Şimdi Ara

IPTV Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekonomik şartlardan dolayı evde kalan ve evdeki süresinde kaliteli film belgesel spor faaliyetleri gibi bir şeyler izlemek isteyen vatandaşın istemeden de seçtiği bir tercihi olan iptv sektöründede son zamanlarda yeni türemeye başlayan ipt dolandırcılılık faaliyetleri testip ettim.


    Dolandırıcılığın asıl ve bildiğimiz kuralı olan müşteriyi çek memnun et onlar da referans olsunlar sonra herkesi dolandır ve kaç!


    Son günlerde peydahlanan ve tam tabiriyle tüm forumlara gübrenin üzerine yapışan sinek gibi birden fazla sahte hesaplar açarak sanki gerçek kullanıcı gibi memnunmuş gibi ve birbirlerini destekleyici mesajlar atarak hem forumlarda reklam kirliliği hem de vatandaşın parasını çalmak amacıyla Dolandırıcı IPTV satıcıları peydahlandı. Simdi bunlardan tespit ettipi biri olan iki farklı site adresi ile farklı siteler gibi görünmeye çalışan ama aynı tasarımlar ve birebir yaptığım ücretsiz testlerde aynı serverden çıkış yaptığını tespit ettipim bir dolandırıcı bilgilerini vereceğim.


    CyberTV iptv ve Creatvi iptv olarak isimleri geçen bu iki site zaten piyasada 1-2 dolara satın alınabilecek domain isimleri ile geçici olduklarını başta balık kokması gibi belli ediyorlar. Sonrasında özellikle ne hikmetse forum sileri ve hatta nereye yorum yabaileceklerse her yere bir anda türeyip her yerde marka ismi ve websitesi adresleri bırakmaya başlıyolar. Ve daha 1 yıldan fazla bile olmamalarına rağmen bir kaç aylık iken nasıl oluyorsa sanki herkes onlardan alışveriş yapmış gibi ve hepside bir ağızdan anlaşmış gibi forumlarda peş peşe hesaplar açıp ilk mesaklarını da bu dolandırıcyı övmek ile ilgileniyorlar böyle bir misayon edinmişler :))))


    şimdi bu dolandırcı hem ucuzdan hizmet veriyor gibi görünerek vatandaş dolandırılsa parası çarpılsa bile şu kadar param gitti diyecek durumda psikoloji yaratmak için hemde fiyat ile hizmet vermekte!


    Yukarıda yazdığım dolandırıcılık faaliyetinde yukarıda bahsettiğim gibi hemen yorumlarda reklam yapan satıcının bilgilerini aşağıda resimde paylaşıyorum.


    Adım gibi eminim kendilerini bu şekilde ifşa ettikten sonra hemen 3-5 günlük sahte profillerle gelip burada ya savunmaya geçecekler yada rakip zanettikleri herhangi satıcı(ları) karalamaya başlayacaklar :))))


    Bu ve bunun gibi dolandırıcıları buldukça burada paylaşacağım. Güvende kalıni sağlıkla kalın, bunlara paranızı kaptırmayın.

    İyi forumlar dilerim.



    IPTV Dolandırıcılığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderim -- 28 Eylül 2022; 12:59:10 >







  • Çok doğru bir tespit dostum. Bende geçenlerde rastladım bu konuda bahsedilene kullanıcılar daha 1 ay içinde peş peşe açılmış üyelikler ayrıca peş peşe memnuniyet mesajları bırakmışlar birde aynen dostum yazdığın gibi başka biriside şu satıcı şu site dese anında tukaka modu karalamalar.


    Bende dedim nedir ne değildir diye bir içerik göreyim dedim aynı içerik aynı server! Bunlar sanıyor ki millet salak. Tamam saf iyi niyetli halkımız çok ama bunlardan da menfaatlenmenin amacı da işte dolandırıcılık oluyuyor.


    ben dediklerine 100% katılıyorum hatta konuyu da takipteyim bakalım ne yapacaklar nasıl savunup nasıl kimleri karalayacaklar IPTV Dolandırıcılığı 

  • gelsınlerde bir saydırayım hepsıne

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Broderim dostum cidden dediğin gibi bi araştırdım yine karınca misali sarmışlar siteyi yazık. Forum sitenin linkini aşağıda paylaştım. Milleti dolandırma derdindeler. Tüm kullanıcılara üşenmedim baktım cidden hepsi daha çiçeği burnunda hesaplar ve hemen bu dolandırıcıyı övgüye boğmuşlar. Dediğin gibi dostum insanların güvenini kazanmaya çalışma çabaları. Allah ıslah etsin. Dediğin gibi biriside farklı bir marka demiş anında hemen yerin dibine sokmuşlar.


    https://forum.shiftdelete.net/konular/iptv-tavsiye.795056/


    Bakalım dediğin gibi ne zaman gelecek kendisi övmeye yada dediğin gibi birilerini karalamaya. heuheuhuh

    Takipteyim bakalım ne olacak :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conwik -- 28 Eylül 2022; 12:17:31 >




  • Kendim ve aile yakınlarım iptv kullanıyoruz ve ben 4 yıldır aynı kişiden temin etmekteyim.

    Sıkıntı olmuyor mu?, evet ara sıra oluyor ama kısa sürede düzeltmenin yolunu buluyorlar.

    Burada önemli olan,aldıktan bir kaç gün yada ay sonra vatandaşların ortadan kaybolması.

    Bu güne kadar ben karşılaşmadım.

  • kulunckales kullanıcısına yanıt

    Yukarıda bahsettiğim "CyberTV iptv ve Creatvi iptv olarak" bilinen tokatçı şimdi yeni isim değiştirip acısıyla buraya gelmiş zahmet ettin kendini tekrar ortaya çıkarttığın için teşekkürler buyurun EK kanıtlar



    Kendi websitelerinde verdikleri telefon numarasındapaylaşılan ve diğerleri buyurunuz aşağıda paylaşıyorum


    Whatsapp resminde belirtildiği gibi 2020 demişler ama ne hikmettir site daha kayıt edileli 6 ay olmuş zaten bunlar 1-2 dolarlık domainleri alıp yazları boy gösteren hamam böcekleri misali ömürleri o kadar bir salgın gösterip toparlayıp sonra uçuş...

    Alttaki likten resimkinin doğruluğunu görebileceksiniz...


    IPTV Dolandırıcılığı
    IPTV Dolandırıcılığıwww.whois.com
    Whois biziz.shop
    https://www.whois.com/whois/biziz.shop


    IPTV Dolandırıcılığı


    Yetmedi... şimdi buyurun aşağıdaki şekilde google de de göreceğiniz gibi aratın bu domaini bakın diğer firmaları zaten insan geçmişindne kurtulamaz ya ALLAH işte kuluna dolandırılmasın diye bu kadar da sinyal göndermez mi???..Eğer kötü ise... işte bunlarda öyle. Buyurun.


    Birde linkteki açıklamayı okuyun bakın sürekli isim değiştirme muhabbetinide anlamış olacaksınız! :)


    Eski adı Creative IP TV olup yeni adı Ulusal IP TV olan platform eski firmayı biz satın aldık. Mevcut yayınlarınızı kullanmak istiyorsanız 45 TRY ödemeniz .



    IPTV Dolandırıcılığı




  • yaa inşallah kötü olanlarıda adam gibi iş yapanlarıda yazarsınız da bizde hizmeti kimden alabileceğimizi kimden de alamayacağımızı biliriz.

  • Zaten herkesin 600 -1000 tl isteidği ücretlere DH ye özel diyip 325 tl ye vermeleri garip. Konularıda değişik değişik yerlere açmışlar.

  • Şikayetvarda vs şikayetleri okuyorumda , bizim milleti hakketten dolandırmak lazım çünkü hakediyorlar IPTV Dolandırıcılığı 


    En komikleri:


    iptv almış geri sarma özelliği soruyor IPTV Dolandırıcılığı 


    İptv almış kurumsal hizme cağrı merkezi vs bekliyor 7/24 IPTV Dolandırıcılığı 


    Aylık 50 tl ye vip hizmet anında cevap bekliyor IPTV Dolandırıcılığı 


    interneti ucuz olsun diye dandik firmalardan almış iptv sağlayıcıdan çözüm bekliyor. Hatta 75 mbs neti hız testinde 50 mbps çıkmasını normal karşılıyor :D %50 kayıp normal sanıyor.


    Bazısı iptv den evine fiber çekmesini bekliyor IPTV Dolandırıcılığı 


    Bir kısımda 2. kez süresi bitmeden para isteyenlere para veriyor IPTV Dolandırıcılığı 


    bir kısımda yok o tv de şu uygulama şöyle sorun böyle yok. Ya sen en dandik beko vestel smart tv almışsın bunlarda en dandik uygulama ss iptv dışında alternatif yok. Bir zahmet bir iptv cihazı vs al zaten tv alırken ucuza kaçtın.


    Bir kısımda wifi veya mobil veri ile izleyebiliriz sanıyor :D ttnet kendi netinde modeminde bile tivibu için wifi vermiyor :D



    Bu kafayla alıcıda sattıcıda mağdur olur anca. Çünkü alıcılarda cahil bilinçsiz.





  • DGT D kullanıcısına yanıt

    Bu forum bunun için güzel. Gerçekler burda geç de olsa açığa çıkıyor.


    Bu sene benim de ip tv almaya niyetim var. sadece maçlar için. maalesef mahallede fiber yok 16 lık adls e mahkumuz.

    Selcukdan:) hallediyoruz ama yoğunluk ve özel durumlarda kısa donmalar oluyor.

    Bugune kadar mailime çok IP tv reklamı geldi şüphe ile baktığım için yanaşmadım.

    Bana tavsiye verecek olan varsa . burdan veya PM den paylaşırsanız memnun olurum.

    IP tv windowsta kullanacağım. medya film işleri için TV altında mini PC kullanıyorum

  • Hocam merhabalar size yapılan iptv tavsiyesi olduysa paylaşabilir misiniz rica etsem. Benim kullandığım iptv nin süresi doldu. Çok memnun değildim zaten. Değiştirmek istiyorum. Size gelen bir tavsiye olduysa paylaşabilir misiniz.? Saygılar...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu ne kadar güzel bir konuymuş. Tavsiyem ilk mesaja link olarak dolandırıcılar eklensin. Millet mesaj mesaj aramasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 3 Aralık 2023; 16:37:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5G ip tv Dolandırıcıdır telegramdan satar. Durduk yere hesabınızı banlarlar. Ne olduğunu anlamazsınız. Paranızı alır yol verirler. Param çok ben yiyemiyorum murat 5g yesin dersen en pahalı paketi al:) iyi iş valla en ucuz paketi 1000 tl nerden baksan. ayda 50 kişiyi banlayıp yol verse 50 bin tl. iyi kurmuşlar tezgahı.

  • dreamboytiky D kullanıcısına yanıt

    Bende 38 tane panel var. 5g dolandırıcı diyorsun peki feed yayını en iyisi kimde tabiki 5g adam kaliteli hizmet veriyor. Merdiven altı sitelerden adı suyu duyulmamış alırsan 300 TL çöp yayın izlersin. O adamın 6 milyon kanalı var.. Begenmezsen iadeni yapıyorlar hangi iptv bugune kadar iade eden gördünüz guek söyle bakem yayın berbat iade istiyorum de hadi git dene bakalım sana ne cevap verecek adam düzgün yayın veremiyor.. Hem Avrupa hem diger satıcıları biliyorum hangi panel kullandıklarını buraya gelip karalama bende cobra panel var 150 euro verdim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Belli ki ikinizde malum telegram grubundan gelmişsiniz. 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

    Çogunu biliyorum ben sadece ordada degilim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamboytiky D kullanıcısına yanıt
    Yıllardır 5G kullanırım. Kalitesinden dolayı çok düşmanı var iptv aleminde. Bu tarz karalamalarla, yorumlarla 5G iptv’ye zarar veremezler. Boş işlerle uğraşıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jesusturkey kullanıcısına yanıt

    5G mi? Hocam ne düşmanı ne karalaması... Adamın şikayetleri boy boy o likayetçilerden biride benim. Bunun yanında ALFA, GUEK, TITAN da beterin beteri alırsın kapatır hesabı yeni server diye seni soyarda para ister.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.