Şimdi Ara

irig keys gibi bir müzik keyboard almak MacBook için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok eskiden org çalardım.


    bir MacBook Pro m var. bu tarz bir müzik keyboard mu almak daha güzel müzik yapmak için yoksa klasik org almak mı? yada kuyruksuz piyano.


    https://www.akalinmuzik.com/urun/irig-keys-2-pro


    alttaki videoya göre attention'ı Mac' e bağlı bu org la yapmış görünüyor.


    bir de bu alet hakkında hiç bilgim yok. kendisinden ses çıkmıyor sanırım değil mi? hoparlör tablet yada MacBook a bağlayıp oradan alacak sanırım sesi


    acemi olduğum için konu hakkında yardımınız ihtiyacım var. teşekkürler





  • Eve midi klavyelerinin kendinden sesi ya da ses çıkışı yoktur. Bir cihaza bağlayıp çalmanız gerekir. Org'u da bağlayıp çalacağım diyorsanız zaten içindeki sesleri ve ses çıkışını kullanmayacaksınız demektir. O yüzden midi klavye daha mantıklı olur.


    Kuyruksuz piyano falan da denmiş. Bu tarz klavyeler ile normal piyanoları karşılaştırmak biraz hata olur. Nihayetinde dijital sesler veriyorlar. Tellerden çıkan ses her zaman için daha iyidir. İmkan varsa normal piyano en iyisidir. Tabii bilgisayar üzerinden müzik yapmak için en mantıklı yok midi klavyelerdir.


    Bu durumda alacağım midi klavye ile piyano hissiyatına nasıl yaklaşabilirim, deniyorsa onun da cevabı klavyelerdeki tuş ağırlıklı meselesidir. Tam ağır ve yarı ağır tuşlara sahip oluyorlar. Gerçekçi bir piyano hissiyatı için bu tarz bir midi klavye almanız gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla irig'de böyle bir şey yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.