Şimdi Ara

İş Bankası-BP maxipuan kampanyası!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 16 nisan 31 mayıs arasında maximumun BP kampanyasında 4 kere yakıt alımına 40 tl maxipuan kampanyasına katılıp maxipuanları kazandım. Puanların son kullanım tarihi olan 21 haziranda BP den yakıt almaya gittiğimde is bankasindan kaynaklı bir sıkıntı nedeniyle yakıt alamadım. Müşteri hizmetlerini aradığımda o maxipuanların BP istasyonlarında bazı müşteriler tarafından kullanılmadığı için yakıt şartının kaldırıldığını dilersem başka yerlerde kullanabileceğimi söyleyerek beni kafaladı.Markette kullanmayınca ikinci aradığımda çıkan müşteri temsilcisi öyle bir durum olmadığını sadece bp de kullanabileceğinmi söyledi bende BP de zaten kullanamadığımı tekrar onada bir kac defa anlattım onun yönlendirdiği 3. Is Bankasi müşteri temsilcisi puanların kullanım şartı olmadığını söyledi tekrar. Kendilerinin anlaşmalı olduğunu söyledikleri Şok ve A101 markette iki görevlide BP istasyonundaki gibi yetersiz bakiye sliplerini elime verdi sağolsunlar. İşin kötü tarafı en yakın BP bana 55 km uzaktaydı iftara kadar vakit geçsin diye birazda keyfi bir şekilde toplamda 110 km yol yaptıktan sonra dönüşte de iki marketten puanları kullanamadan eve dönmüş oldum. Kısacası bonusla bir kere bile yaşamadığım hatta bonusu bırakın 3 günlük Paraf kredi kartı ile yaşamadığım olayı maximum ..şşak geçer gibi yaşattı sağolsun. En son musteri hizmetleride kendilerine .ok sürdürmeyip 3 farklı kasiyerin pos cihazını kullanmayı bilmediğini savundu bir numara verdi kasiyerin araması için. Kasiyer gözümün önünde maxipuanla ödemeyi seçerek islem yaptığı halde yetersiz bakiye hatası verdi nereyi aratayım bu adama gizli saklı bir tuş varda adam mı bilmiyor sanki. PSN de kullanmak için limitini düşürttüm sadece o iş için kullanıyorum onun .okuna kapatmıyorum yoksa kullanılacak kart değil. Buda böyle bir anı oldu benim için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • sizi açınızdan kötü olmuş hocam üzüldüm :/... aynı kampanyadan bende faydalandım sorunsuz yakıtımı almıştım.
  • 40 tl. için 110 km. gitmekte bana biraz tuhaf geldi :)
    puan kullanımlarında son günü beklemek her zaman risklidir
  • Araç dizel hocam iş yerim ile ev arası önceden 18 kmydi suan mesafe 1 km motor hep soğuk çalışıyor, adam akıllı ısınıp çalışsın istedim. Malum dizel partikül filtresi tıkanıyor yoksa. Bir ikincisi iftara kadar vakit geçsin istedim. O yüzden 20 tl yaksa 20 tl lik yakıtta kalır kafasıyla gittim :d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt
    iyi düşünmüşsün ama nasip değilmiş diyelim :)
    bir aksaklık çıkabilir düşüncesiyle ben puanları en kısa sürede kullanmaya bakıyorum ve sizde görüldüğü üzere bu konuda doğru yapmışım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.