Şimdi Ara

İstanbul'daki sokak köpeklerinin hayatını konu alan belgesel, dünya çapında haber oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • saint42 kullanıcısına yanıt
    adamın ayarlamasından sonra kareler karanlık diyor... anlaması kıt eleman... en estetik manzaraların bile iç karartıcı çeken tiplere rastlamadın heralde...

  • Ülkemiz kötü gösteriliyor yorumu yapanlar nasıl izledi ne gördü anlayamadım. Tam tersine köpekleri yakalamıyorlar , öldürmüyorlar o yüzden sokaklar da binlerce köpek var diyor. Ben art niyet göremedim.

  • saint42 kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş milleti Ermeni yaptın Rum yaptın güzel.peki o isim ne ?Saint- ne ? Yoksa sen bir hıristiyan Azizmisin?yoksa millete rum Ermeni derken bizimi kekliyon.ermeni ve rum olan senmisin?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: saint42

    yav Allah aşkına şurda bile adilik yapıp ülkenin durumu örf adetini yaşam tarzını burda aşağılamaya çalışan içimizdeki yorgolar Ermenistana gidin yada fransaya gidin orda yorgolar çok nefret ediyorum bir ülkenin görünüşünü paralel olarak gelişmeyle doğru orantılı tutan salaklar dan Bi dubai gidin bakın adamların hayat tarzına aslını inkar eden haram zadedir.

    Benim anneannemin babasını ve onun babasını, yunanistan mora adasından Türk diye kovmus yorgiler.. Nüfus kütüğümde de yunanistan mora yenisehir yazıyor.. simdi dedelerini kovdukları adamı geri almazlar.. ermeni desen, babam ic anadoludan, biz de ermeniyiz diye sallasam, acaba ermeniler bunu yer mi? zannetmiyorum.. aksine bize soykırım yapmıstır kesin bunun dedesi falan derler.. o yüzden yunanistana da, ermenistana da gidilmez.. bence sen saint olarak, sansını bir dene derim.. noel babanın akrabasıyım ve hıristiyanım dersen belki seni alabilirler..  





  • Köpeklerin yoğun olduğu bir bölgede yaşıyorum ve çalışıyorum. Deneyimlerim şunlar ;

    - Asla bisiklet süremezsin
    - Çocuğunu koşup oynaması için korkarak dışarı çıkarırsın
    - Gece mesaisi sonrası eve gelirken tek başına yürüyemezsin
    - Geceleri köpeklerin kavga gürültü seslerinden uyumakta zorlanırsın

    Bunlar gelişmişlik belirtileriyse dünyada bizden gelişmişi yoktur. Köpekler yırtıcı hayvanlardır, ne kadar başını okşarken içinizde merhamet duyguları kabarsa da o hayvanlar gece ıssızlıkta bir araya geldiklerinde ve sizi tek başına yakaladıklarında azılı bir canavara dönüşüyor. Bunu defalarca tecrübe ettim. "Süper" hayvan seviciler ancak gündüz başını okşayıp, iki önüne köpek maması verip geçip gitmeyi bilirler. Umarın yaşadıklarımı onlar da tecrübe ederler.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.