Şimdi Ara

İşlemcimi yükseltmek istiyorum???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar anakartım Asus P5GD1 Pro. İşlemcim ise pentium 4 cpu 3.00 ghz.
    Pcde doğru dürüst program olmamasına rağmen sadece choromenin çalışmasına rağmen işlemcim 100de 100 performans ile çalışıyor ve pc epey yavaş. Anakartıma olabilecek şekilde nasıl bir işlemci önerirsiniz? Pcde oyun falan oynamam.



  • Bir baktım anakarta ama sanırım desteklediği en üst işlemci zaten sizinki. Acaba virüs girmiş olabilir mi %100 çalışması çok fazla geldi bana işlemci her ne kadar kötü de olsa.
  • mabed528 kullanıcısına yanıt
    hocam bu sisteme uygun islemci de kalmamistir, ddr1 p4... bilgisayarlarin babasi sayilir bu sistem, baska bir sisteme terfi ediniz. bütceye göre sifir/ikinci el düsünülebilir. islemcinin öyle kendinden gecmesi cok normal.

    *oyun oynamayacaksaniz, tabletlerde olabilir herhangi bir windows tablet bu sistemden cok daha performansli olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milesbroke

    Bir baktım anakarta ama sanırım desteklediği en üst işlemci zaten sizinki. Acaba virüs girmiş olabilir mi %100 çalışması çok fazla geldi bana işlemci her ne kadar kötü de olsa.

    Özür dilerim o an arka planda eset çalışıyormuş. Bir de ben nete girince ondan uzun süre 100de takılı kaldı sanırım. İşlemci fanı çok ses yaptığı için dönme hızını %50ye kadar çektim. İnşallah bir şey olmaz. : )

    kunGFu biraz daha kullanayım ilerde öyle bir fikrim var.

    Yardımınızdan dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar. Allah razı olsun.
  • mabed528 kullanıcısına yanıt
    SpeedFan gibi bir programla işlemci sıcaklığına bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar xp kullanırken rahattım. Ancak w7 ultimateye geçince bilgisayar epey yavaşladı. 2,25 gb ram var ve rem yetiyor. Ancak chorome açıkken işlemci neredeyse her zaman 100de 100 performans ile çalışıyor. W7nin düşük sürümlerini yüklesem acaba hız yine artar mı?
  • Xp kurulum asamasi biraz zahmetlidir.driver vs ancak alabileceginiz max performans alirsiniz win7 bu bilesenlere fazla kullanilmayan gereksiz ozellikler cabasi daha uzun sure kullanilacaksa performans icin ideal olan xp isletim sistemidir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klement

    Xp kurulum asamasi biraz zahmetlidir.driver vs ancak alabileceginiz max performans alirsiniz win7 bu bilesenlere fazla kullanilmayan gereksiz ozellikler cabasi daha uzun sure kullanilacaksa performans icin ideal olan xp isletim sistemidir..

    xpden çok memnundum ama chrome xpyi desteklemediği için güncelleme vermiyordu o yüzden w7ye geçtim bir de xp orijinal değildi. acaba tekrar xpye geçsem mi ki?
  • Aktive edilmis surumleri mevcut nette yerinde olsam vakit kaybetmeden gecerim istedigin verimi alirsin elindeki sistem ile...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç değilse 50-60TL harcayıp çift çekirdekli bi anakart+işlemci alsan seni bir süre idare eder ama o anakarta takacağın işlemcilerden pek bişey bekleme artık.tek gerçek çekirdek bir de sanal çekirdek ile 2 çekirdekli gibi görünürler ama win7 performansları oldukça kötüdür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.