Şimdi Ara

İslam, Kur’an ve Bilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu internet sitemiz ile İslamiyet ve bilim arasındaki ilişkiyi ve İslamiyet’in geçmiş ve gelecek tüm zamanlara hitap etmekte olan sürekli ve akılcı bir din olduğunu anlatmak istemekteyiz. İnternet sitemiz hazırlanırken amacımız hiçbir zaman İslam'ın manevi yönlerine yok saymak veya hafife almak değildir. Dinimizin hakikatlerini manevi etkilerinin yanı sıra maddi etkilerini de anlatarak bazı çevreler tarafından İslam dininin bilime karşı, bilimi desteklemeyen bir inanış gibi gösterilmesinin önüne geçmek ve İslam ve bilim arasındaki ilişkiyi İslam'ın bilime verdiği önemi anlatmaya çalıştık.

    Sizler için internet sitemizde yayınlanmış olduğumuz yazıları okuyarak ve inceleyerek İslamiyet ve bilim arasındaki bağlantıyı daha yakından görebilirsiniz. Bizim bu internet sitesini oluştururken asıl amacımız günümüzde bilime verilen önemin İslamiyet'te de aynı derece önemli olduğunu ve Kur'an-ı Kerim'in içerisinde yer alan bilgi ve işaret etmiş olduğu ve nesilden nesile aktarılan güzellik, güç ve gizemlerin hiçbir şey kaybetmeden yeni bulunan ve keşfedilen bilgiler ile uyumunu anlatmaktır.

    İnternet sitemizde bulunan pek çok makale ile Kur'an mucizeleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilir ve kutsal kitabımızın bilim ile ne kadar uyumlu olduğunu ve bilime ışık tuttuğunu daha yakından görebilirsiniz. Ayrıca evrensel bir din olan ve tüm insanlığa hitap eden İslamiyet hakkında daha çok kişiye doğru bilgi ulaştırmak için tüm yazı ve makalelerimizi İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dillerine çevrilmiş olarak sitemizde bulabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.