Şimdi Ara

ISS SEÇİMİ İÇİN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Şuan YAPA altyapısında Türknet kullanıyorum, evimizin çok yakınında TT'nin dolabı olduğunu öğrenince Türknet'e VAE'ye geçiş talebinde bulundum. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda bana 92mbps alabilirsiniz dedi, tabii başvurumun üzerinden 23 gün geçti ve ben VAE'ye geçemediğim gibi halihazırda olan internetimden de oldum.


    23 gündür bir işi beceremediklerinden iptal başvurusunda bulundum ve en kısa sürede çıkacağım, şuan yeni bir ISS arıyorum. Bildiklerim arasında Millenicom, Netspeed, Gıbırnet vb. ISS'ler var ancak hepsinde benzer şikayetler var. Ben doğru düzgün bir hizmet almak istiyorum, geçeceğim ISS'de bana VAE üzerinden internet vermeli ve bunu mümkün olan en kısa sürede yapmalı.


    Millenicom, Netspeed, Gıbırnet gibi firmalardan haberim var ama ben Türknet'te yaşadığım benzer durumları tekrar yaşamak istemiyorum. Bu noktada sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. Türk Telekom'da sorun yaşamayacağımdan emin olsam doğrudan onlara başvuru yapacağım ama taahhüt olayından çok çekiniyorum.


    Deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? Hangi ISS'e geçmemi tavsiye edersiniz, avantajları ve dezavantajları nelerdir? Ayrıca nakil mi daha iyi olur yoksa iptal edip yeni başvuru yapmak mı?



    Not: Vdsl2 destekli modemim var (tt'nin tplink modemi), 150tl'ye kadar bütçem var ama benzer hizmet alabileceksem 100-110tl bandını aşmak istemiyorum. Taahhüt olmaması benim için daha iyi.








  • GıbırNet'e adsl'den adsl olarak geçişim 2 günde sağlandı ve 1 saat içerisinde de vdsl portuna geçirildim. Dslam kilidi dolayısıyla 80mbps almaktayım. Tavsiyem iptal ettirmeden geçiş yapmanız. Sıfır kurulumlar yasal olarak 7 iş günü içerisinde, geçiş işlemleri 48 saatte tamamlanıyor. Fiyatı da gayet uygun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mariaop M kullanıcısına yanıt
    Gıbıra numara ve adresi bırakıp bilgi almak istediğimi yazdım bakalım nasıl olacak. Teşekkür ederim bilgi için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.