Şimdi Ara

İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma, İstanbul İzmir Parça Eşya Taşımacılığı, İstanbul İzmir Parça Eşya Nakliyesi global evden eve nakliyat’ın en uzman olduğu taşıma sistemidir.Parça eşyalarınız daha önceden alınmasımı gerekir,bir telefon açmanız yeterlidir.Firma çalışanlarımız tv koltuk,ve öğrenci eşyalarınız alıp kapalı ve hijyenik olan depolarımızda bekletilip,müşterinin istediği zaman sevki yapılmaktadır.

    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma

    GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 

    Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul 

    İletişim: 
    Anadolu yakası: 

    Tel:0216 305 49 39 

    Gsm:0532 694 26 92 

    Avrupa yakası: 

    Tel:0212 259 80 67 

    Gsm:0532 494 80 06 

    İzmir şube: 

    Tel:0232 445 48 99 

    Referanslarımızı incelemek için sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

    https://www.globalnakliyat.com.tr/referanslarimiz/


    https://forum.donanimhaber.com/m_83506239/tm.htm

    GÖERSEL REFERANSLARIMIZ:


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT



    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYATİstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 4 Şubat 2020; 0:13:34 >







  • İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma işlemleri GLOBAL NAKLİYAT tarafından çok titiz, itinalı ve profesyonelce yapılmaktadır.Parça eşya taşıma işlemleriniz evinizden paketlenerek alırınır gideceginiz adreste kurulum ve yerleştirilmesi itinalı bir şekir yapılır.Web sitelerimizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    http://www.globalnakliyat.com.tr veyahttp://www.globalevdeneve.com.tr



    Parça Eşya Taşıma

    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 23 Mart 2015; 15:34:51 >




  • 08/05/2012 tarihinde istanbul dan izmire parça eşya taşıma işlemini başarılı bir şekilde gerçekleştiren GLOBAL NAKLİYAT ve çalışanlarına teşekürlerimi sunarım.Bir daha çalışmalarımızda tekrardan görüşmek dileğiyle.

    NEZİH COŞKUN

    İKBAL GIDA A.Ş

    REFERANSIN ORJİNALİNİ GÖRMEK İÇİN WEB SİTELERİMİZİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ. http://www.globalnakliyat.com.tr veyahttp://www.globalevdeneve.com.tr



    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 21 Mart 2016; 14:09:45 >




  • Taşımasını gerçekleştirdiğimiz şirketin firmamızla alakalı tavsiye yorumunu olduğu gibi paylaşıyoruz.

    İlgili Kişinin Dikkatine;

    Firmamıza ait Arşivin, programlı bir şekilde toplanması, nakliyesi ve yerleştirmesi adına yapmış oldukları çalışmalarda, vermiş oldukları hizmette gösterdikleri özen ve ilgiden dolayı kendilerine teşekkür eder çalışmalarının devamında başarılar dileriz.

    Saygılarımızla,


    GÜLER DİNAMİK

    Güler Dinamik Gümrük Müşavirliği A.Ş

    +90 (212) 657 41 41

    http://www.gulerdinamik.com.tr


    GLOBAL EVDEN EVE NAKLİYAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

    Yunusemre cad no 10 / 5 Maltepe /İstanbul

    İletişim:
    Anadolu yakası:

    Tel:0216 305 49 39

    Gsm:0532 694 26 92

    Avrupa yakası:

    Tel:0212 259 80 67

    Gsm:0532 494 80 06

    İzmir şube:

    Tel:0232 445 48 99

    web:

    http://www.globalnakliyat.com.tr

    http://www.globalevdeneve.com.tr

    mail: info@globalnakliyat.com.tr

    Evden Eve Nakliyat Tavsiye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayme34 -- 21 Mart 2016; 14:10:41 >




  • Forum kullanıcısı sayın rhrhrh firmamız hakkındakı tavsiye yorumu:


    Forumda benim gibi her konuda bilgi arayanlar için evden eve nakliyat konusunda yeterli kaynak yok ne yazık ki. Bu konuda belki birilerine faydası dokunur diye tavsiye niteliğinde bir yazıdır. Firma isimleri açıkça beyan edilmiştir.

    Nakliyat şirketi maceramız tayinimizin çıkması ile başladı. Öncelikle çevremizdeki insanlara danıştık. O sırada hem işlerin yoğunluğundan, hem de gideceğimiz memlekette istediğimiz gibi ev bulamamamızdan dolayı internet sitelerine çok bakmadım açıkçası. Bir mesai arkadaşının daha önce taşıtıp memnun kaldığını söylediği Emniyet Nakliyat diye bir firmayla yine arkadaşlar üzerinden görüşüp anlaştık. Biz eşyaları genel manada toplamış, kutulamıştık. Beyaz eşyalar ve büyük boyutlu malzemeler (yatak, baza, koltuk takımı vs) kalmıştı. Arkadaşların eşyalarından sonra bizimki yüklenecekti. Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gittik eşyaların başında olabilmek için. İyi ki de gitmişiz! Adamlar ha geleceğiz de geleceğiz derken akşamı ettiler. Kapıya yanaşan tır 2 dorseli, ön tarafa 2 ailenin eşyaları yüklenmiş (onlar başlarında değildi eşyanın, kimbilir nasıl teslim almışlardır!). İkinci dorseye de önce bizim, ardından İstanbul'dan bir başkasının eşyası yüklenecekmiş. Emniyet Nakliyat değil, Soylu Transport diye bir araba göndermişler. Neyse dedik, el mahkum. Ama adamlarda ev taşıma gibi bir telaş yok sanki. Önce bir güzel tüplerini indirip çaylarını koydular ocağa, yayıldılar etrafa. Hadi dedik 2 ev yüklemişler, yorulmuşlardır. Yukarı eşyalara bakmaya çıktıklarında hemen eşime "acıktık biz, iftar saati de yaklaştı (ki niyetli değillerdi!), bişey de yiyip içmedik sabahtan beri.." vs diye sıkıştırmışlar. Eşim bişeyler almaya gitti, bunlar da 3-4 parça kutu indirdiler aşağı (bu anlattıklarım 1 saate yayıldı bu arada). Araçtaki adam aheste aheste kamyonun kasasına çıktı, ben de ilk kez o zaman gördüm eşyaların gireceği yerin halini. Abartısız rezaletti! Tamam adamlardan beklentiyi düşük tutmak gerektiğini anlamıştım ama eşyalarımın gireceği kasanın o görüntüsü beni benden aldı. Boş dorsede 2 yatak vardı, biri pırıl pırıl visco, diğeri normal bir çocuk yatağı. Çocuk yatağı o pisliğin içinde hiçbirşeye sarılı olmadan duruyordu. Visco güzelim yatak da yarısı kirli bir pıtpıta sarılmış, diğer yarısı pisliğin direkt içinde duruyordu. Bunların kime ait olduğunu sordum, "öne sığmadı, o yüzden buraya aldık" dedi. Ben hayretler içinde kasaya bakarken 1 dk geçmemişti ki aradan aynı adam "yenge bunlar Şırnak'a gidecekti, arabada unutulmuş" vs dedi. 1 dakika içinde iki farklı beyanat!

    Bu arada bizim eşyaların sarılacağı pıtpıtlar indirildi araçtan. O kadar eski ve kirliydi ki tarif edemem. "Eee kutu yok mu hiç dedim, TV'lerimden birisinin kutusu yok, onu kutuya koymalısınız. Ne biçim evden eve nakliyat firması bu?!" dedim. "Yenge bu fiyata anca bu kadar" gibisinden birşeyler geveledi. "Ben istemiyorum, yüklemeyin eşyalarımı" dedim. Sonra uzun bir telefon trafiği, referans olan arkadaşlar arıyor, aracılık yaptığını sonradan öğrendiğimiz adamlar arıyor vs ama inat ettim, yükletmedim eşyaları. Biraz daha oyalanıp gittiler.

    Sonra o sinirle bir çok konuda faydalı bilgi edindiğim donanımhabere baktım. Burada birkaç şirketin temsilcileri reklam mahiyetinde yazılar yazmışlar. Bunların verdikleri referansları falan okudum, Global Evden Eve Taşımacılık şirketinden Akın Bey'le görüştüm. Sağolsun o sinirli halimde 20 dakika kadar uzun telefon görüşmesinde sabırla dinledi beni. Açıklamalarıyla beni aydınlattı. Yine de başıma gelenlerden sonra şüpheciydim, foruma yazdım belki tavsiye verebilecek birileri olur umuduyla. Akın Bey'le görüşmemden habersiz Global Nakliyat'tan Baykan Bey mesaj attı forum üzerinden. Başka bir kaç şirketle daha görüştüm attıkları özel mesajlar üzerinden.

    Yine şüphedeydim. Global Nakliyat'ın verdikleri referanslardan birkaçını aradım (aradığım numaralar sabit numara ve şirket hattı olduğundan doğruluğundan emin oldum), hepsinden olumlu yorum aldım. Nihayetinde Global Nakliyat'la taşınma işlemini gerçekleştirmeye karar verdim. Bu sefer eşyaların başına gidemeyeceğim için arkadaşlarım benim yerime ilgilendi ama içim rahattı. Saat 8'de geleceklerini söylemişlerdi, tam vaktinde geldiler. Yaklaşık 4 saat içinde işlerini titizlikle yaptılar. Ekibin başında Baykan Bey vardı. 2 gün sonra eşyalar yine belirtilen saatte Kars'a ulaştı. Bu sefer ekibin başında Akın Bey vardı. Burada da titizlikle eşyaları yerleştirdiler. Hiçbir eşyamda kırık - dökük - çizik yok. Hatta çamaşır makinemin aparatlarını bir kenara ayırmadığım için takamadılar, kazan sabitlenmeden olduğu gibi geldi. Kazanın düşebileceğini, bu ihtimali göz önünde bulundurmam gerektiğini söylemişlerdi. Dün 3 makine çamaşır yıkadım, hiçbir sıkıntı yok :)

    Sonuç olarak eşyalarım yaklaşık 1700 km yolu kat ederek, Global Nakliyat'ın titiz çalışma anlayışıyla sağ salim bana ulaştı. Şirket olarak beni hiç üzmediğiniz, eşyalarımı sapasağlam getirdiğiniz için ne kadar teşekkür etsem az. İlk taşınma deneyimim bir felaketin kıyısından döndü ve sayenizde sıkıntısız bir süreç oldu benim için.

    Umarım bu yazdıklarımın birilerine faydası dokunur. Taşınma bazı mesleklerin doğasında olan birşey ne yazık ki. Her taşınma da ayrı bir eziyet. Evden eve nakliyat şirketleriyle ilgili bir çok yerde şikayet vs bulunuyor ama takdir edileni çok az sanırım. Ben bu konuda nacizane deneyimlerimi paylaştım. Herkese kolay gelsin.

    Orjinali için:http://forum.donanimhab...kliyat//tm.htm#80238447


    0Paylaş




  • Forum Kullanıcısı sayın scorpious firmamız hakkındakı tavsiye yorumu:

    20 Ağustos 2013 günü tayinim dolayısıyla Marmaris'ten Gebze'ye Global Nakliyat firması ile taşındım. Tayinimi öğrendiğim Mayıs ayından itibaren bir çok firma ile görüşmüştüm ve Global Nakliyat firmasını seçmiş olmakla yerinde bir karar vermişim. Taşınmam sırasında başta Bayram Bey, Baykan Bey ve Aziz Bey'e göstermiş oldukları anlayış ve profosyenellik için çok teşekkür ederim. Güvenli, sözünde nakliye firması arıyor ve asıl önemlisi eşyalarınızın güvende taşınmasını istiyorsanız herkese tavsiye ederim.

    Ömer ÖZTÜRK

    Orjinali için:http://forum.donanimhab...665/f_//tm.htm#76611665




  • FORUM KULLANICISI SAYIN AYLAŞAHİNTÜRK'e tavsiye yorumu için teşekkürlerimizi sunarız...

    Taşınacak kişilere biraz olsun yardımcı olmak için yorum yapmak istedim. Çünkü taşınma süreci yeterince gergin ve stresli, bir de üstüne doğru dürüst taşıma şirketi aramak tam bir işkenceye dönüşüyor. 2 yıllık evliyim, eşyalarım çok yeni ve çoğu çok dikkat isteyen eşyalar. Koltuklarım deri, buzdolabımın kapakları cam, gardrobumun kapısı tamamen ayna vs vs

    İşyerimdeki şefimin eşinin taşımacılık şirketi vardı, çok da güzel fiyat verdiler ama güvenemedim. Bu nedenle çok araştırma yaptım. Onlarca taşıma şirketi var ama forumlarda okuduğum 1-2 yorum sonrasında Global ile taşınmaya karar verdim. Karar verdim dediğime bakmayın, taşınma anına kadar kafamda binbir kötü senaryo ile stres topuna döndüm. Ne işte kafam rahat, ne evde. Sürekli "ya paramla rezil olursam" diye taşınana kadar yedim bitirdim kendimi.

    Ve sonunda 23.08.2014 günü sabah 08:00'de tam saatinde ekip geldi ama hala tedirgindim. Aradan 1 saat geçti arkadaşların çalışma şekli, kullandığı malzemeleri görünce rahatladım. Hatta o kadar güvendim ki eski evi eşim ve ekibe bırakıp ben yeni eve geçtim (eşim bile olsa gözüm arkada kalırdı çünkü). Söylenenden çok daha kısa sürede bitti. O kadar memnun kaldım ki, mutfak eşyalarımı bulaşık makinesine yerleştirirken "insanın taşınırken bir çay bardağı bile kırılmaz mı ya" derken bir bardağın kırılmış olduğunu farkettim :) Bu da nazar boncuğuydu :)

    Montaj elemanları kesinlikle işinin ehli, taşıma işini yapan elemanları ise bana masanın koli bandını bile açtırmadılar :) Elemanların hepsi çok efendi ve kibardı.
    Velhasıl tüm ekibe teşekkür ederim :)

    Orjinali için:http://forum.donanimhab...kliyat//tm.htm#96837427




  • FORUM KULLANICISI SAYIN ÖZGÜRDONAMINHABER 'e TAVSİYE YORUMU İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ...


    Merhaba,

    Aslında evi taşımak bayağı bir araştırıp için başka bir firmadan teklif almıştım ama fiyat yüksek geldiği için vazgeçtim. Daha sonra bu forumdan global nakliyatı buldum ve yorumları okudum hatta başka yerlerdeki yorumlarıda takip ettim genede biraz şüpheli olarak firma yetkilisiyle kontak kurup eksper yollamaları için anlaştım. Taşıma günü arkadaşlar söz verdikleri saatte geldiler ve hızlıca işe başladılar. Daha önceki taşınma hikayelerini dinlendiğim için biraz zaiyat bekliyordum açıkçası ama taşındıktan sonra gerçekten doğru karar verdiğimi anladım. Çalışan personel gerçekten saygılı ve ustaydı hiç zaiyat olmadı. Global nakliyatı gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.


    ORJİNALİ İÇİN:http://forum.donanimhab...kliyat//tm.htm#96837427





  • Size yıllardır en iyi hizmet bilgileri vermekten sınır tanımıyor bölgeler arası nakliye işleriniz de sizi en iyi noktalara taşıyacağız. Örneğin istanbul zimir nakliyat işlerinizde sizlere kurumsal ev ofis taşıma hizmetleri sunuyoruz. Genel hizmet babında istanbul izmir evden eve nakliyat olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz.
    http://www.istanbulizmirevdenevenakliyat.biz.tr




  • Bir başka referans


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başka referans

    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bbir başka referans


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir referans


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir tavsiye yorumu


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yeni referans


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT
    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir tavsiye yorumu

    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    Orjinali için instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

    https://www.instagram.com/globalnakliyat/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir tavsiye yorumu


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    Orjinali için instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

    https://www.instagram.com/globalnakliyat/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir tavsiye yorumu


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    Orjinali için instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

    https://www.instagram.com/globalnakliyat/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bir tavsiye yorumu


    İstanbul İzmir Parça Eşya Taşıma-GLOBAL NAKLİYAT

    Orjinali için instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz

    https://www.instagram.com/globalnakliyat/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.