Şimdi Ara

İşte O Kahraman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  İşte O Kahraman

    Taksim’i kana bulayan saldırıda canlı bombanın otobüse binmesini engelleyerek, birçok arkadaşının hayatını kurtaran polis Halil Keskinbıçak Siverekli çıktı.


    İÇİ polis dolu midibüse canlı bombanın binmesini engelleyerek birçok hayat kurtaran Halil Keskinbıçak (27), 4 yıllık polis. Halil Keskinbıçak, yıllık iznini geçirdiği Siverek’ten döndükten bir gün sonra işbaşı yaptı ve terörist saldırının hedefi oldu. Kendisini sivil polis olarak tanıtan sırt çantalı canlı bombayı iterek midibüse binmesini engelleyen Halil Keskinbıçak, şüphesi sayesinde arkadaşlarının hayatını kurtarmış oldu. Canlı bomba, yere düştüğü anda bombayı patlattığı için Halil Keskinbıçak, göğsüne isabet eden şarapnel parçasıyla ağır şekilde yaralandı. Doktorlarının durumunun iyiye gittiğini bildirdiği genç polisin annesi Zeynep, Kıbrıs gazisi babası Sinan ile ağabeyi Mehmet, haberi alır almaz Şanlıurfa’dan İstanbul’a geldi. Dün sabah da erkenden hastaneye koştu.

    ‘İKİ OĞLUM VAR BİRİ BENİM BİRİ SİZİN’

    Kürtçe konuşan anne, “Camdan sadece bir dakika görebildim çocuğumu. Oğlum iyileşene kadar ayrılmayacağım” dedi. Kıbrıs gazisi baba, kendilerini ziyaret ederek ihtiyaçları olup olmadığını soran Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı’na “İki oğlum var biri benim biri sizin” dedi.

    Polisin babası Kıbrıs gazisi, annesi Zeynep Türkçe bilmiyor

    Dehşet veren saldırı, bir kez daha “Türkiye mozayiğinin” fotoğrafını ortaya çıkardı. Polis Halil, Siverekli bir Kürt çocuğu. Annesi Zeynep Türkçe bile bilmiyor. Babası Sinan Kıbrıs gazisi. Oğlunun amirine “İki oğlum var biri benim biri sizin” diyecek kadar da vatanperver.







  • Görev aşkı
  • adam( ölüyor/ihtimal yüksek) ama kızı kürtçe okuyamıyacak çok ters bir ülke.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 2 Kasım 2010; 16:26:30 >
  • Şoray uzun Yolda.

    KürtÇe'nin K'i Bile Milleti Rahatsız Ediyor.

    İnş Zamanla Herşey Olur.
  • bence o polisi bombacılardan sorumlu amiral yapsınlar
  • inş en kısa zamanda iyileşir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.