Şimdi Ara

ışıklarda atlattigim kaza riski

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, gecenlerde isiklarda nerdeyse kaza yapiyordum olay soyle oldu 4 yol agzi ben kirmizi isikta durdum yesilin yanmasini bekliyorum yanimda hacim olarak buyuk bir arac vardi o nedenle etrafi net goremiyorum ozellille gif te cizdigim araclarin harket edip etmedigini ilk asamada goremiyorum, daha sonra yesil yandi ben yesil yanar yanmaz hic etrafa bakmadan hareketlendim genelde korna yagmuruna tuttklari icin mecbur artik oyle yapiyorum, tahminimce diger tarafta da kirmizi yandi yada tam kirmiziya geciyordu 2 arac isiga takilmayayim diye durmadilar ve nerdeyse carpiyordum son anda gordum durdum onlarin gecmesini bekledim, sizce bu durumda diger harket edenler yuzde yuz kusurlu mudur ? Ben sadece isiga guvenerek hareket ettim etrafi detayli kontrol etmedim bu durumda bana da kusur yazilir miydi merak ediyorum Yada ceza felan yermiyim bu durum gorulduyse yada fotograflandiysa aslinda bence sucsuzum ama yinede supeheye dustum normalde sagimizda ki araci bekleriz ama isik da var simdi ozaman isiga gore hareket etmek gerekmez mi ?








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volnes -- 8 Temmuz 2021; 18:48:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • O hıyarlar muhtemelen kırmızıda durmamıştır. Farklı güzergâhda ki ışıkların rengi değişirken anlık değişmez arada belli bir süre olur ki dur ben kırmızı yanmadan geçerim diyen tipler olası kazaya sebep olmasın diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Büyük araç vardı göremedim " yeterli bir mazeret değil.Yeşil de yansa kontrol edip geç

    Kaza olsa biri ölse,sen haklısın ben haklıyım diye tartışsan ne olur,neye yarar
    Ben hatalıydım diyeni görmedim duymadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 8 Temmuz 2021; 21:18:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz yeşilde geçtiğiniz için, karşı taraf yüzde yüz hatalı ama böyle durumlarda diğer taraftan gelen arabaların durduğundan emin olmadan çıkmayın varsın korna çalsınlar.

  • Araç kullanırken sadece kurallara uymak yeterli değil, ekstra tedbirli olmak da önemli çünkü hatasız da olsak kazadan kaçınmamızı sağlar bu ekstra önlem. Burada sizin hatanız yok tabii ki, sadece ekstra önlem almayı ihmal etmişsiniz. Neredeyse, kırmızıda geçen arabayı haklı çıkaracak yorum gelirse kulak asmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 8 Temmuz 2021; 23:5:29 >
  • O gerizekalılar yüzde yüz kırmızıda geçti. Başka bir ihtimal yok. 3 hafta önce kırmızı ışık yandı durdum. Arkadan bir başka gerizekalı çarptı. Niye durdun ki diyor. Şimdi durmadan önce arkaya da bakıyorum gerizekalılar yüzünden.

    Hala expertiz firmasından bagaj kapağı bekliyoruz ki tamire başlasınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.