Şimdi Ara

IT Governance Turkey ücretsiz teknoloji kampı düzenliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IT Governance Turkey ücretsiz teknoloji kampı düzenliyor



    IT Governance Turkey tarafından düzenlenecek olan Teknoloji Yaz Kampı, üniversite öğrencileri ve yeni mezun gençler tarafından büyük ilgi görüyor. Etkinliğin en önemli özelliklerinden biriyse tamamen ücretsiz olması.



    Bilişim alanında ihtiyaç duyulan kalifiye insan kaynağı ve mezunlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Gençlerimizi 21. yüzyılın gerektirdiği dijital becerilerle donatmak için IT Governance Turkey tarafından gönüllü bir yaz kampı organize ediliyor



    Bu kapsamda IT Governance Turkey ve Kubist Platformu ortak bir çalışma yürüterek bu yıl ilk kez düzenlenecek bir kamp organizasyonu oluşturdular. Bu kampa IT Governance Turkey Teknoloji Kampı adı verildi ve bu kamp süresince gençlere yazılım geliştirme, proje yönetimi ve temel network eğitimi gibi konularda eğitimler verilecek. Yaklaşık 2 ay sürecek sertifikalı bu yaz kampında IT Governance Turkey, katılan gençleri farklı disiplinlerde donatmayı ve ülkemizin dijital istihdamına katkı sağlamayı amaçlamaktadır. 



    Kampın belki de en etkileyici yanlarından bir tanesi, gençlerin kampta sektör profesyonelleri ile vakit geçirecek olmaları. Bu imkanla birlikte gençler belki de ilerleyen dönemlerde adından sıkça söz edeceğimiz projelerin temellerini atmış olacaklar ve isimlerini dünyaya duyurma fırsatı yakalayacaklar.



    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan IT Governance Turkey Kurucusu olan Cantekin Ertekin, bu kampın pek çok alanda ilkleri barındıracağını vurguladı ve dikkat çeken şu açıklamaları yaptı: "Bu kamp ile sadece farklı disiplinlerde eğitim vermeyi değil aynı zamanda gençler ile sektörden profesyonelleri de bir araya getirerek kariyer gelişimini desteklemeyi de amaçlıyoruz”. 



    IT Governance Turkey Teknoloji Kampı, 1 Ağustos'ta başlayacak ve  Eylül sonuna kadar kadar devam edecek ve kampta birçok genç olacak. Kamp kapsamında yapılacak olan eğitimler çevrimiçi platformlar üzerinden de takip edilecek bu kapsamda kampa dahil olmuş olan gençlerin sayısının her geçen gün artması bekleniyor. 



    Online platformlarda düzenlenecek bu ücretsiz kamp yaklaşık 2 ay sürecek ve eğitimler boyunca Bilişim Teknolojileri alanında dersler ağırlıkta olacaktır. Kampla ilgili daha detaylı bilgi almak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.









  • Başvurular sona ermiştir yazıyor?

  • Başlamadan sona eren başvuru yapmışlar

  • Detaylı açıklama dediğiniz: IT Governance Turkey Akademi’nin düzenleyeceği Teknoloji Kampı’na davetlisiniz! Bilgi güvenliği, yazılım, temel network eğitimi, iş sürekliliği, veri bilimi , çevik çalışma ve daha birçok eğitimin yer alacağı kampımıza, linkteki formu doldurarak ÜCRETSİZ başvuru yapabilirsiniz. Eğitimimiz Ağustos ayında başlayacaktır.

    Fena açıklayıcı olmuş. Zaten başvuru da sona ermiş. Ama neye başvuruldu, kim başvurabildi vs doğru düzgün bilgi yok.

  • agam bizimle eylenir

  • Bilgisizler görebiliyor mu veya hangi seviyede olmamız gerek?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.instagram.com/p/CRl4KObn7tx/
    27 Temmuz'da başvuruları sona ermiş etkinliği 31 Temmuz'da haber yapmak.
    İşte donanımhaber'cilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sizi bildiği gibi yapsın gerçekten. Yazıklar olsun böyle kanala ve bu haberi başvurulardan sonra yayınlayan ekibe . Hiç mi okurlarına saygısı yok ..

  • 1 ay geç haber vermişsiniz, ayları saymayı öğrenin önce

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.