Şimdi Ara

Istemeyen okumasin zorla mii...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilmiyorum.. Ne olacak hic bilmiyorum, ongoremiyorum. 18 yasindayim ve tanik oldugum seylere sadece tanik kalmayip analiz yapiyorum ve hos seylerle karsilasmiyorum.
    Icinde bulundugum nesilin dikkatini olum haberi cekmiyor, iyi muzik cekmiyor, guzel bir tablo cekmiyor, benim icinde bulundugum nesil ofkeli degil, bir hindu inegi kadar sakin. Ufak seylerden midesi bulanip, rahatsiz oluyor, hastaliklara, diger yasamlara dikkatini vermiyor. Hayati dayatildigi sekilde yasamaktan cekinmiyor, sinirlari asmaya ugrasmiyor bile, tabulari yikmakla ugrasmiyor, ot gibi yasiyor, deger vermiyor, sadece sirilsiklam asik oluyor. Platonik aski yasamaya asik oluyor.. Sevginin sadece asik olmak demek olmadigini bilmiyor, ailesinin ogrettigi degerlerle kalmak disinda deger eklemiyor. Ask hikayelerini anlatmanin marifet oldugunu dusunup bunu efsanelestirmeye calisan gerzek bir nesilden bahsediyorum, evet. Sadece insanlara asik olunmamasi gerektiginin bir an once ogretilmesini dusundugum nesilden. Sevdigin ise, hayallerine, gerisini siz soyleyin. Tutkunun ogretilmesi gerektigi bir nesilden bahsediyorum.
    Cevredeki genclerin gosterisli hayat yasama istegi yuzunden kendini onlara kaptirmis kisilikler, hicbir farkli yasam hikayesi okumamis, gercek basarinin tanimini zenginlik ve popularite olarak yapmis kisiliklerden bahsediyorum, asil marifet insanlarin asla hayir diyemeyecegi arzulari mantiga uygun bir sekilde elinin tersiyle itmektir.
    Baskalarinin ayakkabisi icinde yasayan genclerden bahsediyorum, benliklerinden korkup, ilk baskida yilan genclerden bahsediyorum. Bahanesi olan genclerden bahsediyorum, BAHANE icin cok gencsiniz, kendinize gelin, disarida yasamak ve nesillerden nesile aktarilabilecek hikaye yaratmak icin cok guzel bir yasam var.
    Basarisizliklariniz insanlarin dikkatini cekmiyor, akrabalarinizin yuzlerce basarisizlik hikayesi vardir. Dikkat cekmek icin Reina'da 2000 lira hesap odemeniz gerekmiyor, dikkat cekmeniz bile gerekmiyor! Hayatini seyircisiz yasayamayacak insanlar oldugunu biliyorum, madem oyle gidin kitlelere seslenmenize yardimci olacak isler yapin. Elinizdeki islere tutkuyla sarilin, ne yapmaniz gerekiyorsa onu yapin. Yasaminizin ilk 15 yili ailenizin size dayadigi seyleri ogrenmenizle geciyor. 40'inizdan sonrasi da CV'nin ustunden ekmek yemenizle geciyor. Aradaki 25 yil, yani en guzel yaslarinizsa -bu yaslariniz-, pineklemekle geciyor! Ve bunu kendinize yakistirmanizi kendime yediremiyorum.
    Estetik yoksunlugundan, stil eksikliginden bahsetmeye gerek olmadigini dusunuyorum. Sirf etiketi gosterisli diye, abuk sabuk tisorte 200 TL vermekten cekinmiyor. Icinde bulundugum nesil, URUNU DEGIL, ETIKETI SEVIYOR. Icinde bulundugum nesile, TUTKU OGRETILMEMIS. Ve en onemlisi, icinde bulundugum nesile, YASAMA SEVGISI OGRETILMEMIS.







  • Okumadım.
  • Başlığın çok itici
  • Means kullanıcısına yanıt
    Ben varım ya kankam ayıpsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZET GEÇ BENİM ZAMANIM YOK KARDEŞ ZATE YORGUNUM BENDE 18 YAŞINDAYIM
  • durumumuz yoktu okuyamadım
  • Yaw he he okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar katılıyorum. Bunu dışarıda birine söylesen "Entel misin la sen" gibi saçma sapan bir şey söyler. Komik dimi? İşin birde daha kötü yanı var kendini daha da kötüye götürenler biliyorum ben. Başkasına benzemeye çalışan olur anlarım sorun yok. Tutup kürtün tekine benzemeye onun yancısı olmaya çalışanlar var onları anlamıyorum ben. Daha geçen gün sırf 1 kürt bana taş attı diye 8 yancısı birden "Şeytan taşlıyoruz" diyip salakça güldüler. İçlerinde 1 kürt vardı ya. Neden mi taşlandım? Dizimde ödem olduğu için. Zor ayakta durduğumun farkında olmalarına rağmen bu saçma iş yapıldı. Nasıl getirdim lan buraya ben bu konuyu? Neyse onu boşver bunların hepsinin kökünü kurutmak lazım. Kürtler değil sadece. Onlara benzemek isteyen onlardan olmak isteyenlerle beraber.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoktugumuz durumdu okuyamadim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
     Istemeyen okumasin zorla mii...
  • Istemeyen okumasin zorla mii dedin bende okumadım
  • Okumadım ama aklıma ilber ortaylının yazısı geldi

    http://www.memurlar.net/haber/487377/
  • okumayın tutkulu zebani
  • Düşündürücü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RancStone

    Beyin fakirleri okumadım yazmaya baslamis bile. Asiri sinirliyim bu yaziya bile gelen cevaplara bak.

    Hepsi dogru ama bu toplumsal bir psikolojik sorun. Zaten bu anlattiklarini, birilerinin istedigini dusunuyorum. Tvde gazetede internette gorduklerimiz zihnimize giden davranis bicimleri vs. Yasam geregi toplumlari fiziksel olarak ele geciremezsiniz ama psikolojik olarak mümkün. Bende o kurbanlardan biriyim "canim sıkılıyor, mutsuzum, hayattan zevk almıyorum, hedefim yok" diyen insanlar çok fazla.

    Kimseye bir sey anlatamiyorsun farkindalik yaratmaya calisiyoruz ama yok adamin akli baska yerde
  • Dayı zaten içim daralıyor iyice dardın ya içimizi helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.