Şimdi Ara

İstanbul'da benzinliklerde aracımı yıkayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
17.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da gördüğüğnüz üzere İstanbul'da oto yıkama bölümü olan benzinliklerde aracımı kendim yıkayamıyorum. Bir tek ben mi müzdaribim bu olaydan, onu merak ediyorum.
    Herkesin bildiği 1 ya da 2 lirayla çalışan köpük ve su makinelerini adamlar kendi tekelleri haline çevirmiş. Gidip aracını yıkamak istediğinde orada 2-3 tane suriyeli oluyor ve ben kendim yıkamak istiyorum dediğinde yok size yasak diyorlar, İstanbul'un gittiğim her yerinde böyle saçmalıklarla karşılaştım. 2-3 liraya aracımı kendim istediğim gibi yıkamak varken 5-10 lira verip başkasına yıkatmak istemiyorum. Hatta o kadar ki bazıları 100 liralık akaryakıt almadan yıkatmıyorlar bile. Başka illerde böyle bir rezillik görmedim.

    Bu akaryakıt şirketlerine bunları şikayet etsem çare olur mu acaba ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.







  • tabi aracı kendin yıkamak güzel bir şey. bu iş için kiralık yerler açılabilir.
    kapanmadan önce kendin yıkayabildiğin bir yer vardı.
    fakat acil bir işim var. 10 dakikada su tutup çıkmam lazım. öndeki adam öyle bir araç yıkıyor ki sanki kırklıyor! aynı sürede suriyeliler hiç abartmıyorum 5 araç yıkarlar.
  • Bazi bayiler istanbulda boyle

    Yalan konusup biz yikayalim diyorlar bende yikatmiyorum her kose basinda benzinlik var zaten gidip baska yerde kendim yikiyorum .

    Ha soyle bazilarida efendi kisiler , istersen ben yikayayim diyorlar. Yalansiz dolansiz .

    -istersen ben yikayayim (sende yikayabilirsin.)
    -olur ne kadar ucret usta.
    -gonlunden ne koparsa.

    Boyle konusmalarda oluyor
    Tam tersi
    Yok bu tazikli su normal insan yikayamaz egitimli olmasi lazim diyen ilkokul mezunu comarlarda oluyor.

    YALANA DOLANA UCKAGITCI ESNAFA BENDEN PARA ISLEMEZ.

    Kredi karti gecmeyen yerlerdede veyahut kredi kartina su kadar nakit su kadar daha ucuz diyen esnaf bozuntularindanda alisveris yapmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardLoveBaby -- 17 Şubat 2019; 18:51:45 >
  • Beylikdüzü Bizimkent köprüsünü Edirne yönünde geçer geçmez sağda Petrol Ofisi var ve bozuk para ile kendiniz aracınızı yıkayabiliyorsunuz. Ben gece gidiyorum boş oluyor, kovamı ve şampuanımı da yanımda götürüyorum, ordan sadece su kullanıyorum ve kimse rahatsız etmiyor. Benzin almasanız bile kullanabilirsiniz.
    Beylikdüzü-Hadımköy yolunda Metro markete varmadan sağ tarafta Opet var ve orda da bozuk para ile çalışan makineler mevcut. Bir pankart asarak “aracınızı yıkadıktan sonra yakıt almayı unutmayınız” gibi tatlı bir cümle ile alışveriş etmenizi istediklerini belirtiyorlar. Ama orda da kimse yakıt alımına zorlamıyor.
  • EmirAkın kullanıcısına yanıt
    Hocam Beylikdüzü nerde İstanbul nerdeeee
  • Öyle demeyin, her gün Beylikdüzü-Maslak gidip geliyorum. Gerçi yol tüm günümü aldığı için arabayı anca gece vakti yıkayabiliyorum orası ayrı konu
  • EmirAkın kullanıcısına yanıt
    Zor işmiş hocam o trafikte Allah sabır versin
  • Hepinize önerileriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. etrafımda 5-6 tane benzinlik gezdim hiçbirinde bana yıkatmıyorlar, hepsinde kendileri yıkıyorlar. Ben yıkayayım sana aynı parayı gene vereyim dediğimde yok olmaz size yasak diyorlar. Buradaki dönen işten bu akaryakıt firmalarının haberi var mı, bunları şikayet etsek bir şeyleri düzeltebilir miyiz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmirAkın

    Beylikdüzü Bizimkent köprüsünü Edirne yönünde geçer geçmez sağda Petrol Ofisi var ve bozuk para ile kendiniz aracınızı yıkayabiliyorsunuz. Ben gece gidiyorum boş oluyor, kovamı ve şampuanımı da yanımda götürüyorum, ordan sadece su kullanıyorum ve kimse rahatsız etmiyor. Benzin almasanız bile kullanabilirsiniz.
    Beylikdüzü-Hadımköy yolunda Metro markete varmadan sağ tarafta Opet var ve orda da bozuk para ile çalışan makineler mevcut. Bir pankart asarak “aracınızı yıkadıktan sonra yakıt almayı unutmayınız” gibi tatlı bir cümle ile alışveriş etmenizi istediklerini belirtiyorlar. Ama orda da kimse yakıt alımına zorlamıyor.
    Bana biraz ters kalıyor hocam ya. Zaman sıkıntı değil de malum öğrenciyiz git gel yakıt sıkıntı.




  • İzmirde kendim yıkamak için bir yer arıyorum var mı?
  • Manisa merkezde kendi aracını yıkamak isteyenlere öneride bulunayım bende. Turgutlu yolu üzeri şehir hastanesi ışıklarını geçince 200 metre ilerde sağda Kaya(total) Petrol'de aracınızı yıkayabilirsiniz. Ben her zaman orda yıkıyorum su ÜCRETSİZ köpük ise 2 lira. Köpük çoğu benzin istasyonun köpüğünden kaliteli ve cilalı abiler. Aracı kurulamak silmek için falan yeterli alanda mevcut.👍🏻

    Kışın çay, yazın ise soğuk içecek ikramları mevcut👍🏻
  • İzmir merkez için yer önerebilecek olan var mı?
  • Beylikdüzü ve büyükçekmece çevresinde istasyonların neredeyse hepsinde kendin yıkayabiliyorsun... Tabancalı sistemle... ama ücretler bazı istasyonlarda biraz kazık... köpük ve su genelde 2+2 ama 3+2, 3+3 lira ve daha da yukarı şekilde değişiyor... Bir of road dönüşünde gece yarısı beykentte 2 liralık tabancalı yıkamaya 40 küsür lira harcamıştık Çünkü hiç bir normal istasyon ve yıkama kabul etmiyor araçtan en az 2 el arabası çamur çıkmıştı...

    Şimdilerde tüyapın arkasındaki yeni açılan shell atak petrolde kendim yıkıyorum süpürge+köpük+su 2+2+2 lira, orada da personel var ama nazikçe kendim yıkıyacam diyince ses etmeyip uzaklaşıyorlar... İstasyonun metrekare alanı da aşırı büyük ve aydınlık bir köşede aracımla rahatça vakit geçirip detaylı temizleyebiliyorum... shell olmadan önce başka dandik bir markaydı alpet gibi bi şeydi sanırım o zamanlar sadece yıkamaya gidiyodum shell olunca yıkama ve yakıt için vazgeçilmez adresim oldu... Hem market, hem de saha elemanları güleryüzlü ve samimi... alpet iken 2-3 keko vardı sadece...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 18 Şubat 2019; 7:55:6 >




  • istanbul kadıköyde self servis oto yıkamacı bilen var mı?
  • Yaklaşık 3 yıldır antalya'da ikamet ediyorum ve daha bir kere böyle bir uygulama görmedim.

    Hemen hemen tüm benzinliklerde 1 veya 2 tl ile çalışan otomatlar mevcut ve istediğin kadar istediğin zaman kendin yıkayabiliyorsun.
  • Hocam öyle kafalarına göre suriyeliler falan giremez.İşletme sahibinin izniyle orda çalışıorlardır.Derdinize ortağım bu arada.
  • Kamil tunca Shell ucretsiz fircali yikama.Kamil tunca Petline 1 tl su+ 1 tl kopuk,karsisinda Aytemiz var orasi da ayni sekilde 1 tl ile calisan makineler var.Bizim burasi cennetmis yav😃Efes pilsene dogru giderken sagda Kadoil vardi simdi ismi degismis orasi da ayni sekilde 1 tl lik makineler var.
  • atakent total'de kendin yıkayabiliyorsun köpükleyip su tutabiliyorsun
  • Firmayı müşteri hizmetlerine şikayet edince bir geri dönüş ya da yaptırım olmuyor mu ? Ya da toplu şikayet etmek lazım. Belki bir şey değişebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.