Şimdi Ara

İstifası İstenen Recep Altepe: 'İşimizin başındayız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstifası istenen isimler arasında yeraldığı öne sürülen Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda açıklama yapan Altepe, "İşimizin başındayız" dedi.

    İstifası istenen isimler arasında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, Bosna Hersek'ten İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının soruları üzerine Altepe, Saraybosna'da, Cumhurbaşkanlığı'nın programı doğrultusunda sponsoru oldukları İzzetbegoviç'in hayatını anlatan özel tanıtım filminin gösterimine katıldıklarını söyledi. Altepe, buradaki programları tamamlayarak Türkiye döndüklerini anlattı.

    ERDOĞAN SORUNLU İLAN ETMİŞTİ

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Sırbistan dönüşü gazetecilere konuşmuş ve Melih Gökçek başta olmak üzere bazı belediye başkanları için resmen “istifa” çağrısı yapmıştı. AKP’li belediyelerle ilgili konuşan Erdoğan, Ankara ve Balıkesir’in yanı sıra Bursa’yı da ‘sorunlu’ kent ilan etmişti.

    Video Haberin İçindehttps://www.nededik.com/istifasi-istenen-recep-altepe-isimizin-basindayiz/18251/







  • Bursalıyım. Recep Altepe giderse daha iyisi mi gelecek. Bazı konularda ben de eleştiriyorum (Fahiş ulaşım ücretleri) ama genel anlamda memnunum Recep Altepe'den. Yerine gelecek adam bundan daha iyi yöneteceğini zannetmiyorum. Bursa yönetilecek bir şehir olmaktan çıktı aslına bakarsanız, çok fazla göç, çarpık kentleşme ve yılların verdiği altyapı sorunları.



    Ve hükümet Bursa'ya gereken önemi vermiyor, yıllardır çok fazla oy almasına rağmen, Hızlı Tren hala yapılamadı, İzmir-Ankara otoyolları bitirilemedi.



    Recep Altepe'yi destekliyorum. Bu adamın gitme sebebi metal yorgunluğu değil, Bursa'da akp oylarını düşürmesi falan değil. Kesin birilerinin tavuğuna kışt dedi, birilerine imar izni vermedi veya dolmuşcular veya taksiciler vs bazı çeteler gittiler tayyip erdoğan'a şikayet ettiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyin birbirinizi ete para vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melihin üçte bir oyu yoktur ama onan kat kat delikanlı çıktı :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'nin belediye baskanlarini AKP'nin basindaki adama karsi destekler olduk, lan bu nasil bir gizli muhalefet manipulasyonudur anlamadim?! Valla adamlara helal olsun, tam bir toplum muhendisligi resitali gerceklestiriyorlar...
  • Bursaya gidip gelen biriyim Bursa Ankara'dan beter belediyecilikte.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.