Şimdi Ara

İrlanda'da Kripto Parada Yeni Dönem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
33
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İrlandalı kripto firmaları Nisan'dan itibaren Kara Para Aklamayı Önleme kapsamında kimlik kontrolleri uygulamaya başlayacak.


    Kripto para birimleriyle çalışan İrlandalı şirketler ve hizmet veren firmalar Nisan'dan itibaren ilk kez kara para aklamayı önleme (AML) ve terör finansmanı (CFT) kurallarına uymak zorunda kalacak.


    Cointelegraph'ın haberine göre;İrlanda Merkez Bankası, ülkenin kara para aklamayı önleme ve terörizmin finansmanına karşı koyma kurallarıyla Nisan'dan itibaren kripto varlıklarına uygulanacak yönergeleri genişletti.


    Nisan'dan itibaren, İrlanda'nın kripto varlık hizmeti sağlayıcılarının ilk kez AML kurallarına ve diğer düzenlemelere uyması gerekecek. Yeni kurallar, en son Avrupa Birliği AML Direktifi'nin İrlanda hukukuna dahil edilmesinin bir sonucu olarak uygulamaya alınacak.


    Böylece kripto varlıkları ile çalışan şirketlerin ve onlara hizmet veren firmaların, müşterileri üzerinde durum tespiti kontrollerini tamamlamaları ve fonların menşei ve varış noktasını hesaba katması gerekecek.


    Haber detayı: https://bfmedia.io/haberler/irlanda-da-kripto-parada-yeni-donem-15522116.html?


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.