Şimdi Ara

'İşsizlikten bunaldım' yazdı, 34 yaşında hayatına son verdi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
3
Favori
16.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
119 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet işsizlik daha çok artacak kötü olanda bu maalesef.

    Ülkenin kendini tölere edecek ne imkanı nede eğitim sonrası mezun olmuş kişilere yeterli iş potansiyeli var genç çok mezun olan çok ama günden güne iş potansiyelleride düşüyor ekonomide dibe vuruyor.Bu şekilde devam ederse olası bir iç savaşta zor değil.Umutsuzluk artıyor çünkü.Umutsuzluğun arttığı yerde hırsızlık gasp fuhuş yolsuzluk ve anarşi artar.Bir ülkeyi ayakta tutan şey ekonomidir bu düşerse dışarı ve içeride son derece zayıf olursun savunman ve ordun bile seni koruyamaz hale gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 21 Şubat 2019; 19:36:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hamza5806

    Dünyada Türkler kadar çalışmak isteyip is bulamayan baska bir millet yoktur

    Lafa gelince herkes bize tembel der ama o is öyle değil

    Fabrika yerine cay kek dağıtım merkezi secenler saolsun
    Türklerde işten kaytarma çok en fazla çalışan türkler avrupada tabi dünya genelini baz alırsak ise en fazla çalışan çinliler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cokbaska

    Devletin görevi istihdam yaratmaktır.Gençler çok vahim durumda , üniversite mezunu boşta geziyorlar amelelik için iş kuyruklarına giriyorlar , torpili olmayan ağzıyla kuş tutsa dünyanın en iyisi olsa da iş miş bulamaz.Liyakat kalmamışki bu ülkede.Akplilerin ağzından düşmeyen chp zihniyeti zamanında bu kadar bozukluk yoktu liyakat vardı örneği bugünki iktidar.

    İnsanın elinden bişiy gelmeyince sonuç böyle oluyor , yine de ben şerefiyle öldüğünü düşünüyorum.Gidip birini yalamadı partilere dilenmedi.Günahları affolur inş.
    Devlet istihdamı zor yaratır yaptığı atılımlar günümüzde bakıyoruz en iyi işveren devlet olabilir mi bu bitmek demektir.Her kurumunu satıp herşeyden elini eteğini çekip herşeyi özel sektöre atmak ve bunu denetim altına alamamak ayrıca yeterli ve denetimli teşvik edici atılımdan ziyade birde varolan fabrika ve kurumları peşkeş çekmek ile nereye gidebilir.Yahu devletin en etkin gelir kalemi vatandaşından aldığı faiş vergiler olur mu.Bu ülke bitmiş.İçindekiler ölmüş ama farkında değiller.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muradisdan

    İşsizlik dahada artacak. Özel sermayeye ve serbest piyasaya darbe vuruldu.
    İşsizlik bitse bile açlık ve sefalet devletçi kafa devam ettiği sürece asla bitmeyecek
    Hayırdır çizgini mi değiştirdin murat?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi gayet iyi. 2000 lira oldu asgari ücret o paraya herşeyi yaparsın krallar gibi geçinirsin. Daha bu hükümet ne yapsın size?
  • En geç on sene içerisinde bir çeşit zincirleme reaksiyonla geriye kalan bütün domino taşlarını devirecekler ve bunun altından kimse kalkamayacak. Geri dönüşü olmayan bir yola giriş yapıldığı artık resmen duyurulmuş. Şu makaleyi herkes okusun:
    www.nytimes.com/2019/01/07/opinion/erdogan-turkey-syria.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    Hayırdır çizgini mi değiştirdin murat?

    Alıntıları Göster
    hangi konuda değişmişim ?
    ben sabit fikirli, düşüncelerini sınırlandırmış dar görüşlü bir insan değilim. düşüncemin aksi bilim veya mantık çerçevesinde ispatlanırsa düşüncemi herzaman değiştiririm. değiştirmişimdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kahretsin boyle isi ya 34 yas ulan 34 bu adamdan ne istediniz millet 25 26 yasinda ev araba aliyor bosuna mi okuyor intihar etmek icin mi okuyor bu insanlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten vicdan sızlatan bir haber Nalet olsun denilirki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yaşamayan ne çektiğini bilemez.
  • işsizlik gerçekten çok zor. aynı zamanda asgari ile çalışmakta zor. adam 2bin tl veriyor yol yok yemek yok.üstüne köle gibi günde 12 saat çalıştırırlar. sadece hayatta kalabiliyorsun. yaşanılacak yer değil tr. cennet ülkemiz ne hale geldi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 22 Şubat 2019; 1:16:22 >
  • Bugün Hacattepe li asistan doktor ile görüştüm, "gece, gündüz nöbet tutuyoruz, zor şartlarda çalışıyoruz, bunun karşılığında 4000 TL maaş alıyoruz, halkta bizim çok para aldığımızı sanıyor "dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba vebali kimlerin boynuna? Ben cevabını biliyorum, aslında herkes biliyor da neyse... İsteyen istediği gibi tamamlayabilir. Bakalım daha ne kadar kaçacaksınız söz konusu gerçeklerden. Birkaç nesil sonra torunlarınız size söverken, umarım mezarda rahat yatabilirsiniz.
  • Bu haberden en çok genç arkadaşların ders çıkarması gerekir planınızı güzel yapıp zamanı geldiğinde refah seviyesi yüksek ülkelere gidin,ülkede 5 milyon suriyeli var bunların 2.5 milyonu genç ve nüfus artış hızları çok yüksek 5-10 seneye kadar bu sayı 10 milyonları aşacak zira afganistan ve afrikanın birçok ülkesinden Avrupa Birliği anlaşması gereği Avrupa'ya kaçak giren göçmenler Türkiye'ye yollanıyor atılmış imzalar var ortada

    Kendi ülkenizde parya olmak istemiyorsanız kafanızı çalıştırıp Kanada,Avustralya gibi ülkelere göç edin oralara sadece yetkin insanları seçip alıyorlar birçok aşama süreçten geçiyorsunuz.
    Avrupa'ya artık çok ama zor şekilde gidebilirsiniz iş gezisi için fuara gidecek adama bile vizeyi zor veriyorlar.

    Türkiye Cumhuriyeti'nin demografik yapısını değiştirme temelleri atıldı "ben idealist biriyim ülkeyi değiştireceğim" olayı çoktan bitti 5 seneye 10 milyon arap kökenli cebinde bu ülkenin kimliğini taşıyıp oy vermeye başlayacak.

    Ben bunları Suriye'de güvenli bölge oluşturup oraya yollayacağım lafı temeli boşaltılmış bir laf zira Suriye'de ki savaş için gerçek adımlar atılsa bile 20 sene sonra düzelir.
  • sistemli adam mod on

    İş bol bol var ama iş beğenen yok

    sistemli adam mod off

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek işsizlik oranları açıklansa %70 çıkar en az malesef çok kötü durumdayız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 gün önce honda izmit de civic üretimi duracak konusunun altına gitsinler kapatsınlar tarzı yorumlar görmüştüm işte olayın son noktası bu. Yani o kapatsın bu gitsinle olmuyor bu işler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrockLyn

    Gerçek işsizlik oranları açıklansa %70 çıkar en az malesef çok kötü durumdayız
    O kadar olmasa da rahat %45 vardır.
  • "Bana mezar yaptırmayın. Sadece bir mezar taşı olsun. Ben hakkımı size helal ediyorum. Siz de bana hakkınızı helal edin. Biliyorum, sizi çok üzdüm. İşsizlikten bunaldım"

    Şu cümle hafızamdan kolay kolay silinmeyecek, sizin de silinmesin.

    Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.