Şimdi Ara

İstanbul'da laptop tamircisi önerisi olan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarımda donanımsal olarak düşündüğüm ama kaynağını bilecek yeterli bilgiye sahip olmadığım için güvenilir ve insanı keriz yerine koymayacak dürüst bi tamirciye ihtiyacım var tamircinin Avrupa yakasında olması tercihimdir yardımcı olabilecek öneri verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • up
  • Avrupa Yakası istemişsiniz ancak benim arkadaşımın babasının işletmesi var Kartal’da. İsmi de Alelma. İsterseniz internettem bakıp iletişime geçersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi tamirci, kullanıcının kendisidir. Kendiniz tamir ederseniz, hem cebinizden para çıkmaz hem de öğretici bir süreç olur.

    Problemi detaylı olarak yazarsanız, buradan size yol gösterecek kişiler çıkabilir. Gerisini kendiniz halledersiniz.

    Şahsen hayatımda hiç bilgisayar tamircisine gitmedim, her şeyi kendim öğrenip yapıyorum. İnternette her türlü bilgi var. İngilizce bilenler için zaten her şey daha da basit. Yabancı forumlardaki bilgiler çok değerli.

    Bu devirde güvenilir olan tamirci bulmanız imkansız. 10 liralık işi 50 liraya yapmaya bayılırlar. Milletin dini imanı para oldu. Bilgisiz insanları, yolunacak tavuk yerine koyarlar illa ki.
  • Aslında görüşlerinize katılıyorum hocam bu devirde işini hakkıyla yapan insan nadir bulunuyor ne yazıkki,işin bana katacağı maddi ve bilgi birikimide bi yandan iyi olacak birşey ancak yoğun olduğum için buna vakit ayırmak istememiştim internette de yaptığım ufak bir araştırma sonucunda aldığım hatanın birçok şeyden kaynaklanabileceği yazıyordu o yüzden işinin ehli bulursam daha mantıklı olur diye düşünmüştüm ama kendim araştırıp sorunum hakkında konu açıp denemek daha faydalı olacak sanırım teşşekür ediyorum.
  • Bu devirde tamirciler hepsi insan sömürmeye.. Kendiniz yapmaya gayret edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece tamir konusunda değil, her konuda yolarlar.

    Mesela yazıcı için dolu kartuş almaya kalkarsanız, bir 200 lira cepten çıkar.

    50-60 liraya kaliteli bir mürekkep seti alıp boşalan kartuşları kendiniz doldurursanız en az 10 kere doldurursunuz. "Orijinal" denilen mürekkeple aynı baskı kalitesini alırsınız.

    Yani, 200 liraya sattıkları kartuşun içine 10 liralık mürekkep koyarlar. Üstü cukka.

    Bazıları böyle zengin oluyor işte. Vurgun, hırsızlık, pazarlama hileleri...

    Gözünüz açık olsun.

    Bilgilenmeyen insan, yolunmaya mahkum olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.