Şimdi Ara

İSMAİL KARTAL: HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK


    Türk Telekom Arena’daki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk 45 dakikada kontrolü ellerinde tuttuklarını ifade eden Kartal, "İlk yarıda rakibimize net bir pozisyon vermedik. İkinci yarı Galatasaray hızlı başladı. Dengeyi bulduk sonra bir kırmızı kart gördük. Galatasaray’ın baskısı sürdü. 10 kişi kalmamıza rağmen zaman zaman dengeli oyun oldu. Kontrollü oynamaya çalıştık. Haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Sonuçta Galatasaray ile deplasmanda oynuyorsunuz" diye konuştu.

    Rakip takımın baskısına bir yere kadar dayandıklarını ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü, şöyle devam etti:
    "Sneijder gibi usta bir ayağın vurduğu iki mükemmel şutla gol oldu. Buna rağmen bırakmadık ve bir gol attık. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi mücadele ettik ve maçı kazanabilirdik. Bu akşam kazanmayı bence hak eden taraf bizdik. 10 kişi kalmasaydık bu maç çok daha farklı olabilirdi. Ama futbolda böyle şeyler olabiliyor. Bir anlık kırmızı kart ve kontrolsüz girişlerle, bir takımın kaderiyle oynayabiliyorsunuz. Bu oyuncularımı verdikleri mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Her geçen gün gelişen bir takımız. Geliştiğimizi görebiliyorum. Şampiyonluk yolunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sonuna kadar bu yarışı bırakmayacağız mücadele edeceğiz."


    Yazıklar olsun.Böyle vasıfsız bir insana koca bir çınarın futbol takımı emanet ediliyor.Sanki şu maçları başka takımla başka statta oynadık...






     İSMAİL KARTAL: HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK !



  • Dogru soyluyor ne olursa olsun avrupa deviyle deplasmanda ve avrupada oynuyorsun dogrular niye zor geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske haddini bilip fbye td olmasaydin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 10 kişi kaldıktan sonra haddimizi bilerek oynadık dedi. Sonuçta eksik oynamak arenada kolay değil. Onu demek istedi. İşte futbol sonuç oyunu Alves atılmasa Takım'ı ne güzel oynattığından konuşulurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu açıklamadan sonra acaba başkan ne hissetti çok merak ediyorum
  • gazetecilik oyunu var burada. basın toplantısını seyretmeden yorum yapmayın bari. 10 kişi kaldıktan sonra haddimizi bilerek oynadık dedi toplantıda.
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Aynen.Aziz egosu yuksek ve boyle aciklamalari sevmeyen bi adam.Cagirir kartali odasinda iyice bir azarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.