Şimdi Ara

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEKİ KONUTLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese sağlıklı günler dilerim İstanbul Beylikdüzünde ki konutlar ile ilgili sorum olucaktı. tabi herkes Beylikdüzü denince deprem açısından dezavantaj derler. sorum ise özellikle barış mahallesinde ki 14 katlı binalar ile ilgili olmaktadır. yaklaşık 6 aydır Barış mahallesinin AdaKent bölgesinde ikamet etmekteyim. genel haber olarak zemin kötü bilinse de yapılaşma olarak sağlamdır deniyor. ikamet ettiğim bina tam 2003 yılında bitmiş iskanı ise 2007 de alınmış. binanın sağlamlık testi açısından 2019 yılında kolonlardan nerdeyse her kattan karot alınmış ve sonucu dayanıklı çıkmış. sizlere sorum bu bölgedeki yapıların büyük depremde depremde ne gibi bir yol izleyeceği malumunuz büyük İstanbul depremi Min 7 Max 7.6 olacağı bildiriliyor. böyle bir felaket olursa bu yapılar bunu atlatabilir mi ? bu bölgede yaşayan yada yaşamayan bilgisi bulunan siz değerli dostlardan yorum bekliyorum sağlıcakla kalın.








  • Sevgili kardeşim; yanı başında Büyükçekmece gölü, diğer tarafında Küçükçekmece gölü var. Zeminin depreme dayanıklı olacağını sanmıyorum. Bende o tarafta kirada duruyorum, 2020 yılında meydana gelen depremde binada çatlaklar oluştu.

  • bizimde 2020 deki depremde test yaptırılmış ama bi sorun çıkmamış sizin binanız bu barış mahllesi tarafındamıydı (bu 14 katlı binalar )

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.