Şimdi Ara

İpod Shuffle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spor salonunda ve günlük kullanım için almayı düşünüyorum dostlar ancak kafama birşey takıldı. Şu an için ekstra para verip iyi bir kulaklık alamıyacağım orjinal kulaklığı nasıldır? Dışarı ses verme sorunu vs. mevcut mu?



  • sansa clip + yada sony nwz b172 oneririm
  • Hem spor yaparken hemde günlük kullanımda çok rahat oluyor shuffle. Ben 3 yıldır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım. Asıl soruna gelecek olursak, orjinal kulaklığı gayet iyidi diyebilirim. Dışarı ses verme sorunu falan olduğunu hiç hatırlamıyorum. Sürekli antrenman yaptığım için zamanla ter yüzünden 1 yıl falan dayanmıştı bana orjinal kulaklığı. Şu ara kulaklık arayışındayım ve orijinal kulaklığını bulduğum an tekrar alacağım yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GreenWhite.

    Hem spor yaparken hemde günlük kullanımda çok rahat oluyor shuffle. Ben 3 yıldır kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım. Asıl soruna gelecek olursak, orjinal kulaklığı gayet iyidi diyebilirim. Dışarı ses verme sorunu falan olduğunu hiç hatırlamıyorum. Sürekli antrenman yaptığım için zamanla ter yüzünden 1 yıl falan dayanmıştı bana orjinal kulaklığı. Şu ara kulaklık arayışındayım ve orijinal kulaklığını bulduğum an tekrar alacağım yani.

    yakın zamanda bir tane almayı planlıyorum hocam radyosu olmaması bir eksi olsada malzeme kalitesi,rahatlığı alternatiflerden daha iyi gibi duruyor bakalım alınca göreceğiz




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.