Şimdi Ara

İsrail gazetesinden garip yorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tüm dünya anlıyor da içimizdeki değüşük kafalar hala ne işimiz var orada burada deyip bıdı bıdı konuşuyorlar. Yazının özeti son paragrafta verilmiş. ‘’Türkiye’nin Libya’daki yayılmacı politikası Ortadoğu’nun gelecekteki yeni Dünya düzenini anlatıyor’ Yabancı basını biraz takip etseniz zaten göreceksiniz. Gün geçmiyor ki buna benzer haberler yapılmasın. Daha 2 gün önce Amerikan Bloomberg kanalında Türkiye’nin İmparatorluk sonrası ilk defa böylesine yayılmacı ve güçlü bir şekilde dünya düzenini değiştirmeye başladığından bahsediyordu. Bunun gibi sürüyle haber ve makaleler yabancı basın ve düşünce kuruluşları tarafından yayımlanıyor. Ülkemiz büyük bir yeniden doğuşun arefesinde. Bir asırlık uykudan uyanan dev tarihi bağları olan halklarla tekrar büyüyecek ve serpilecek inşallah. Yaşanan sıkıntılar bu büyük doğumun sancıları. Neyseki içimizdeki değüşük kafaların yönetimde bir etkisi yok da bu süreç devam ettirilebiliyor. Bölgemiz kaynayan ve bir çok dramın yaşandığı insanlığın varoluşunun merkezi olan bir yer. Eğer biz bugün pısırık pısırık oturursak ne bu vebalin altından kalkabiliriz nede çocuklarımıza güçlü bir devlet bırakabiliriz. Herkes etrafında İngilizce bilmediği için yada entellektüel seviyesi yeterli olmadığından bu tür haberlere erişemeyen değüşük kafalara bu haber ve makaleleri anlatmalıdır. Anlatmalıdır ki asırlarca dünyaya hükmedip adaleti sağlamış olan bir ecdadın torunları gibi hissetsinler. Türk’ün gayesi Oğuz atamızdan beri Kızıl Elma’dır. O kızıl elma ki gözün gördüğü, kulağın duyduğu ve ayağın bastığı heryerdir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarif ettiğin değüşük kafalar önerilen yazıyı okumadan, osmanladN bir başladılar 😅 Önce bir oku, önyargımıdır yoksa bu nefret kin nedir anlamak mümkün değil. Sonuc olarak Türk ordusu zamanın türkiyeyi bağlanmak isteyen, Libya için gitmiştir, zamanında parti kurulmuş, türkiyeyi bağlanalım diye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihred -- 5 Ocak 2020; 11:17:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Ülke ve Dünya Gündeminde yazan kara trollerin %90'ı İngilizce bilmediği için makaleyi okuyamamışlardır, bu konuyu açman anlamsız olmuş.
  • Guest-5993D5759 G kullanıcısına yanıt
    Konuyu sildim ondan dolayı,Yazının Türkcesini yayınladım Video lu hemde,youtube kıyam diye bir kanal yayınladı.. Ancak yorum yazanlar hiç biri izlemedi türkcesine bakmadan..gördüğün yorumları yazdı. Türkce okumuyorlar :D bende dedim belki ingilizce okurlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.