Şimdi Ara

Istanbul / Tuzla'da EHLIYET SINAVINDAN HAKSIZ YERE BIRAKILDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
4
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Süre olması saçmalık bence de. Eğer şöför çok yavaş sürerse o zaman sınavdan kalabilir ama süre ile kısıtlamak saçmalık. Ne olacağı belli olmuyor çünkü ve hocalara da esnetme şansı tanımıyorlar.
  • Başka ilçede sınava girebilirsiniz, daha rahat parkuru olan bir ilçede girmiştim böyle sorunlar oluşmaması için.

  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    Mantıklı hocam yoksa böyle saçma sapan nedenlerden ehliyet alamayacağım.
  • Ben kadıköyde girdim 4 kere 4 kezde de kaldım bu tür sebeplerden dolayı. Sonnra yeni dosya açıp sakaryada girdim ilk seferde aldım. Zaten araba alabilecek misinki artık ehliyet alıyorsun?

  • Hocam öyle ama ileride illaki ehliyet almam gerekecek. Saçma sapan nedenlerden ötürü sınavı kaybetmiş olmak bana koydu açıkcası.

    Sakarya ya dosyanızı nasıl aldırdınız hocam tekrardan para mı ödemeniz gerekti? Tekrar direksiyon dersi aldınız mı?

  • Yapıcak bişey yok 300₺ daha gözden çıkaracaksın. Şikayet eden bir sürü insan olmuştur demekki düzeltmiyorlar. Bidaki sınav saatini etkene almaya çalış (kurs ayarlıyor)

    Ülkede herşeyin çivisi çıkmış, bunda mantık aramak eşşegin şeyindeki sinek kalır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amroth. kullanıcısına yanıt

    Ne yapalım hocam yanlarına mı kalsın. Her sınav zamanı istisnasız insanlar bu sebepten maduriyet yaşıyorlar. Bir şekilde sesimizi duyurmamız lazım yoksa bizi umursayan yok zaten.

  • Dün de aynı nedenden dolayı sınavı kaybeden bir kişi daha varmış. Bu insanlarda vicdan yok mu ya böyle saçma sınav mı yapılır? Her sınav aynı sıkıntıdan dolayı insanlar hak ettikleri ehliyeti alamıyorlar ama hala bir çözüm getirilemedi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Dün de aynı nedenden dolayı sınavı kaybeden bir kişi daha varmış. Bu insanlarda vicdan yok mu ya böyle saçma sınav mı yapılır? Her sınav aynı sıkıntıdan dolayı insanlar hak ettikleri ehliyeti alamıyorlar ama hala bir çözüm getirilemedi.

    Hakketmeyenin almasındansa hakkedenin alamaması onlar için daha iyi bu yüzden her fırsatta bırakırlar. Sonuçta en ufak hata kaza çıkartabilir.

  • Ah be kardeşim senin durumda benim gibi aynı


    bende sabah 10:00 da ehliyet sınavına girdim parkuru bitirmeye yakın duba alanında geri giderken dikkatim dağıldı çarptım. sınavdan kaldım.


    Bugün bir tanıdığın kızı çok kötü araba sürmesine rağmen (aynı parkurda) meb de tanıdığı olduğu için torpil üzerinden sınavı geçti.


    İnsanın zoruna gidiyor.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 31 Ocak 2021; 16:51:53 >
  • Hak etmeyen almasın zaten hocam. Ama ben sorunsuz geçmişim hata yapmadan buna rağmen sırf önümdeki insanların park etmesini beklemek zorunda kaldığım için sınavdan bırakıldım.

  • 8 sene önce aldım, ne park ne bir şey, düz yolda gidip u çekip geldik, ne güzel  

  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt

    Sağlık olsun hocam. Bir dahaki sefere umarım alabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zihnin Geleceği

    Sağlık olsun hocam. Bir dahaki sefere umarım alabilirsiniz.

    İnşallah sizede

  • Doğuya gidip alın 2000 tlye ayarlıyorlar sınava bile girmiyorsun, ben öyle duydum

  • Ben başka bir ilçede komisyondayım hayatımda daha süreden dolayı kimse kalmadı aracı gereken hızda kullanamayıp bariz şekilde yavaş gittiğiniz için bırakmışlardır diye düşünüyorum. İlk sınavda bilerek bırakıyorlar yok torpili olan geçiyor bu muhabbetleri geçin , size tavsiyem derslere düzenli gidip aracı gereken seviyede sürmeyi öğrenin. Ayrıca süreden bırakma diye bir seçenek tablette yok bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xhacker09x

    Ah be kardeşim senin durumda benim gibi aynı


    bende sabah 10:00 da ehliyet sınavına girdim parkuru bitirmeye yakın duba alanında geri giderken dikkatim dağıldı çarptım. sınavdan kaldım.


    Bugün bir tanıdığın kızı çok kötü araba sürmesine rağmen (aynı parkurda) meb de tanıdığı olduğu için torpil üzerinden sınavı geçti.


    İnsanın zoruna gidiyor.  

    Kusura bakma ama öyle bir şey olması imkansız. Araçta bir komisyon üyesi (sağ arkana) ve bir komisyon başkanı (yanına) oturuyor. Bunlardan hariç olarak her ihtimale karşı bir arkadaki sınav aracındaki görevliler öndeki aracın hareketlerini de kontrol ediyor. Yani sınavdan kalmaya sebep olacak bir hareketinde aracında bulunan iki görevli de sana kıyak geçse bile yine de sınavdan kalma ihtimalin var. Öyle bir sinavdan bahsediyoruz.

    Ve affedilemez bir hata yaptığında direkt kenara çek diyorlar. Ellerindeki evraklara da bunu kayıt ediyorlar. Bu nasıl bir torpil ki evrakta sahtecilik yaparak bir ehliyet için kendi işini tehlikeye atabiliyor?

    Çok kötü araba sürüyor? Kime göre? Sınavda kalacak bir hata yapmış mi, ona bak sen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 31 Ocak 2021; 19:14:25 >




  • fblorenzo kullanıcısına yanıt
    Hocam anlamıyorsunuz galiba hızımı hiç kesmedim 3. Viteste gittim kasıtlı olarak yavaş gitme falan yok biraz daha hızlı sürsem hız sınırını aşacağım. Saçmalık burada zaten tek ben değilim benim gibi bir çok insan aynı şekilde sınavdan kaldı.
  • Millet sınava girmeden alıyor biz hak ettiğimizi alamıyoruz :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihnin Geleceği -- 31 Ocak 2021; 19:20:34 >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Hocam komisyojn dediğiniz insanlar öğretmen. Tanıdık lise öğretmeni falan denk gelirse geçmek daha da kolay oluyor. Benim yanıma gelen kişi biraz uyuz bir tipti.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.