Şimdi Ara

itools

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar itools'u bilen biliyordur, sinir krizleri geçirten itunesa alternatif bir program. kolayca şarkı yükleyebiliyorum, fotoğrafları alabiliyorum, istediğim şarkıyı melodi yapabiliyorum. ama bir tek video yüklemeyi başaramadım. video için ek bir şey istedi yükledim. telefona atmak istediğim videoyu(dizi) itoolstaki ilgili sayfanın üstüne çekiyorum ama hiçbir şey olmuyor... Neden olabilir, bilgisi olan var mı?



  • Hocam atmak istediğiniz videonun uzantısı ne ? Belki desteklemeyen bi dosya atıyorsunuz aklıma ilk bu geldi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    İlk önce büyük bir video atmaya çalıştım yükleniyor diye gözüktü ama sanırım büyük olduğu için çok yavaş ilerliyordu. Onu iptal edip başka bir tane denediğimde bahsettiğim sorun ortaya çıktı. Dediğiniz gibidir belki de başka bir dizi indirip atmayı deneyeceğim formatlarını kontrol ederim, teşekkürler.

    itools üstünden telefona video yükleyen başka kimse var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evremerk

    Arkadaşlar itools'u bilen biliyordur, sinir krizleri geçirten itunesa alternatif bir program. kolayca şarkı yükleyebiliyorum, fotoğrafları alabiliyorum, istediğim şarkıyı melodi yapabiliyorum. ama bir tek video yüklemeyi başaramadım. video için ek bir şey istedi yükledim. telefona atmak istediğim videoyu(dizi) itoolstaki ilgili sayfanın üstüne çekiyorum ama hiçbir şey olmuyor... Neden olabilir, bilgisi olan var mı?

    Hayır öyle değil. Video konusuna gelince. Video atarken uyarı verir. Ona hayır diyeceksin. Ona evet dersen o videoyu convert ediyor. Mov dosyasına çeviriyor. Sana tavsiyem vlc playeri indir ona at. Sistem bu. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşım, önerini uygulayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.