Şimdi Ara

iPod Touch 7 incelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    yaklaşık 2 hafta önce apple store'dan ipod touch 7 32gb ürününü 1.599 tl'ye satın aldım. ürün hakkında soru işaretleri olanları bu konu ile aydınlatmak istedim.

    öncelikle şunu söyleyeyim elimde general mobile discovery vardı, bu yüzden çok fazla para vermeden beni uzun süre götürecek bir multimedya cihazına ihtiyacım vardı. 1.200 tl civarına kayıtsız iphone 7'ler buldum fakat hepsinin parçası değişmiş, pil sağlığı kötüydü. bu yüzden ipod touch'ı 2. cihazım olarak tercih ettim.

    cihazın tasarımı gayet hoş, ince bir kasası var. tek sıkıntısı çok kolay çiziliyor, bunun haricinde tasarımda beğenmediğim bir yanı yok. 2019'da hala 4inç telefon kullanmayı saçma bulanlar var, tabi ki 4inç az fakat benim için yeterli oluyor. fazla dizi vs. izlemediğim için çok problem yaratmıyor. ekran çözünürlüğü biraz geride tabi ki fakat yıllarca ip5s kullanan bi insan olarak gözüme batan bir şey olmuyor.

    batarya noktasında ürün beklediğimden iyi performans veriyor. o küçücük kasanın içindeki batarya kaç mAH bilmiyorum fakat, yüzde yüz sarjdan sonra 6 saate yakın ekran süresi veriyor. kullandığım uygulamalar ise genellikle spotify, instagram, twitter. oyun kullanımında ise forntite'da yaklaşık 1 saatte sarjım yüzden 55e indi, bu konuda biraz geride diyebiliriz.

    ürünün performansı hakkında hiç bir şikayetim yok, gayet hızlı ve akışkan. ios13 ile gayet uyumlu olduğunu söyleyebilirim cihazın. a10 fusion işlemcisi var fakat sanırım biraz daha yavaş ip7dekine göre.

    özet olarak eğer 2. bir cihaz istiyorsanız alabilirsiniz, büyük ekran takıntınız yoksa. tabi bu cihaz yerine temiz kayıtsız ip7/8 bulabilirseniz çok daha iyi bir seçim olur. benim fikrim bu ürün yansıtıldığı kadar kötü değil, hatta kötü bir yanı yok. herkes touch id yok falan demiş ama touch id çok gerekli değil bence, tabi 2019'da çıkan bir cihazın bu özelliğe sahip olmaması saçma ama şifre girmeniz 2 saniyenizi falan alıyor. burdan da ne kadar üşengeç bir millet olduğumuzu yeniden anladım.

    benim ürüne puanım 10 üzerinden 8 diyebilirim. eğer 2. bir cihaza ihtiyacınız varsa kesinlikle karşılayacaktır ihtiyaçlarınızı. bu arada bir kaç uygulama ile de whatsapp indirilebiliyor.



  • Touch 6 kullanıyorum, bu whatsapp için yolları denedim fakat nedense hepsinde hata veriyordu. Siz denediyseniz eğer hangi yazılım ile sonuç aldınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.