Şimdi Ara

İstanbul Ev Tadilatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Kısmetse 3 ay sonra evleniyorum. Evimiz için tadilat yaptırmak istiyoruz, bina eski ve ev hiç tadilat görmemiş. Ama bir yandan düğün dernek masrafları da olduğu için cesaret edemiyoruz.

    Geçen yıl bir tanıdığımız yaptırdı, bir dekorasyoncu ile anlaştılar. Pencereler hariç evi komple kırıp kaba inşaat haline getirip baştan yaptılar. 60.000 üzeri bir rakam çıktı ve şu an bizim için çok yüksek bu rakam.

    Benim istediğim şeyler, mutfak, banyo ve tuvaleti komple kırıp baştan yaptırmak, odalar ve hol laminant, bir de odaların kapı değişimi. Çok lüks malzeme istemiyorum. Normal kalitede olsun tabi dandik de olmasın, sorun çıkarmasın yeterli. Sizce kaça halledilebilir? Var mıdır yakın zamanda böyle bir işe kalkışan, şu fiyata yaptırdım diyebilecek.

    Sanırım dekorasyoncu ile anlaşınca daha pahalıya geliyor bu işler. Gidip malzemeyi kendimiz alsak, ustasını bulup yaptırsak daha mı kârlı olur? Malzeme alınacak yer için tavsiyesi olan çıkar mı? Seramik şurda uygundur, laminant burada iyidir gibi.

    Lokasyon İstanbul Pendik bu arada. Ev 3+1, 100-110 m2 civarıdır.

    Herkese teşekkürler şimdiden.

    Armut vs. üzerinden fiyat al diyenler çıkacaktır, tadilat işine henüz nişanlımı tam ikna edemediğim için, eve keşife vs. gelinmeden kaba bir fiyat araştırması yapıyorum sadece.



  • Allah mesut etsin ...
    Yazacaklarim kesin hesap değil ama yaklaşık bi fiyat bulursun
    Kapı adet takması dahil 600 TL
    Kalebodur işçilik dahil metre kare Fiyatı 55 TL - 70 TL arası
    Laminat işçilik dahil metre kare fiyatı 45 TL - 80 TL arası
    Mutfak dolabı 7.000 TL den başlar
    Boyama gerek bilir oda hersey dahil 2000 TL civarı
    Malzemeyi kendin al ustayı armut tarzı sitelerden böylelikle daha kaliteli malzeme kullanabilirsin
    Malzemeyi
    Koçtaş ve Tekzenden temin edebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutokuari -- 9 Haziran 2019; 19:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde olsaydın işene talip olurdum ben seni kısaca bilgilendireyim tabiki komple tadilat yapanlarla anlaşabilirsen bence mantıklı olan bu ama az biraz pahalı olur tek tek ugraşıcaksan cok iyi takip etmek ve ustaları işin arası gecmeden ayarlaman gerekiyor banyoyu kırarsın moloz atılır ardında tesisatcı girer su borulaını giderleri yeniler yada degişecekse yerini degiştirir elektrk işin vrsa oda girer halleder bekletmeden sıvacıyı sokman lazim sıva atılır ardından fayanscı girer aldıgın fayansları döşer tekrar tesisatcıyı cagırır klozeti oturtur daha sonra banyo dolabın duşa kabinin taktırman lazim menfezi unutma bu arada bir kac senin istedigin ilavelerele devam eder bunları sırasıyla takip etmen her birirnin ustasıyla fiyattta anlaşman gerekicek seni bazen ustalar üzebilir bunun için en mantıklısı komple tadilat yapanlardır ama dersenki ben ugraşırım sorun yok biraz daha uygun fiyata halletmiş olursun parke işinide komple tadilatın içinde degilse gidersin bir parkeciden begenirsin işcilik dahil anlaşırsın döşetirsin 8mm parke al
  • Merhaba,

    Mutluluklar dileriz. Girdiğiniz bu masraflı süreçlerinizde hem bütçenizi hem de yapacaklarınızı takip edebileceğiniz bir mobil uygulama size yardımcı olacaktır. “İhtiyacınızı bilir, paranızı korur” mottosuyla yola çıkan mobil finans asistanınız Fingrus, evlilik yolunda olan çiftlerin bütçelerine uygun yüzden fazla harcama detaylarını da içeren finansal plan şablonlarını sunarak kendi bütçelerini planlamalarına olanak sağlıyor. Fingrus (http://www.fingrus.com/) uygulamasını GooglePlay ve AppStore'dan ücretsiz indirebilirsiniz. Fingrus sizi evlendikten sonra da yalnız bırakmaz… Bebeğinizi beklerken, evinizi dekore ederken, konut ya da araba alırken, taşınırken hatta evinizi geçindirirken yani hayatınızın her telaşlı ve masraflı döneminde asistanınız hep yanınızda olacak.
  • İstanbul Avrupa Yakasında iseniz Nur Dekorasyon'u öneririz. Temiz düzgün çalışıyorlar, fiyatlarda diğer firmalara nazaran daha makul.

    http://www.nurdekorasyon.com

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.