Şimdi Ara

ISDN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, mâlum :Uzi:ADSL'nin geleceği yok, güzelim memleketim de KabloNet[Smash] imkânı da yok, o zaman biz de ISDN[OK]'le ilgilenelim dedik. Ama bu seferde TT'nin sadece bir kaç merkezde ISDN POP merkezi olduğunu öğrendik. Bunlar arasında da canım memleketim Balıkesir bulunmamakta. Acep İzmir'deki POP'un bize faydası bulunabilir mi?



  • isdn kullanmanı tavsiye etmiyorum. Sabit ücret gibi bir seçeneği yok. Normal dial up gibi yani ne kadar bağlanıyorsan o kadar ödüyorsun. 1- modeme o kadar para vereceksin 2- 64 ve 128k bağlanma seçeneğin var. eğer 128 k'dan bağlanırsan telefon tarifesinin 2 katı yazıyor. :) umarım halaaa isdn diye tutturmazsın 56k modemdem biraz hızlı ama deymez. adsl bekle bence.
  • Evet, fiyat politikası pek de hoşlanılacak cinsten değil, ama ADSL'nin tahminen 2003'ün 2. çeyreğinde geleceğini düşünürsek -şimdilik- pek de kötü değil gibi. Unutmayalım ki, ADSL platformu da olsa bi modeme o kadar parayı bayılacaz. Şirketimize bi WEB Server kurmayı düşünüyoruz, hem Internet çıkışlarımızı da oradan yaparız. Anlayacağınız bize acil bi çözüm lâzım. Hız konusunda ise umarım yanılıyosundur.:)
  • Turkiye deki ISDN hizmeti hakkinda pek fazla bir bilgim yok ama ISDN alinmaya degmez gibi gozukuyor Turkiyede..

    Nedeni ; 64K /128K en yuksek baglanti hizi olarak bulunuyor ISDN hizmetinde , Fiyat konusunda ise hic iyi gozukmuyor.. Eger Fiyati kabul etseniz bile hem zarara ugratir hemde Yavas internetten yakinirsiniz gibime geliyor..

    Hancer;

    ADSL platformu olsada o modeme o kadar masrafi yapacaksiniz da ; Fark : ADSL de sabit ucret bulunmakta ama ISDN de telefon faturasi gibi ..

    Ayrica 128K lik bir baglantinin Web Server kurmaya yetecegini zannetmiyorum ? Kurulur kurulmasina ama iyi bir gorunum olmayacak gibi durur ;-)

    Hiz konusunda ise : Turkiyenin Dunyada ISDN hizmetleri uzerine en hizli baglantilari oldugu goz onundedir [:P] Yani Diger ISDN kullanan arkadaslara bakarsak hic memnun degiller hancer simdiden soyleyim daha sonradan pisman olmayin :-)
  • ısdn bende almanızı tavsiye etmem..
    bunun yerine çift taraflı internet hizmetini deneyin derim ama bundada kurulum masrafı tuzlu (2350$) ama aylık ücret makul gibi.(150$=
    hızlar 512 download 128 upload.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.