Şimdi Ara

İşte Gezegenin En Kötü Takımı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiltere'de 13. lige denk gelen Cornwall's Mining League'de mücadele eden FC Madron, sergilediği performansla 'Gezegenin en kötü futbol takımı' olduğunu kanıtladı.


    Barcelona'nın El Clasico'da ezeli rakibi Real Madrid'in müthiş bir oyunla 5-0 yenmesinin yankıları sürerken ve futbolseverler Katalan ekibinin oynadığı güzel futbolu halen akıllarından çıkarabilmiş değilken İngiltere'den ilginç haberler gelmeye devam ediyor.

    Geçtiğimiz günlerde Illogan RBL Reserves takımına 55-0 yenilerek tarihi bir hezimet alan İngiltere Cornwall's Mining League ekiplerinden FC Madron, bu sezonki performansıyla 'Gezegenin en kötü futbol takımı' olduğunu kanıtladı.

    Zira, Ada kulübünün bu sezon oynadığı 11 maçta tam 227 gol yerken, maç başına gol yeme ortalaması da 20,6 oldu. FC Madron son oynadığı maçta rakibine 22-0 yenildi.



    55-0 gibi bir skor 1.5 dakikada 1 gol gibi bir ortalama söz konusu diğer maçtada 22-0 bitmiş ve 11 maçta 227 gol yemiş ilginç istatistikler yani...







  • Basket takımları olsa o kadar yemezler herhalde. :d

    Hem ppenaltı hem gol falan mı oldu acaba birkaç kere.
  • Yahu Futbol sizin neyinize gidin Basketbol oynayın en azından skorlar size yabancı gelmez.

  • Takımın kötü gidişatı için çözümü Mustafa Sarp, B8 ve Ayhan'da bulan FC Madron başkanı bu transferleri gerçekleştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını, gerekiyorsa bu iş için yılların kurt transfercisi Adnan Sezgin ile konuşacaklarını belirtti.
    Bu açıklamaların ardından Türkiye genelinde Fenerli ve BJKli taraftarlarda depresyon eğiliminin yükseldiği ve yurdun çeşitli bölgelerinde "BAM ülke değeridir, siyasi rant uğruna satılamaz!" konseptli protestolar düzenlendiği gelen bilgiler arasında.
  • 55-0
  • DH istanbul halı saha maçlarındaki kadro ile çıkılsa gene yenmez 55 tane herhalde.

    bakkal gazi ye söyleyelim ingilterede bi maç ayarlayıversin. metrobüse yakan olsun ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.