Şimdi Ara

İstanbul Bilişim Laptop Konusunda Güvenilirmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba istanbul bilisimden g750jx-tb71 almayı düsünüyorum stoklara girmek üzere. Fakat firma hakkında yığınla şikayet var ve ekran kartı uyumsuzluğu gibi detay bir arıza çıktımı çözmemişler. Fiyat gayet uygun. Daha önce alışveriş yapmış yada bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.


    http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-g750jx-tb71-notebook-fiyati,69237.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchi -- 21 Ekim 2013; 19:22:09 >



  • Ben alışveriş yaptım hatta laptop aldım ancak iade ettim. İade sebebim firma ile alakalı veya ürünün arızalı oluşu ile alakalı değildi. İade işlemleri de sorunsuz bir hafta da halloldu ve param bankaya yattı. Bu açıdan hem ürün alım süresince hem ürün iadesinde bir problem yaşamadığımı belirtmek isterim. Ancak şans meselesi de olabilir bilemiyorum sonuç itibari ile kurumsal bir firma teknosa gibi firmalar içinde yığınlarca şikayet örneği var veya vatan için vs. Bunun sebebi tüketicilerin mevcut yasalarca yeterince korunamamasından ileri gelmekte.

    Asus g serisi kullanıcı yorumlarına baktım, şikayetvar'a da baktım bu hususta şikayet yok zaten ürün güzel istanbulbilişim genelde sıfırlanmış ürün satıyor zaten bu yüzden notebookların ambalajları açık geliyor. (genelde sıfırlanmış ürün etiketini söküyorlar) ancak ben kendi aldığım notebook'tan garanti olayını takip ettiğimde 6 aylık uluslararası garantisi olduğunu da gördüm. İki yıl garanti veriyorlar ancak İstanbul Bilişim garantisi yani Asus aldınız sanmayın ki Asus yetkili Servisi ilgileniyor bu durumla öyle bir şey söz konusu, bu hususta aslında suçlu firma İstanbul Bilişim değil Asus Türkiye Yetkili Teknik servisi. Nasıl olurda Uluslararası garantisi bir ürüne garanti vermezler tuhaf. Bu bir çok ürün içinde geçerli yani yurtdışından aldığınız herhangi bir ürün çoğunlukla Türkiye de mevcut markaların yetkili servisleri tarafından kabul edilmiyor.

    Neyse uzun lafı kısası ben Asus g serisi konusunda bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum çünkü çok sağlam bilgisayarlar gelen ürün en kötü ihtimal sıfırlanmış en iyi ihtimal ile de sıfır üründür. Bu yüzden sorun olmaz tek sorun arıza çıktığında İstanbul bilişim Teknik servisine ürünün gitmesidir, bir firmanın teknik servisi haliyle yüzlerce ürünün arızasını gidermek noktasında yetersiz kalacaktır.
  • İade konusunda sorun cıkarmıyorlarmış dedigin gibi ama arıza denk geldimi durum yaş araştırmaya devam ediyorum bakalım. tşkr ederim yorum için.
  • mchi M kullanıcısına yanıt
    istanbulbilişim iyidir sıkıntı yaşamazsın garantisi verilmez ama elektronik eşya bu belli olmaz. ama mağazadan yana sorun çıkmaz gibi, genel olarak memnun ordan alışveriş yapanlar.
  • güvenilirse bende bunu almak istiyorum ne diyorsunuz alayım mı?

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-z500-59-367617-notebook-fiyati,46927.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.