Şimdi Ara

İşte Tasarruf: AKP'li Gaziantep Şahinbey Belediyesi 216.000 TL'ye Kahve Fincanı Takımı Aldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tasarruf! 216 bin liraya kahve fincanı

    Türkiye krizle mücadele ederken, AKP'li Gaziantep Şahinbey Belediyesi, 216 bin TL'ye kahve fincanı takımı aldı. 30 Mayıs’ta çıkılan 223 bin lira bedelli ihale, 19 Haziran'da 216 bin liraya sonuçlandı. İhaleyi Kütahyalı bir seramik firması kazandı. CHP Meclis Üyesi Mehmet Dokbay, “Hükümet sürekli tasarruf tedbirleri ile ilgili genelgeler yayınlıyor. Bu kahve fincanları neden alındı acelesi neydi ?” diye sordu. Belediyenin diğer yeme-içme harcamalarıysa dikkat çekti.

    Şahinbey Belediyesi’nin aldığı 216 bin TL’lik kahve fincanları belediye meclisinde de tartışma yaratırken; aynı belediyenin ocak ayından bu yana 2 milyon 382 bin TL’ye 112 bin tane sefer tası, 3 milyon 922 bin TL’ye zeytinyağı, 532 bin TL’ye aşure malzemesi, 205 bin TL'lik salça aldığı ortaya çıktı.

    “DÖNÜŞÜ YOK”
    AKP'li Şahinbey Belediyesinin yeni evlenenler ve doğum yapan aileler için hazırladıkları projelerde dağıttıkları kahve fincanlarının maliyeti, belediye meclisinde tartışma yarattı. CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Dokbay, “Hükümet tasarruf tedbiri diyor, 216 bin liralık kahve fincanı alınıyor. Acelesi neydi?” diye sordu. Şahinbey Belediye Başkanvekili Cuma Güzel ise “Önceden belirlenmiş ihtiyaçlar vardı, ihale yapılmış, sonuçlanmış. İhale sonrası almıyoruz diyemezsiniz. Tasarruf tedbirlerini uyguluyoruz. Bu ürünlerin alımına daha önce karar verilmişti'' açıklaması yaptı.

    112 BİN SEFER TASI
    Fincan tartışmaları sürerken, AKP'li belediyenin 2018 yılı alışverişleri de şaşırttı. Belediye 6 Kasım 2018’de 3 milyon 94 bin TL’ye zeytinyağı alındı. 24 Eylül’de 2 milyon 382 bin TL'ye 112 bin adet de sefer tası alındı. 27 Haziran’da 822 bin 500 TL’ye 25 bin adet zeytinyağı alındı. 31 Ağustos’ta 177 bin TL’ye, 25 Eylül’de ise 355 bin TL’ye aşure malzemesi; Mart ayında ise 205 bin TL'lik salça alındı. Belediye geçtiğimiz haziran ayında da Malatya ve Şanlıurfa’ya da gezi düzenleyip, 715 bin TL harcamıştı.

    https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/tasarruf-216-bin-liraya-kahve-fincani-2731567/



  • Güzelim ülke ölümüne yağmalanıyor ha, öyle böyle değil. Bunların vicdanını rahatlamak için kullandıkları argüman da hazır. Onlara göre Türkiye Cumhuriyeti darü'l harb olduğu için her türlü hile, hurda, gasp caizdir. Bu ülkenin her şeyini ganimet olarak görüyorlar.
  • Müslüman Fincanın , yağın en iyisini kullanır çok üstlerine gitmeyin.
    Yağı bol bulunca nerelerine sürdüler acaba...
  • Milyarlarca lirayı dinozor heykellerine yatıranı gördü bu gözler. Fincanın yine 40 yıllık hatrı falan oluyor. Hem kendilerine ikinci üçüncü eş almaya giderken de kullanabilirler kanımca



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 12 Kasım 2018; 9:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna dememişler "sen eşek olduktan sonra semer vuran çok olur" diye. Millet ses çıkarmayıp böyle susarsa bunlar da iyice zıvanadan çıkmaya başlar. Özellikle bu dönemde israf yapmalarını artık arsızlığın son seviyesini de geçti. O malum partide ki herkes yaptıği savunmalarla halkla taş taş geçiyor. Yapacak birşey yok, ümmetimiz seçti biz de onun kahrını çekiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.