Şimdi Ara

IT Chapter 2, gişedeki macerasına hızlı bir giriş yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IT Chapter 2, gişedeki macerasına hızlı bir giriş yaptı
    2019 yılının en merakla beklenen filmlerinden olan It Chapter Two, geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla nihayet sinemaseverlerle buluştu. Tüm dünyayla aynı anda ülkemizde de vizyona giren film, gişedeki ilk hafta sonunda oldukça iyi bir performansa imza attı. It Chapter 2, sadece üç gün içerisinde dünya genelinde tam 185 milyon dolarlık hasılat elde ederek gişeleri rahatlıkla domine etmeyi başardı.

    BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre It Chapter Two, Kuzey Amerika'daki ilk hafta sonunda 91 milyon dolarlık hasılat yapmış. Kuzey Amerika dışındaki bölgelerde ise toplamda 94 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edilmiş. Filmin Meksika (10,2m), Birleşik Krallık (9,4m) ve Rusya'da (8,8m) gösterdiği performans dikkat çekiyor.

    IT Chapter 2, gişedeki macerasına hızlı bir giriş yaptı
    Bir önceki film olan It (2017), ilk hafta sonunda toplam 189 milyon dolarlık hasılat elde etmişti. Yani dünya genelindeki rakam birbirine yakın. Ancak It Chapter 2, Kuzey Amerika'daki hasılatıyla It'in epey bir gerisinde kalmış. It ilk hafta sonunda Kuzey Amerika'da tam 123 milyon dolar kazanmıştı. It Chapter 2 ise 91 milyon dolarda kaldı.

    Kuzey Amerika'daki bu fark, It Chapter 2'nin uzun vadedeki gişe performansını önemli ölçüde etkileyecek. Şu anki tahminler filmin gişe macerası sonunda yaklaşık 450-500 milyon dolar hasılata ulaşacağını gösteriyor. Yani ilk filmin 700 milyon dolarlık performansını yakalaması mümkün değil.

    It Chapter 2 toplamda 70 milyon dolarlık bir bütçeyle hazırlanmıştı. Yapımcı şirket Warner Bros, harcadığı bu parayı sadece üç gün içerisinde geri kazanmayı başardı. Filmin bundan sonra elde edeceği tüm hasılat kâr olarak şirketin kasasına gidecek.

    Stephen King'in popüler It romanının ikinci kısmını beyaz perdeye uyarlayan It Chapter 2, 6 Eylül'de ülkemizde de vizyona girdi. Andres Muschietti tarafından yönetilen filmin oyuncu kadrosunda James McAvoy, Jessica Chastain ve Bill Skarsgard gibi ünlü aktörlerden yer alıyor.

     



  • İlk film çok iyidi umarım ikinci film'de bir o kadar iyi olur

  • Kitabı kadar güzel film. 1990 yapımı da harikaydı. Hayvan mezarlığı gibi mahvetmediler, hatta öncekine göre çok daha iyi oldu. Yüzyılın Fırtınası da tekrar çekilse çok iyi olur bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pek korkunç değil 2. film birkac tane jumpscare dediğimiz sahne var. Ama olay örgüsü vs. Güzel yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1990 olanı izledim. Hemen arkasından 2017 olanı izledim. 1990 olanında 2 ayrı yaşta da görünüyorlardı. 2017 olanında ise gençken görünüyorlar ve Chapter 1 olarak oynadı. 2019 da ise yaşlandıkları zamanı anlatıyor. Yani daha fazla para kazanmak için ilk filmi, 2 bölümde işlemişler. Konu aynı...

  • Korkan biri olarak söylüyorum gerçekten korkunç değil ama birazcık gerilimli olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkesin zevkleri farklidir ama 20 dakikasina zor dayandigim en ufak korku ve gerilim izine rastlayamadigim cocuk filmidir filmi elm soginda kabusa benzetmeye calismislar acikcasi fragmani kendisinden iyi olan bir filmdir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef film daha kanlı daha korkunç diye lanse edildi ama gerçek öyle değil. Çok cıvıtılmış, çok fazla espri var, ilk filmde ekip çocuklar olduğu için onların yaptıkları sevimli/tatlı geliyordu ama eşek kadar insanların daha ciddi olmasını bekliyorsunuz. Efektlere, Pennywise'a diyecek birşey yok, o açıdan çok güzel. Ama film hem fazla uzatılmış, hem de dediğim gibi çok ciddiyetsizdi.

  • bok gibi film idi. sana imdb puanım 5 kanka

  • Film full flashback ile geçti. Sonunu pek beğendiğim söylenemez.

  • Film nasılmış merak ettim. İlkini sinemada seyretmiştim
  • Hızlı giriş yaptı ilk filimi yakalaması mümkün değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.