Şimdi Ara

İş için tablet tavsiyesi (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar genelde ms office programları özellikle word kullanılacak ve zoom toplantıları vs girileceği için ne tarz tablet almamı önerirsiniz?
    Bütçe: 4-5k civarı baktıklarım arasında huawei matepad pro var alternatif var mıdır?



  • Tablette ipadten şaşmayın bi modellere bakın bütçenize göre bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeX modu, MS Office programlarının kullanımı (Hancom Office ücretsiz ve oldukça iyi ), online konferans ve toplantı için klavyeli kılıfıyla ve Bluetooth faresi ile birlikte Samsung Galaxy Tab S5e kullanıyorum. Fiyatına göre beklentilerimin tümünü karşıladığını ifade edebilirim. Bütçenize göre Tab S6 ya da S7 de olabilir. Bu iki modelin kalem desteği de bulunmakta.

    Ben ihtiyaç halinde dizüstü PC gibi de kullanım imkanı sagladigi için S5e tercih etmiştim fiyatını da göz ununde bulundurarak.

    Eğer ücretli uygulama almayı düşünürseniz yine klavye ve mouse ile birlikte iPad 8, iPad Air ya da Pro serisi var. Uygulama mağazasında her türlü uygulama var. Ben iPad ile Notability ve MyScript Notes kullanıyordum zamanında. Yıllarca verimli bir şekilde kullandım. Hala da iş gormekte. Ancak mevcut haliyle iPadOS istediklerimi karşılamıyordu. Örneğin iki word dokümanını yan yana açıp düzenleme yapabiliyorum S5e ile. iPad de yapılamadığı için tercih edememiştim. Belki şimdi yapiliyordur, bilemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ucanturk45 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba tab s5e olabilir, dediğim gibi office ve toplantı genel olarak iş için kullanacağım ve klavye mouse takılması benim için çok önemli şu an 3500 tl ye gittigidiyorda var alınır mı ek olarak klavye mouse olayını nasıl hallediyoruz hocam. Yorumunuz için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomurcukk -- 27 Aralık 2020; 9:44:56 >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

    Örnek vermek gerekirse geçtiğimiz gün şehir dışına gittiğim bir görevde yanımda Tab S5e yi götürmüştüm.

    Yolda dönerken bilgi notu yazmam gerekti. Araç içerisinde DeX moduna alarak iki adet word dokumani ile çalışabildim. Eskiden dizüstü PC, adaptörü vb. oluyordu yanımda.

    Klavyesi zaten kendi yanında gelen kılıflı klavyesiydi. Mouse için de polosmart marka hybrid model bir Bluetooth mouse işimi görüyor. Yani kısaca Bluetooth klavye ve mouse kullanilabilmekte.

    Ben ayrıca type-c USB org dönüştürücü de satın almıştım. Ona kablosuz klavye mouse USB dongle i takip yine kullanabilirsiniz.


    Siz yine de YouTube videolarından bakın siterseniz DeX modunun kullanımına.


    Eksi oloarak sadece spen benzeri kalem kullanamamak sayılabilir. Onu da bilerek satın almistim.

    Yine sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.