Şimdi Ara

İşsizlik ve Ahlaki Çöküş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sadece kendi gözlemime aittir.

    İşsizlik öyle bir boyutta ki insanlar ahlaki değerlerini kaybettiler. Siyasiler sadece bağırarak suni gündem oluşturarak insanları olağan gündemden uzaklaştırıyor.
    Artık bu bağırma çağırma yok akp hırsız yok chp cami ahır etti yok mhp bölücü yok hdp terörist .... Millet artık umursamıyor bile bekarın derdi bir nebzedir ya evli olup ev geçindirmeye çalışanların....

    Farkında değilsiniz artık zengin ihtiyaç sahibinin maddi sıkıntısını gidererek onu köle alıyor veyahut istediğini koparıp alıyor. Rahmetli dedemin lafı vardı düşme zenginin eline isterse ya ananı saklarsan hmnı

    Örnek çöküşlere örnekler vermek gerekirse al işte doğu rusyada, batı rusyada olanlar. Bakın açık açık söylüyorum böyle giderse bu ülkede o meşhur deep turkish web repliği olacağız.

    neydi hatırlayalım

    " burada dikiş var dikiş ..... "



  • yazık yazık..
  • Susun, biz köleler önemli değiliz Sultanımız ne kadar rahat, ne kadar mutlu bizim için o önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neticenin rahatından taviz veremeyiz değil mi ??
  • katılıyorum size ama işsizliğin ve ahlakı çöküşün nedeni ülke fakir olduğu veya kaynakların yetersiz oluşundan değil bilakis bu ülkede herkese yetecek kadar kaynakta var para da var ahlaki çöküşün en büyük nedeni dünya ticaretinin büyük şirketleri tarafından finanse edilip dünyaya pompalanan iş hayatında kadınlara verilmesi gereken pozitif ayrımcılık ve kadın istihdamının en az %50 veya daha fazlası olması için yapılan projelerdir öyle bir algı çalışması yapıldı ki sanki ihtiyacı olan olmayan her kadının işe girmesi gerektiği ve işverenlerin de kadınları öncelikli olarak istihdam etmek zorudaymış gibi anlayış oluştu bu da erkekleri işsiz dolaysıyla toplumda ki çöküşün temellerini hazırlamış oldu bu birinci meseleydi

    ikincisi ise düzensiz alınan milyonlarca göçmenin kayıtsız ucuz iş gücü olarak kullanılmasından dolayı türk vatandaşlarının işsiz kalması ve devletine millitine inancının sarsılması
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Ciddi ciddi 2020 yilinda kadinlar calistigi icin issizlik var mi diyorsun?

    İsveren parasini dusunur, yasa olmadigi surece gelip kadin almaliyim, esitlik diyip kadinlari almazlar, o yuzden gecmen lazim bunlari.

    Ortada asiri basit bir sey var, universite kontenjanlariyla istihdama asiri alakasiz, issizlik ertelenmek icin garip garip universiteler acip hayatta is bulmayi saglamayacak bolumler aciyorlar, mezun olanlarin cogunlugu alaninda is yapamiyor. Yine issizlik artiyor olmasina ragmen devamli cocuk yapilmasi oneriliyor, halbuki hic ama hic genc nufusa ihtiyacimiz yok, zaten fazla.

    Kadinlar 5 cocuk yapip evde kalacagina 1 cocuk yapip calissa zaten daha az yer kaplamis oluyor, bu cok acik degil mi sence? O cocuklar da buyuyup is ariyor.

    Belli zekaya sahip olduguna eminim, ama belli bir kisinin soylediklerinden cikmamaya calisiyorsun, tum dogrularini ona paralel olacak sekilde olusturuyorsun, halbuki bu isin matematigi belli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.