama deneyemiyorsanız risk almamak adına iade edebilirsiniz. Kanaatimce bir sorun olmaz fakat iade süresini geçiyorsunuz. Sizin kararınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    MSI marka anakartların kutusunda jelatin veya güvenlik etiketi olmaz. AM4 anakartlarda işlemci soketinde koruyucu plastik bulunmaz. Pinler işlemci üzerinde olduğu için soketi koruyucuya gerek yoktur (Intel işlemcilerde tam tersi).

    evet haklısınız kutu açılımı videoları izledim jelatin yok soket koruyucu yok. şuan tek sorun ram tırnagının açık durması ama onuda dert etmeye gerek yok diye düşündüm. anakart soğutucularının üstünde jelatinler falan duruyor ürün kullanılmamış gibi

  • mertcnoz kullanıcısına yanıt

    sorun olursa muhatabım msi mi olacak yoksa ithalatçı firmamı? garanti kartında ithalatçı firma diyor ama adı sanı belli değil uğraşılır mı bilmiyorum. şuan boşuna evhamlanıyor da olabilirim belkide cillop gibi kart

  • Güzel fiyattı sorun yoksa kullan varsada garantili zaten yollarsın.Gerçi anlattıklarına bakılırsa zaten ters bir durum yok gibi bant olmaz kapak olmaz,ram slotlarının tırnaklarıda açık olur 2tane b450 gaming plus aldım ikiside aynıydı

  • Her anakartta aynı mı bilmiyorum ama anakartın kutusu zaten açık olur yani bant olmaz ama anakartın kutusu açılınca o anakartın bulunduğu naylon bantlı olur siz lk açarsınız en azından benim aldıklarım öyleydi.Tabi ben Gigabyte anakart almıştım.

  • Aynı anakartı aldım kutusunda bişey yoktu ama içerisinde bulunan anakart poşeti güvenlikli idi
  • benim poşette güvenlik kilitliydi. iade etmekten vazgeçtim yorumlarınız için çok teşekkür ederim

  • zaliminsan kullanıcısına yanıt

    hocam dert etme tak çalıştır sorun yoksa devam et.


    senin garantin o tarihte başladı sonuçta, iade için kargoya git, stres sinir harbi yaşa ürün gitsin para gelsin inan uğraşmaya değmez.


    aynı anakartı ben aldım, bios pili çoğu kartın öyle çizikli olur başka yerde üretilip takılıyor dert değil, am4 de koruma kapağı yok kutuda da bandrol hiçbir anakartta yok niye bilmiyorum. ama jelatinde minik bir bant olur. jelatin içinde iken de ram slotları açık kapalı olabilir öyle bir kanun yok kapalı gelcek diye.


    dediğim gibi çalışıyorsa hiçbir sıkıntı olmaz, 4-5 yıllık anakartlar ikinci elde satılıyor sizinki en en en fazla 14 gün içinde iade edilmiş ürün olabilir, olsun bir sorun yok fiyatı güzel bir daha denk gelmez.

  • dOmi D kullanıcısına yanıt

    değerli yorumunuz için teşekkürler. iade etmekten vazgeçtim

  • Bu anakartta zaten güvenlik bandrolü vs gibi bir şey yok. Sadece anakartı kendi jelatininden çıkarır iken bir tane bant var, onu çıkarıyorsunuz. Başka da bir şey yok. Soket üzerinde herhangi bir koruyucu kapak vs zaten yok. Bunun sebebi de soket pinleri anakart üzerinde değil de işlemci üzerinde olduğu için zarar görebileceğini düşünmemeleri. Bence anakartınızda bir sıkıntı yok. Güle güle kullanın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.