Şimdi Ara

İş yerinde bazı insanların haddini aşması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yemin ediyorum i nereye gidersem gidiyim var bu tipler.Bu insanlar gerçekten hayattan soğutuyor insanı zaten işyerinde fazla çalışıyoruz birde bu çocuk tiplerin triplerine maruz kaldımı gerçekten çıldırma noktasına geliyosun artık.İşyerinde bir kız var ergen kılıklı herkeze laf atıp duruyor arkadan dedikodu yapıyor ve hakaret edici laflar bunlar ve işin ilginç tarafıda şudur gittim yöneticiye şikayet ettim yöneticinin bu konuda hiçbirşey yapmaması uyarı verip Allahın çoluk çocuğunu işten çıkarmaması.Yani Allah aşkına sizin işyerinizdede böyle tipler varmı sağ sola saldıran kendini çok akıllı çevresindeki insanlar kendisine kötü davranmıyor diye kendini çok artist sanan tipler.Kızdan ben değil bütün operasyon şikayetci bu arada yani çözüm nedir sizce bu gibi insanları niçin inatla çalıştırırlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 10 Ocak 2020; 9:49:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Poponu çimdiklediler sanmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her işyerinde böyle tipler vardır. Kendinizi yedirmeyin bunlara.
  • Böyle tiplerle fazla muhattap olmadan günü kapatcan hocam iş dışında yaklaşmamak en iyisi
  • Bıktır yada kanka ol ya ver ayari ya ver odunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi sektörde çalışıyorsan, o konuda bende ciddi dökümantasyon var de kıza. bir gün eve kahveye çağır ve orda allah ne verdiyse.. ikinizde rahatlarsınız bütün ofiste rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Borunu ötürebiliyosan öttür yok kenara çekil sus

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YuRYTR kullanıcısına yanıt
    Valla benimde isteğim o zaten iş dışında hiçbirşekilde dioloğa girmesin bir zahmet ama anlamıyor bunu birgün patlıyacam sert çıkışcam ondada ben suçlu olucam sonra bu işler böyle oluyor genelde.Yahu ne insanlar var gerçektem çalışmayamı geliyor yoksa ortalık karıştırmayamı gercekten anlamak güç hayır işimizde farklı aynıda değil onu posizyonu farklı benimki farklı yani bir çıkarda söz konusu değil Temizlik personeli çalışan bile şikayetci ona bile laf atıyor manyakmıdır nedir yani ben çok cocuk gördüm ama bunun gibisiyle ilkdefa karşılaştım ve ne yapacağımı bilmiyorum yani gerçekten son 1 aydır çok huzursuzum ve gitsin die dua ediyorum kız rotasyonla geldi buraya ve inşallah burdanda şutlarlar die dua etmeye başladık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Aslında hak veriyorum ne yalan söyliyim şimdi bu gerçek burda ahlak bekçiliği yapmıyorum.Geçen yılbaşı akşamı ufak toplantı oldu yılbaşı kutlaması hediye falan dağıtıldı herkeze sırayla soruldu 2020 yılından beklentin herkez klasik cevap sağlık huzurluk bıdı bıdı geç bu kız aşk istiyirum dedi uçursun falan beni diyor bütün oda buz kesildi yani sencede nieti omudur kesin 🙈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyle isleri mudure birakmiycaksin adami herkesin icinde rezil edip hayvan gibi bagirip ustune yuruyeceksin. Ama asla fiziki mudahale olmamali. Ben yeri gelir mudurume herkesin icinde bagiririm hakliysam.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Mide bulandırıcı valla olacağı o olucak insanların derdi gücü yok heralde böyle boş işlerlerle uğraşıyor ya ben milletin suratına bakmıyorum sinirden sitresden 1 yaşıma daha girdim bu kız sayesinde yani ben böyld birşey görmedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    aga aykut bana diplesin demiş kız direkt.
    orda ben çalışcam varya öff.. aga orda yakında göl gölet vs yokmu.haftasonu napıyon göle gidelim mi de. sonra.. uçur onu aooouuğğğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Hocam şizoid rahatsızlığım var Antideprasan kullanıyorum malesef diğer arkadaşda evli isteğini karşılamak için yanlış yerde şu yani benimki biliyorsun işte rahatsızlık Antideprsan cinsel içgüdü salgılatmıyor malesef ☹️

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kız kaç yaşında?
  • Bilemiyorum hiç sormadım sormamda ama şunu biliyorum birtane kızı var.Muhtemelen boşanmışdır kesin.Garip bir tip 30 veya 28 vardır heralde tahminim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.