Şimdi Ara

İrelia Jax Solo Top Rün Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çoğunlukla solo top oynayan birisiyim İrelia ve Jax a ortak bir rün sayfası yapayım diyorum.

    Sizce en etkili rünler hangileri olur bu iki şampiyona göre ?



  • Sarı armor mavi mr kırmızı health büyüklere de ad koyabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende zibilyon tane rün var ama en iyisi klasik ad rünü girip matara başlamak. ama karşında pant renekton riven jayce felan varsa büyükleri armor yap ben öyle giriyorum fazla zorlanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim irelia için özel rün sayfam var bilmiyorum kendim yaptım ama ne kadar verimli bulursun.

    Bayadır oyuna girmedim ama aklımda olduğu kadarıyla ne nerede neden var söyleyeyim.

    Öncelikle 2 tane sayfa var birisi büyü direnci diğeri zırh ranked için konuşuyorum tabi ki. Büyükler Saldırı Gücü, kırmızılar saldırı hızı, maviler %10 cd var.
    sarılar ise birisinde bir rün sayfasında full zırh diğerinde full büyü direnci. Mavilerde %10 cd yapınca 3-4 tane boşluk kalıyor onlarda zırh yada büyü direnci dediğim gibi 2 tane rün sayfası var. Neden böyle yaptım?

    Saldırı gücü oyun başında gerek cs gerek karşımda ki elemanı dürtme açısından işime yarıyor. Cd oyun başında bana 1 saniye kazandırsa da ilerleyen safhalarda sürekli çabuk w - e için işime oldukça yarıyor. Saldırı hızı ise, malum w gerçek hasar vuruyor %15 geliyordu sanırım saldırı hızı. Diyelim normalde w açıkken 10 kere düz vuruş atabiliyorken bu sayede 12-13 düz vuruş imkanım atma oluyor. Oyun başında yetenek setini daha verimli kullanabiliyorsun. Zırh ve Büyü Direncine gelirsek. Dediğim gibi karşıma gelecek kişiye göre seçiyorum genelde sıralı seçimde bunu çok rahat anlarsın. Diyelim karşımda ap bir hero geldi büyü direnci olan sayfayla giriyorum ve oyun başında avantajlı oluyorum. Zaten rünler per 18 değilse oyunu en başta bizim avantajlı çıkacağımız şekilde oynamalıyız. Full zırh olur mu diyebilirsin yada büyü direnci? Zaten irelia oyunun ilerleyen safhalarında tanklaşan bir hero mr-zırh çıkacaksın. Oyun başında karşında ki heroya göre defans yapman daha mantıklı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.