Şimdi Ara

İspanyadan İphone 11 aldıracağım Tax Free oranı nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir yakınım bugün tur ile İspanyaya gidiyor. Kendisine bana gelirken iphone 11 alabilirmisin diye sorduğumda alırım dedi.

    Şimdi araştırırken gördüm telefon Apple Store'da 809Euro ancak birde tax free denilen bir olay varmış. Alırken bunu Apple Storede ki fatura kesene söyleyecekmiş ve vergi ücreti düşecekmiş. Bu doğrumu İspanyada bu geçerlimi geçerliyse oranı nedir?

    Birde arkadaşım bu olaylara yabancı nasıl bir yol izlemesi lazım Tax Free için yardımcı olurmusunuz bilgilendirirmisiniz teşekkürler..



  • İspanyadan daha once 2 adet telefon aldim . Mediamark ı tercıh etmıstım ben . Tax free formu pasaportunu gostererek mediamark tan alabilir . Havalimanında form ve telefonu gümrükçuye gosterıcek form a damga vuracak . Pasaport kontrol u gectıkten sonra tax refund offis ten nakit alabilir . 100euro alısverişe 10.5 euro geri iade . Global blue tax refund uygulaması var bakabılırsınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın anlattığı gibi yapabilirsin ancak

    700 Euro x 6,26 = 4382

    4382 + 1500 TL = 5882

    Muhtemel 7499 civarı çıkacak.

    Başkasına satamama ve artı bir yıl garantiyi düşünün. Biraz bekleyip Hepsiburada o bu şu kart kampanyası 6xxx lere TR bana daha mantıklı geliyor. (Değiştireceğimden değil, XS Max var yurt dışı yönetmelik öncesi kayıtlı öldürene kadar devam. Ölmezse satıp üstüne bir kaç yıl sonra, şu anda elektronik eşya ve araba keyif için alınacak seviyede değil ancak zorunlu ihtiyaç hali başka tabi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.