Şimdi Ara

Ismarlama NES/SNES kartuşlar (siparişi verdim, kargoda).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekleme: Satıcıya NES ve SNES listelerini ilettim. Satıcı NES kartuşunu listeden tutun, etiketine kadar istediğim gibi yapıp kargoladı. Merakla bekliyorum.

    --------------

    Aliexpress, Ebay, Amazon gibi alışveriş sitelerinde Çinlilerce yeniden üretilmiş çok oyunlu kartuşlar satılıyor. Best 100, 852 in 1 vb. adlarla satılan bu kasetlerde bir sürü oyun var (tabii ki de orijinal üretim değil). Çinliler belli oyunları alıp tek kartuşa koyup satıyor. Youtube'da bir sürü inceleme mevcut. Bazı ilanlara, kasetlere baktım. Genel itibariyle güzel oyunlar var ama bazı saçma oyunlar da var (sevmediğim diyelim). Ayrıca, oyun adları da hep eksik yazılmış. "The Legend of Zelda" yerine Zelda 1, "The Legend of Zelda 2" yerine de Zelda 2 demiş örneğin. Bu beni rahatsız etti tabii. Sadece oyunlar olsa iyi ama menü düzeni, isim vb. konularda acayip takıntılıyım. Saydığım bu sebeplerle bu kartuşları her ne kadar satın almak istesem de almaktan vazgeçtim.

    Sonra birden aklıma şöyle bir şey geldi: Çinliler oyunları tek kartuşa koyuyorsa bizim istediğimiz oyunları istediğimiz şekilllerde doldurabilirlerdi. Sonuçta bu işten para kazanıyorlardı. Toplu oyun kartuşu satan birkaç satıcıya mesaj attım. Kendi listemizi verdiğimiz takdirde istediğimiz oyunları oynayabileceğimiz, tamamiyle bizim istediğimiz oyunlardan oluşacak bir kartuş üretip üretemeyeceklerini sordum. Bu satıcılardan sadece birisi, listeyi kendisine e-posta ile ulaştırırsam yapabileceğini söyledi. Teşekkür edip en kısa sürede listeyi hazırlayacağımı söyledim.

    İstediğim NES ve SNES oyunlarını içeren güzel bir liste hazırlayacağım ve satıcıya ileteceğim. Gelişmeleri paylaşırım.

    Varsa merak ettikleriniz, fikirleriniz lütfen buyrun :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 7 Şubat 2020; 2:2:25 >







  • bu kasetler legal degil emulator kullanmak bile bundan daha legal bir durum..degil ama evinde donla oturup damlatma ciplere oyun kopyalayan bir cinliyi de milyoner yapmak gereksiz gibi..isim kullanamiyorlar cunku isimlerin haklari var isim kullanmak bu haklari ihlal etmek anlami tasir ne kadar isim o kadar dava...bkz eski pes oyunlari..cinliler bu yurutmelerle her yil trilyonlarca dolar kazaniyorlar bir wii icine tepeleme doldurulabiliyor zaten..bu kasetlerin ciplerinin bir siniri var ve bu siniri asamaz tek kasette...fabrikasyonsa..degilse kapasiteli bir cip kullanir bu da ekstra maliyet demek..gercek o ki bu isleri yapanlar cin de gecekondu mahallelerinde koylerde yasayan siradan tipler...di...simdilerde bu yurutme siyasetiyle cinde zengin sayisi cok fazla artti ve dunya nimetlerini bizlerden daha cok harciyor ve somuruyorlar.bizde koylerde mahallelerde nasil patlican borulce uretiliyorsa cin de de teyzeler amcalar kopya urunler uretiyor legal bir calma ortami olusturulmus.ve bu hizla devam ederse gelecekte dunya nin cogu bizim diyecekler.paramizi kime verdigimizi de bilmek gerekli..tabii zevk meselesi ama simdilik.

    bizde bile bu tiplerden var..paramizi verdigimiz yer onemli..bunun alternatifi varsa bu yola gidilebilir..amcam dagdan yeni inmis ilkokul 1 den terk acmis bir ps3 cu butun gun dukkaninda isi bilmeyen keklik bekliyor..su ya bu diyen amcam benden yaptigi yurutmeyle 100tl koparacak ben vermem google a yazin olsun bitsin..bu amcalardan biri garibim ona kadar bile sayamiyor ama kim ogrettiyse hemserilerinden caponlari seviyooom caponlari seviyooom cinlileri daha coook diye bagiriyordu carsida ilkokul terk ama sorsaniz super zeki cunku bu halde bile doktordan cok kazanmakta ben ps3 kıran doktor gormedim dese ona gore haklı da... abim ps3 u kekledi be.hem de bu halde...ünlü laf şu...kendi urettigimiz teknikle ps3 u kirdik baskasina yaptirmayin bozulur..youtube ta yok sanki...profum isteyen alsin tabii istedigini ama once alternatifler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Kasım 2019; 23:23:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yukarı!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.