Şimdi Ara

İş kanunu üzerine iyi bir avukat arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İki haftadır işten ayrılmış durumdayım. Sözlü olarak ayrılmamdan iki hafta önce işverene bildirmiş durumdaydım. Şahitlerim var söylediğime dair. 3629gün ssk pirimim var ayrıldığım şirkette. Ortalama 72bin tl tazminat hakkım var. İyi bir avukat arayaşı içerisindeyim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.



  • 10 yıl hizmeti olan biri için 2 hafta değil 8 hafta önceden işverene bildirim yapmalıydınız. Sureye riayet etmediğiniz için işverene ihbar tazminatı ödemek durumunda bile kalabilirsiniz. Kaldi ki neye dayanarak işten çıktınız, malesef her işten çıkana tazminat verilmiyor. Avukatınızı forumdan seçmek yerine bir avukatlık bürosuna gidin, zaten tazminat alabileceğini anlarsa hemen çöker.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xkrc

    10 yıl hizmeti olan biri için 2 hafta değil 8 hafta önceden işverene bildirim yapmalıydınız. Sureye riayet etmediğiniz için işverene ihbar tazminatı ödemek durumunda bile kalabilirsiniz. Kaldi ki neye dayanarak işten çıktınız, malesef her işten çıkana tazminat verilmiyor. Avukatınızı forumdan seçmek yerine bir avukatlık bürosuna gidin, zaten tazminat alabileceğini anlarsa hemen çöker.
    sigorta primlerinin eksik yatırılması. sabah 7 aksam 8-9 çalışma saatleri. izin ücretleri iki yıllık. tabi zamda yok. işin verdiği stresle psikolojim aşırı yıpranmıştı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Rusher-

    sigorta primlerinin eksik yatırılması. sabah 7 aksam 8-9 çalışma saatleri. izin ücretleri iki yıllık. tabi zamda yok. işin verdiği stresle psikolojim aşırı yıpranmıştı.

    Alıntıları Göster
    Eksik ücret ödemesi sizin için geçerli sebep, bu konuda haklisiniz ancak bildiriminizi keşke noter kanalıyla falan yapsaydınız çoğu işçi sırf bu ince noktalardan dolayı haklıyken haksız olabiliyor tez zamanda arabulucu süreci başlatmanızı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.