Şimdi Ara

İstanbul anadolu yakası en iyi kombi ustası- Toplanın anlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlkokul 2.sınıftan beridir çalışıyorum. Allah'a şükür hem okudum hem çalıştım, mezun olup kurumsal bir firmada yazılım mühendisi olarak çalışmaya başladım. Yaş 32. Tecrübe çok da az değil bu hayatta, yaşıtlarıma göre.

    Çok defa evde bir çok şeyi kendim tamir etmişimdir. Kombi, çamaşır makinesi, tost makinesi, süpürge, TV, pek iyi değilim ama öğreniyorum yavaş yavaş.
    Geçen sene yine kombiyi parçaladım. Problemi çözdüm, yeni parçayı aldım, taktım. Ama kombiyi çalıştırmayı başaramadım. Netten 10-15 usta ile konuştum. İşte orada tanıştım Bülent usta ile. Yaklaşımı ile zaten usta kendini diğer para avcılarından ayırıyor. Hemen belli oluyor, para kazanmak değil amaç, önce problemi çözmek. Geldi eve, abi şu switch'i kapalı unutmuşsun dedi. O parçayı nasıl değiştirdin dedi, takdir etti. :)))
    Sonra da bu gibi durumlarda diğer ustaların neler yapabileceklerini ve ne kadar para talep edebileceklerinden bahsetti. Vialant kombi servisinde 15 yıl servis şefliği ve müdürlüğü yapmış. Sonra ayrılıp Ümraniye de kendi yerini açmış. O zamandan aklımda kaldı bu Bülent usta, çevremde danışılan biriyimdir. 10-15 farklı arkadaşım onla çalıştı bana sorarak. Hepsi çok memnun ayrıldı.
    bir çok servisin değişim dediği 200-500 TL arası masraf çıkardığı kombileri 20-30 dk için çalışır hale getirerek sadece 50-80 TL bakım parası alıp gidiyordu.
    Ya da parça gerçekten değişmesi gerekiyorsa, ucuz yan sanayi parça yerine, yarı fiyatına belki, orjinal çıkma parça buluyordu. Hiç de problem yaşanmadı şimdiye kadar. Sıfır parçayı alıp takmak kolay. Tek amacı kullanıcıya fazla masraf açmamak.

    Yakınlarda bir ev tuttum. Kombi traktör gibi çalışıyordu. Duyan bu kombi mefta der yenisini alır. Aradım geldi 15 dk da. 1 saate kombiyi mercedes gibi sessiz çalışır hale getirdi. Parça değiştirmedi. 80 TL aldı sadece.

    Armut'da birinci sıradaymış kendisi, şaşırmadım :)

    Bakım yaparken eline cif alıp kombiyi ter temiz yapıyor. Hangi usta yapar bunu Allah aşkına ?

    Bulent usta
    0532 559 05 69


    Not: 1- Ararsanız, ümraniye den müşteriniz verdi dersiniz :) o anlar.
    2- Beylükdüzünde de bir arkadaşı var, aynı Bülent usta gibi. Kendisi tavsiye ediyor.

    İstanbul anadolu yakası en iyi kombi ustası- Toplanın anlatıyorumİstanbul anadolu yakası en iyi kombi ustası- Toplanın anlatıyorum







  • Merhabalar ,

    Gectiğimiz yıllarda farklı firmalardan almış olduğum hizmetlerden memnun kalmadığımdan dolayı alternatif bir usta arayışındaydım. Tesadüfen bu başlığa denk geldim. Konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okudum ve bana çok samimi geldiği için Bülent beyle konuşmaya karar verdim. Kendisiyle ilk etapta telefonda görüştük , şikayetlerimi detaylı bir şekilde dinledi ve sonrasında genel bakım ve arıza hizmeti almak içi randevulaştık.

    Sözleştiğimiz vakitte geldi , kendisi çok beyefendi ve güleryüzlü birisi , işini severek yaptığı ve işinin ehli olduğunu ilk andan itibaren hissedebiliyorsunuz.

    Sorunlarımı tekrar dinledikten sonra hemen işe koyuldu ve bakım işlemine başladı , kombinin neredeyse el değmedik yerini bırakmadı , her yaptığı işlemi tek tek anlattı hangi parçanın ne işe yaradığını söyledi. Gereksiz hicbir mudahalede bulunmadi , aksine kendi başıma çözebilecegim bir kaç husus icin hiçbir mecburiyeti olmamasına rağmen beni yönlendirerek oluşabilecek ek masraflardan beni kurtarmış oldu.

    Yıllardır kombi bakım hizmeti alıyorum ama ilk defa bu kadar detayli ve titiz çalışan bir insanla karşılaştım. Sonuç olarak kombim eskisine nazaran artık daha sessiz ve stabil çalışıyor. Aldığım hizmetten son derece memnunum , konuyu açan arkadaş ve Bülent usta ya çok teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Değişmesi gerekmeyen parçaların değişeceğini söyleyerek yüksek bir fiyat verdi.Komşumun tavsiyesi üzerine bulduğum başka bir servis arızayı 5 dk içinde çözdü.Arıza bambaşka bir yerden çıktı.Verdiği fiyatın yarı parasına sorunu çözdüler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ppanda

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Değişmesi gerekmeyen parçaların değişeceğini söyleyerek yüksek bir fiyat verdi.Komşumun tavsiyesi üzerine bulduğum başka bir servis arızayı 5 dk içinde çözdü.Arıza bambaşka bir yerden çıktı.Verdiği fiyatın yarı parasına sorunu çözdüler.
    mikrofiber bezle panel silerek usta olunsaydı kadınlarımızın hepsi ustaydı.
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Bende kombi arayışı icersindeyim bilginize istinaden hangi kambiyo onerirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,


    Konuyu hortlatayım :)


    Bende google da arama yaparak ulaştım mesajınıza,


    Telefon numarası aktif, kendisine ulaştım, durumu anlattım, hemen geleyim yerine öncelikle sorunun ne olduğunu anlamaya gelmeden benim çözebileceğim basit bir sorun ise gelmeden halledebileceği bir konu mu öğrenmeye çalıştı...


    Randevu verip zamanında geldi, kesinlikle tavsiye ederim. bence de böyle ustalar az kaldı, mesajınıza %100 katılıyorum. 6 yıl sonra aynı kalite ve hizmet ile işine devam etmesi bence ayrı bir değer...


    Tebrikler başarılar. Tavsiye ediyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.