Şimdi Ara

İTOPYA.COM Kargoları Yollamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20 kasımda bir ürün sipariş verdim. Sitesinde 3-5 iş günü içinde kargoya verilecek denmesine rağmen hala kargoya verilmedi. Aradan 11 gün geçti. Kendilerine mail attığımda 2 hafta içinde kargoya verilecektir dendi ama sitesinde yazılan bu değildi. Ben sitesindeki 3-5 iş günü yazısına güvenerek sipariş verdim. Eğer 2 hafta sürecekse bana bunun önceden söylenmesi gerekirdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda 45 dakika bekledim ve müşteri hizmetleri çalışanı ismini söyleyip suratıma kapattı, meramımı anlatamadım. Yani ne yapmaları gerekeni yapıyorlar ne de bunu çözmeleri için kendilerine ulaşabiliyoruz.

    3-5 iş günü için verdikleri söz aşağıda.

    İTOPYA.COM Kargoları Yollamaması


    Görebileceğiniz üzere aldığım ürün stokta da vardı. Sorun buradan kaynaklanmıyor. Kendilerinin iş bilmezliğinden kaynaklanıyor.

    İTOPYA.COM Kargoları Yollamaması


    Bu da yeni depoları ile ilgili verdikleri uyarı.

    İTOPYA.COM Kargoları Yollamaması


    Hiçbir yerde 2 hafta yazmıyor. Bu yüzden bu bahane geçerli değil. Ben, bana siparişi verirken ne yazıyorsa onu bilirim. Şirket, işini becerememiştir. Bunun sebebi de yeterli kaynakları olmamasına rağmen hem indirim yapıp hem de depo taşımaya çalışmaları ve bundan dolayı oluşan gecikmeleri müşterinin üstüne yüklemeleridir.


    Şirketten istediğim, ürünümü bugün ya da en geç yarın kargoya vermesidir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarkTelby -- 1 Aralık 2020; 11:4:39 >







  • Bende sizin gibi mağdurum 1 haftadir ürünümün kargolanmasini bekliyorum.
    1 adet ram aldim kargo yapamadilar bir türlü.
    Buradan 2.alisverisimdi birdaha hic bir sey almam.
    Kargolarda yogunluk varsa 2.bir firma ile anlaş. Kargo parasi almasini biliyorsun 300 liralik parçadan. Iade etsem 1 hafta daha bekleyecegim param gelecekmi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subaru.sti kullanıcısına yanıt

    Evet keşke gidip youtuberlara 3090lı sistem dizeceklerine biraz müşteri hizmetleri görevlisi biraz da eleman alsalarmış. Aldığım ürün gelsin bir daha adlarını bile duymak istemiyorum. Umarım sağlam gelir de kendileriyle bir daha muhatap olmam gerekmez.

  • Hocam kargo geldi mi acaba son durum nedir? Ben de 27 kasımda alışveriş yaptım umudumu baya yitirdim. Şikayet vara her gün 10-20 arası şikayet ekleniyor ve hakkında kimse iyi konuşmuyor. Keşke stokları olsaydı da mağazalarına gittiğimde alabilseydim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.