Şimdi Ara

İthalatçı Beats Urbeats Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar orjinali 450 tl ama hepsiburada da ithalatçı ve kutusuz 250 tl alınır mı sizce ? Heralde bu fiyatlara daha iyi bass veren kulaklık yoktur diye düşünüyorum. Daha çok edm dinliyorum.
    http://www.hepsiburada.com/beats-by-dr-dre-urbeats-kulakici-kulaklik-gold-kutusuz-ithalatci-garantili-p-HBV000003KR8Q



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrstr -- 21 Ekim 2017; 22:11:27 >



  • Hocam ben geçen sene teşhir adı altında hem de pembe renk urbeats aldıydım teknosadan.Daha gelir gelmez destur sol kulaklık bozuktu.Kulaklığı apple dahilinde garantiye yolladım hemen,elime ulaşması yaklaşık olarak bir 40-45 gün sürdü.
    Sonuç:130 küsür tlye beats aldım,bozuk ürün yolladılar;elime sıfır ürün geçti,ama garanti apple olduğundan sorun olmadı.İthalatçılar için aynı şeyi söyleyemem.Ayrıca 250 tl, eğer apple ürününüz yok ise değmez.Zira apple ile ses kalitesi artıyor üstelik üzerindeki tuşlar da bir halta yarıyor :D
  • iphone 6s aldım 1 ay önce o konuda sıkıntı olmaz ama ben asıl ses performansını merak ediyorum özellikle bassları nasıl acaba ?
  • Bassları doyurucu,ses yüksekliği hayet yerinde ve iyi.dış sesleri çok iyi yakıtıyor.bazen çok sesli ortamlarda müzik dinlemeden takıyorum o şekilde ders çalışıyorum.fakat diğer kafa üstü beats kulaklıklar kadar bass performansı alamıyorsunuz elbette.

    Cks99 ile yakın bir bass performansı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki de kafa üstü kulaklıklar kadar bir performansı beklemiyorum peki samsungun ve appleın kulaklıklarıyla veya senin başka denediğin kulaklıklarla karşılaştırma şansın var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.