Şimdi Ara

iPhone XR 2, şimdiye kadarki en büyük tek hücreli pile sahip iPhone olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu anda XR kullanıyorum. Gerçekten de bataryası iyi gidiyor, %35 lerde adeta dizel motor gibi kokluyor...
  • Dünya nın en iyi telefonu bu XR rakibi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bu apple milletin aklıyla dalga deciyo:S

  • hömmgüzel kullanıcısına yanıt
    Aaaaaa ama abilerine benzemezse kim alır ki XD

  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssbrutality

    Abartılacak birşey yok zaten kullanıcıları prizle kardeş oldukları için, sorun olacağını sanmıyorum
    bunu okurken 6s yanda şarj oluyor
  • bu haberide verir misiniz sayın yöneticiler

    Apple üretimi olan Mac bilgisayarlar, yaşadığı performans kayıplarıyla tartışılırken bir YouTuber, bu durumun sebeplerini araştırdı. Ortaya çıkan sonuçlar Apple'ın bunu kasıtlı olarak yaptığı yönünde.
    Fotoğraf ya da video düzenlemeleri üzerine çalılıyorsanız bilgisayarınızın kısa bir süre içerisinde yavaşladığını bilirsiniz. Bu durumun sebebi bu işlemlerin ciddi anlamda işlemci performansı gerektirmesi ve bu yoğun iş gücünün bilgisayarın sıcaklığını artırmasıdır. Bu sıcaklık artışı da doğal olarak bilgisayarlarda yavaşlamaya neden olur. Apple, kendi dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarını Mac olarak üretiyor ve Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlara göre daha farklı bir şekilde hizmete sunuyor. Ancak Mac bilgisayarlar, dizüstü veya masaüstü fark etmeksizin, diğer bilgisayarlara oranla daha kolay bir şekilde yoruluyor ve bu da çok ciddi anlamda performans kaybına yol açıyor. Linus Media Group'un kurucusu olan ve özellikle de YouTube üzerinde paylaştığı videolarla bilinen Linus Sebastian, bu konuyu derinlemesine araştırdı. Sebastian, yaptığı çalışmaları ve Mac'lerin neden diğer bilgisayarlara oranla daha yavaş olduğunu ve performans kayıplarının neden daha fazla olduğunu YouTube üzerinden paylaştığı bir videoda açıkladı.

    Apple'ın, kullanıcıları ciddi anlamda rahatsız eden bu durumun farkında olduğunu söylemek mümkün. Bunun sebebi 2018 yılında üretilen üst düzey MacBook Pro'larda gerçekleşen bir sorundu. MacBook Pro'lar kısa bir süre içerisinde yüksek sıcaklıklara ulaşıyordu ve bu da çok ciddi performans kayıplarına neden oluyordu. Daha sonra Apple yetkilileri, işlemcinin performans kaybı yaşadığı bu durumun yazılımsal bir hatadan kaynaklandığını ve bununla ilgili yanlışın düzeltildiğini açıkladı. Tüm bu açıklamalara ikna olmayan Sebastian, yaptığı açıklamalarda olayın bu kadar basit olmadığını söyledi. Sebastian'a göre Apple üretimi bilgisayarlar hala çok ciddi bir sıcaklık sorunuyla karşı karşıya.

    2018 Mac Mini ve 2018 MacBook Pro'nun özel bir soğutma kutusunda çalıştırılmasının, bilgisayarların performansını ciddi anlamda iyileştirdiğini ifade eden Sebastian, Apple'ın bu durumu kasıtlı olarak yaptığını ifade etti. Buna ek olarak Sebastian, soğutma sisteminde kullanılan termal malzemeleri değiştirmelerine rağmen sıcaklığın çok da değişmediğini, bunun sebebinin de fan hızından kaynaklandığını söyledi. Sebastian'ın yaptığı açıklamalara göre Apple yetkilileri, işlemcilerin ömrünü uzun tutmak yerine fan hızlarını düşük tutarak hem işlemcilerin ömürlerini daha kısa sürede bitirdiğini hem de kullanıcıların çileden çıkmasına neden olan bir deneyim yaşamalarına sebep olduğunu ifade etti.

    Geçtiğimiz hafta duyurulan ve fiyatı ve tasarımıyla tartışılan 2019 Mac Pro'nun ve 2019 model dizüstü bilgisayarların performansının nasıl olacağı şu an için bilinmiyor ancak önümüzdeki dönemlerde kullanıcılardan gelecek olan geri bildirimler, Apple'ın sıcaklık ve performans konusunda ne gibi çalışmalar yaptığını ortaya çıkaracak.

    Sebastian'ın paylaştığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz


    https://www.webtekno.com/haber/amp/70363?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xr modeli güç olarakta görünüş olarak da güzel fakat fiyatı çok saçma aynı fiyata s10+ alabiliyoruz fakat apple ın düşük model telefonu nu alıyorsunuz ayrıca tek kameralı olmasıda eksileri arasında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    halledicez bi ara yav :) hayırlısı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ein ausländer

    pahalı :d yılbaşında ucuzlamıştı ama para yoktu işte.
    KVK servislerinde 189TL bu ara
  • Şu yorum yazanlar neyin kafasını yaşıyor. 5000 mah kapasiteli cihazları 3 gün kullaniyorlar. O cihazlar da 1 günü çıkarıyor bu cihazlar da. Neyin tribindesiniz ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatlı iPhone için artık 3 ay çalışırız 😏

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haberi okumuştum. Doğru mu bu? Bu şekilde sorun yaşayana hiç rastlamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu kamera şekli beni bitirdi ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apeirons

    Bu haberi okumuştum. Doğru mu bu? Bu şekilde sorun yaşayana hiç rastlamadım.
    haberde pc bilerek iyi soğutulmadığı için işlemci ömrünün kısaltması, ısınma sorunu ve kullanıcıların performans sorunu yaşadığı belirtilmiş ama hangi kullanıcının ne şekilde sorun yaşadığı detaylandırılmamış... Apple bu konuda sabıkalı olduğu için yalan olduğu ispat edilse bile insanda yine kuşku kalır ister istemez..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macromedia21 M kullanıcısına yanıt
    Aksine haberi cok iyi okudum, sen benim ne demek istedigimi hic anlamamissin. Benim güldügüm/kizdigim konu Apple'in kücük pil kapasitesi vesaire degil. Eger telefon optimizasyonu, isletim sistemi, parcalarinin kalitesiyle uzun kullanim süresi vaadediyosa isterse 1000 mAh'le gelsin, kimi ne ilgilendirir gerisi. Benim gicik oldugum nokta Apple'in bu pazarlama stratejisi. Adam 2942 mAh gibi komik bir rakam veriyor. Bunun iki sebebi var (kanimca)

    1. 3000 e yuvarlayamadigi (o zaman bilgide sahtecilik olacak), 2900 de yazmak istemedigi icin 2942 gibi sacma rakamlar cikiyor ortaya, sanki oraya yazdigi "2 mAh"lik fark kullanimda büyük fark yaratacakmis gibi (2 milisaniye?!?). Bilindigi gibi telefonun kullanim süresi ve pilinin gercek kapasitesi bir cok faktöre bagli, hic bir markanin ayni model telefonlari ayni kapasiteyi "teknik imkanlardan ötürü" sunamaz. Örnegin sen hor kullanmissindir bataryayi seninki 3 ay sonra 2399 mAh kapasiteye sahiptir, kimisi iyi kullanmistir 2430 mAh kapasite sahiptir. Ya da telefon tasinirken soguk/sicak bölgelerde depolanmistir, bu pil kapasitesini de ister istemez ondalik seviyede etkileyebilir. Benim demek istedigim; Apple söz konusu pazarlama olunca 3'ün 5'in hesabini yapiyor!

    2. Sebep de böyle kusüratli verince (kimi) insanlar artirilan kapasiteyi hesaplayamiyor ve kullanilan kelimelerin büyüsüne kapiliyor "bu güne kadar ki en yüksek batarya kapasiteli Apple!!!!"

    Simdi habere yeniden baktigimda icerigin güncellendigini farkettim. "3171 mAh" yaziyo simdi de. Yani Apple gibi "inovasyon" ve premium kalite odakli bi markanin bu tarz kücük nüanslari kullanarak büyük pazarlama stratejisi yapmasi ayri gülünc bi konu, senin gibi Apple fanboylugu yapacagim diye baskalarinin yorumuna okuyup anlamadan "sirf apple karsitligi..." tarzi yazmalari apayri gülünc bi konu... Ne Android üreticileri ne de Apple babanizin/babamizin firmasi degil. Hangi markadan/sistemden gelirse gelsin, edindiginiz bilgileri bi sorgulayin artik!!!!

    Edit 1: icerik, imla

    Edit 2: "Su haberi de verin" deyip carsaf carsaf yaziyi yorum kismina atan kisi de ayri gülünc bi konu. Apple resmen komedi dünyasi anliyacagin.

    Edit 3: Sevenini, kullananini gücendirdiysek affola!

    Edit 4: Akilli telefonlar piyasada oldugundan beri Android cihazlari kullaniyorum. Aile icinde Apple kullanan cok oldu ama. Bütün olumlu/olumsuz yanlarini bi kenara birakacak olursak, yarin Apple bu denli iyi optimize edilmis cihazlarina 4000 mAh'lik batarya koysun, ciddi ciddi almayi düsünürüm. Benim gözümde teknik olarak en büyük handikapi bataryasi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muguroz -- 13 Haziran 2019; 20:16:38 >




  • çok heyecanlı yahu.!

  • 3110 mu katılarak güldüm, güncelleme atıp kendi müşterilerini mağdur eden bir firma ki sitiv den sonra ota saran bir marka yolundalar..

  • Apple; ulan yenilik diye koyduk iki özellik, fiyatlara da koyduk mu tadından yenmez gari diyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: carloska

    bu haberide verir misiniz sayın yöneticiler

    Apple üretimi olan Mac bilgisayarlar, yaşadığı performans kayıplarıyla tartışılırken bir YouTuber, bu durumun sebeplerini araştırdı. Ortaya çıkan sonuçlar Apple'ın bunu kasıtlı olarak yaptığı yönünde.
    Fotoğraf ya da video düzenlemeleri üzerine çalılıyorsanız bilgisayarınızın kısa bir süre içerisinde yavaşladığını bilirsiniz. Bu durumun sebebi bu işlemlerin ciddi anlamda işlemci performansı gerektirmesi ve bu yoğun iş gücünün bilgisayarın sıcaklığını artırmasıdır. Bu sıcaklık artışı da doğal olarak bilgisayarlarda yavaşlamaya neden olur. Apple, kendi dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarını Mac olarak üretiyor ve Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarlara göre daha farklı bir şekilde hizmete sunuyor. Ancak Mac bilgisayarlar, dizüstü veya masaüstü fark etmeksizin, diğer bilgisayarlara oranla daha kolay bir şekilde yoruluyor ve bu da çok ciddi anlamda performans kaybına yol açıyor. Linus Media Group'un kurucusu olan ve özellikle de YouTube üzerinde paylaştığı videolarla bilinen Linus Sebastian, bu konuyu derinlemesine araştırdı. Sebastian, yaptığı çalışmaları ve Mac'lerin neden diğer bilgisayarlara oranla daha yavaş olduğunu ve performans kayıplarının neden daha fazla olduğunu YouTube üzerinden paylaştığı bir videoda açıkladı.

    Apple'ın, kullanıcıları ciddi anlamda rahatsız eden bu durumun farkında olduğunu söylemek mümkün. Bunun sebebi 2018 yılında üretilen üst düzey MacBook Pro'larda gerçekleşen bir sorundu. MacBook Pro'lar kısa bir süre içerisinde yüksek sıcaklıklara ulaşıyordu ve bu da çok ciddi performans kayıplarına neden oluyordu. Daha sonra Apple yetkilileri, işlemcinin performans kaybı yaşadığı bu durumun yazılımsal bir hatadan kaynaklandığını ve bununla ilgili yanlışın düzeltildiğini açıkladı. Tüm bu açıklamalara ikna olmayan Sebastian, yaptığı açıklamalarda olayın bu kadar basit olmadığını söyledi. Sebastian'a göre Apple üretimi bilgisayarlar hala çok ciddi bir sıcaklık sorunuyla karşı karşıya.

    2018 Mac Mini ve 2018 MacBook Pro'nun özel bir soğutma kutusunda çalıştırılmasının, bilgisayarların performansını ciddi anlamda iyileştirdiğini ifade eden Sebastian, Apple'ın bu durumu kasıtlı olarak yaptığını ifade etti. Buna ek olarak Sebastian, soğutma sisteminde kullanılan termal malzemeleri değiştirmelerine rağmen sıcaklığın çok da değişmediğini, bunun sebebinin de fan hızından kaynaklandığını söyledi. Sebastian'ın yaptığı açıklamalara göre Apple yetkilileri, işlemcilerin ömrünü uzun tutmak yerine fan hızlarını düşük tutarak hem işlemcilerin ömürlerini daha kısa sürede bitirdiğini hem de kullanıcıların çileden çıkmasına neden olan bir deneyim yaşamalarına sebep olduğunu ifade etti.

    Geçtiğimiz hafta duyurulan ve fiyatı ve tasarımıyla tartışılan 2019 Mac Pro'nun ve 2019 model dizüstü bilgisayarların performansının nasıl olacağı şu an için bilinmiyor ancak önümüzdeki dönemlerde kullanıcılardan gelecek olan geri bildirimler, Apple'ın sıcaklık ve performans konusunda ne gibi çalışmalar yaptığını ortaya çıkaracak.

    Sebastian'ın paylaştığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz


    https://www.webtekno.com/haber/amp/70363?utm_campaign=Bundle&utm_medium=referral&utm_source=Bundle
    donanimhaber uzun suredir applehaber oldugu icin bu tip haberler yayinlanmaz maalesef.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.