Şimdi Ara

İtalya veya diğer avrupa ülkelerinde güzel çalışan navigasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba babam tır şoförü Türkiye-İtalya çalışıyor genelde onun için navigasyon arıyorum avrupa ülkerinde güzel çalışan adreslerde sorun çıkarmayan bir alet arıyorum varsa tavsiye edebileceğiniz bir marka söylerseniz sevinirim
    https://www.bimeks.com.tr/urun/garmin-nuvi-2589lm-5--navigasyon-cihazi-146834 bu markaya baktım ama hiçbiryerde ellerinde kalmamış



  • Telefonuna sygic truck satın alabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    Telefonuna sygic truck satın alabilir
    Bakacağım teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpersen7

    Bakacağım teşekkürler

    Alıntıları Göster
    Copilot truck da güzel gibi görünüyor. Normal olanı kullanıyorum memnunum ama tabi tır için özel olanı kullanmayan Bilemez. Here haritasını kullanıyor.

    Deneme sürümünü kullansın istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 4 Ekim 2018; 21:47:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IGo Primo yüklü bir navigasyon cihazı tavsiye ederim. Android telefonlara da satın alınabiliyor ya da ücretsiz de kurulabiliyor. Harita kaynakları iyi ve tırcılar için ayrı profilleri var. Rota hesaplamayı falan tırı düşünerek yapıyor, harita dosyaları arasında tırlara özel dosyalar var. Uzun yıllar kullandık ve memnunduk.

    Ücretsiz olarak OSM haritaları temelli Maps.me de denenebilir. Türkiye'de harita içeriği yok denecek kadar az ama sınırların dışına çıkıldığında baya işe yarıyor. İtalya'da da baya iş görür, oraların haritaları da iyi.

    Ama tır eklentileri ile iGo Primo tartışmasız bence.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim . Navigasyon almak yerine gittik tablet aldık onada iGo yu yükledik şimdi onu kullanıyor gayette memnun durumda gittiği adresleri baya bi detaylı gösteriyor ve yönlendiriyor. Avrupa için en iyi iGo diye düşünüyorum.
  • Alpersen7 kullanıcısına yanıt
    Biz birçok yazılım vs. kurcaladık ama navigasyon cihazındaki iGo Primo kadar kullanışlısı olmadı. Harita güncellemelerini yapmaya dikkat edin yalnız, uygun bağlantı bulduğunda harita güncellemelerini kontrol etsin. Yurtdışında ücretsiz WiFi verilen yerlerde bile bağlantılar gayet hızlı, kolayca indirilebiliyor haritalar.

    Navigasyon cihazından olunca tabi haritaları kendimiz yüklemek durumunda kalıyorduk. Bir seferinde nereden nasıl harita bulmuşsam Polonya haritasında navigasyon kullanırken bir yolun sonuna getirip bırakmış. Yol haritada görünse de önde yolun daha yeni başlayan inşaatı varmış sadece. Alternatif rota ile geri dönüp başka güzergahtan gitmek zorunda kalmışlar. :) iGo'nun haritasında görünen yol da bir sene sonra hizmete girmiş ve oradan geçtik, ama haritaya çok erken işlenmiş. :D

    Bu gibi durumlar için alternatif olarak bir ücretsiz Osmand ya da Maps.me kurup haritasını bulundurmakta fayda var. iGo haritaları dönemlik güncelleniyor ve bazen geç kalabiliyorlar. Ama dediğim uygulamalar kullanıcılar tarafından anlık bile güncellenebilen OpenStreetMap verisini baz aldığı için her aylık güncellemelerinde günceline en yakın veriye sahip olabiliyorlar. Tabi POI vs. şeyler iGo haritalarındaki kadar zengin olmayabilir. O yüzden ana kullanım iGo Primo olmalı, memnun edecektir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.